אכן אם מעתיקים ומדבקים לזכות את הרבים אדרבה ואדרבה. (נכון מתוך 40 כרכים יכול להיות שיהיה השמטת בעל השמועה, וכאשר כתבו כאן שנמצא כזאת בספרי הקדמונים ואכמ"ל)למדתי ממישהו, גזור הדבק...
רק שאני בשונה ממנו, התבוננתי מה אני מעתיק, ולא העתקתי דברים כגון "ועיין מה שכתבתי בספרי מנוחת
אכן אם מעתיקים ומדבקים לזכות את הרבים אדרבה ואדרבה. (נכון מתוך 40 כרכים יכול להיות שיהיה השמטת בעל השמועה, וכאשר כתבו כאן שנמצא כזאת בספרי הקדמונים ואכמ"ל)
אבל כאשר המטרה שלך ידועה מראש, הנובעת משנאה גלויה וקנאה נסתרת. זה כבר עניין אחר.
המפלט הידוע, במקום להתמודד עם הטיעונים.אבל כאשר המטרה שלך ידועה מראש, הנובעת משנאה גלויה וקנאה נסתרת. זה כבר עניין אחר
מפלטו של הנבל.
במקום להתמודד עם הטיעונים.
האמת צריכה להיאמר, כאשר רואים את האובססיה שבזה מנסה להרוס את הפורום היקר שלנו, חובה להגיב.המפלט הידוע, במקום להתמודד עם הטיעונים.
בחייך כלך לך לפורום מורשת המרן.האמת צריכה להיאמר, כאשר רואים את האובססיה שבזה מנסה להרוס את הפורום היקר שלנו, חובה להגיב.
אודה לך אם תפנה אותי למקומות כאלו.ועל המפלט הידוע... ידידיה, כאשר אין לך מה לענות אתה שולח
אתה מזלזל ב"מחקר"??? כלימה תכסה פניך.לגאון האשכנזי מבגדד.. קשוט עצמך
גם שהשמיעו לך את מרן זצ"ל בקולו שאומר את ההשערה הזו. אתה תמשיך לזלזל ולבזות כאותם שביזו את מרן זצ"ל לפני למעלה משלשים שנה, ולפני כמה שנים התחילו לבזות את רבותיהם, והכל חוזר חלילה.אתה מזלזל ב"מחקר"??? כלימה תכסה פניך.
שכחת את המנגינה של מרן זצ"ל כשאמר אמירה זו.גם שהשמיעו לך את מרן זצ"ל בקולו שאומר את ההשערה הזו
סתימת פיות לא בבית מדרשנו.ומי אתה שתאמר לי מה מעניין אותי ולאן לפנות. מהיכן היהורא הזאת. אבל הכל נובע משחצנות וגאוה
גם רק בתור צופה הוא מעניין ומרתק.ואותך פורום זה מעניין יותר, כי רק כאן אתה יכול לפרוק את התחושות והנרווים שלך.
אמן ואמן.יברוכו מנהלי הפורום, אתם מרבים תורה וגם הרבה חסד...
מחכה לתשובתך.אודה לך אם תפנה אותי למקומות כאלו.
בדורנו התקדמנו ואכשור דרא וההשערה הפכה למחקר!!!@אור יעקב
הגר"ע בזמנו אמר את ההשערה הזו, וכבר קדמו הר"ע אבורביע.
אבל כיום כבר יודעים שלא היא, ושעכ"פ לא זה המקור של המנהגים הספרדים.
הבעייה שהרב יצחק שחי היום ויודע שזה כבר לא רלוונטי, עדיין ממשיך עם זה כאילו זו אמת אבסולוטית. - וזו הבעייה.
דברים נכוחים ואמיתיים.גם תבין, מאד קשה לכבד ולהעריך אדם שאינו יודע לכבד אחרים.
ספר ילקוט יוסף מלא טעויות ושגיאות, ושטחיות חמורה, והמצאות שלא היו ולא נבראו, והעתקות שלא בשם אומרם.
