עת שערי רצון
חבר בכיר
הכתבה משנת 2022, הפורום הוקם בשנת 2025שמסתמא לקחה מפה הכל
הכתבה משנת 2022, הפורום הוקם בשנת 2025שמסתמא לקחה מפה הכל
לדעתי התמונה הזו היא חוסר דרך ארץ, וזלזול בחכמי בגדאד.קיבלתי כעת:
אולי זה מה שניסו החברים להמחיש את הזלזול בחכמי בגדאד שבתיאוריה זו.לדעתי התמונה הזו היא חוסר דרך ארץ, וזלזול בחכמי בגדאד.
לדעתי התמונה הזו היא חוסר דרך ארץ, וזלזול בחכמי בגדאד.
או קייהכתבה משנת 2022, הפורום הוקם בשנת 2025
חחחאו קיי
אז כנראה מפורום אחר
כתבתי עיקרון
שכשיש אשכול רציני באחד הפורומים
מיד אח"כ מעלים כתבה מאחד הזבלונים שמצטטת לגמרי את האשכול ושוב באשכול מצטטים משם
ממש מפרכסים זא"ז
לצערי אין לי גישה לאתר זה עקב חסימה את דברי הגר''י סופר העתקתי משם ע''י תלמיד שלי ששלח הקישור הנ''ל בזמנו ופירט שם את הדעות הנ''לשמסתמא לקחה מפה הכל
אתה יכול להסיר את החסימה..לצערי ?אין לי גישה לאתר זה עקב חסימה את דברי הגר''י סופר העתקתי משם ע''י תלמיד שלי ששלח הקישור הנ''ל בזמנו ופירט שם את הדעות הנ''ל
לצערי אין לי גישה לאתר זה עקב חסימה את דברי הגר''י סופר העתקתי משם ע''י תלמיד שלי ששלח הקישור הנ''ל בזמנו ופירט שם את הדעות הנ''ל
מה שצריך תיקון נתקן בעז''ה...ע"ז נאמר @ומתלמידי יותר מכולם
באופן כללי כתבותיו של הכותב הנ"ל, אינן מדוייקות כלל וכלל כידוע לכל הבקיא מעט בקורות העתים...או קיי
אז כנראה מפורום אחר
כתבתי עיקרון
ממש מפרכסים זא"ז
מה שצריך תיקון נתקן בעז''ה...
יש מהם שהחכמינו בנקודות יותר מענינות וממקורות נקיים.
גם אחרי העמדת תלמידים 12 שנה יש מלא מה להשתפר....אמרו: חכמים הזהרו בדבריכם... ותגלו למקום מים הרעים וישתו התלמידים הבאים אחריכם.
ולא אמרו: תלמידים הזהרו בדבריכם...
ואולי היא היא.
גם אחרי העמדת תלמידים 12 שנה יש מלא מה להשתפר....
מי שאומר שכן היה אין כוונתו כמתואר בציור.אולי זה מה שניסו החברים להמחיש את הזלזול בחכמי בגדאד שבתיאוריה זו.
ואולי הרבנים הגדולים אמרו כן אילו היו רואים כיצד הציבור חש פגיעה וזלזול ברבותיהם לא היו אומרים כדברים הללו.
איני בא חלילה לזלזל לגופו של אדם,באופן כללי כתבותיו של הכותב הנ"ל, אינן מדוייקות כלל וכלל כידוע לכל הבקיא מעט בקורות העתים...
ממש מפרכסים זא"ז
חחח
אם אכן כך הרי שזה ממש ליצנות