זו האמת! אפשר להתכחש אליה, אך היא לא תשתנה. - סליחה על הנחרצות.
ולכן מאד מקומם לשמוע דוקא ממנו הערות על מחבר פלוני או אלמוני שאינו מדייק, ושהוא שטחי, ושאינו יודע ללמוד, ושהוא מעתיק ממנו מבלי לציין זאת.
כמו"כ ספר ילקו"י מלא זילזול במחלוקותיו עם אחרים, ומאד מרגיז לשמוע דוקא ממנו או משומעי לקחו טענה, שצריך לדבר בכבוד, ושצריך לחלוק רק עם כוונה לשם שמים.
ככל ויש תלונה על היחס לאיש, יש להפנות אותה תחילה אל האיש עצמו, ולשאול למה זה קורה דוקא לו.
לא טוב לחפש אשמים, יותר טוב להודות באשמה.
לשיטתך כל הפורום כאן הוקם בכדי לבזות את הרב יצחק?!בחייך כלך לך לפורום מורשת המרן.
הפורום פה מעניין אותך כמו החור באוזון.
אודה לך אם תפנה אותי למקומות כאלו.
אתה מזלזל ב"מחקר"??? כלימה תכסה פניך.
דוקא ראיתי שסתמו לך הרבה פעמים כאן את הפה.סתימת פיות לא בבית מדרשנו.
פה מותר להקשות ולשאול להאיר ולהעיר, ותתמודד.
סוף סוף הדברים נכתבים ברחל בתך הקטנה,@אור יעקב
הבעייה שהרב יצחק שחי היום ויודע שזה כבר לא רלוונטי, עדיין ממשיך עם זה כאילו זו אמת אבסולוטית. - וזו הבעייה.
גם תבין, מאד קשה לכבד ולהעריך אדם שאינו יודע לכבד אחרים.
ספר ילקוט יוסף מלא טעויות ושגיאות, ושטחיות חמורה, והמצאות שלא היו ולא נבראו, והעתקות שלא בשם אומרם.
זו האמת! אפשר להתכחש אליה, אך היא לא תשתנה. - סליחה על הנחרצות.
ולכן מאד מקומם לשמוע דוקא ממנו ביקורת על מחבר פלוני או אלמוני שאינו מדייק, ושהוא שטחי, ושאינו יודע ללמוד, ושהוא מעתיק ממנו מבלי לציין זאת.
כמו"כ ספר ילקו"י מלא זילזול במחלוקותיו עם אחרים, ומאד מרגיז לשמוע דוקא ממנו או משומעי לקחו טענה, שצריך לדבר בכבוד, ושצריך לחלוק רק עם כוונה לשם שמים.
ככל ויש תלונה על היחס לאיש, יש להפנות אותה תחילה אל האיש עצמו, ולשאול למה זה קורה דוקא לו.
לא טוב לחפש אשמים, יותר טוב להודות באשמה.
נ"ל שכוותך לומר @אור תורה@אור יעקב
ח"ו, מטרתו לייקר את כל חכמי ישראל האמיתיים, לשאת ולתת בתורתם ועוד.לשיטתך כל הפורום כאן הוקם בכדי לבזות את הרב יצחק?!
כנראה מחמת שאתה וחבריך מתבכיינים להם...לדעת המנהלים לא, ולכן נאלצים למחוק ולערוך כמדומה שאת רוב הודעותיך!!!
אני רואה שאתה עוקב אחרי יותר ממה שאני עוקב אחרי עצמי.דוקא ראיתי שסתמו לך הרבה פעמים כאן את הפה.
אתה יכול אולי לכתוב כמה מאות הודעות שלך נמחקו או נערכו ע"י ההנהלה?
שניאוראור באור
א"א לשני מלכים בכתר אחדשניאור
זו טענת הלבנהא"א לשני מלכים בכתר אחד