האם לא הגיע הזמן להקים ישיבה גדולה ספרדית בסגנון של 'חברון'?

• יוזם האשכול יוזם האשכול חבר
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אף פעם לא נצליח להקים ישיבות שמקבילות לכל הסגננות בעולם הישיבות
המשפט שנאמר הוא תוצאה שישנה אופציה למשהו יותר מתאים כביכול אז מנסים את זה

מוזר מאוד.
ידוע לי שהיו שהוציא ש''ר עליו בפני הרב סלים. והרב סלים התקשר לגר''מ צדקה. והגר''מ צדקה אמר שהוא יבא אל הרב סלים והרב סלים אמר שהוא יבא והם ישבו אחד על אחד. ולבסוף נח כל הענין. [זה היה מעבר לענין של קבלת תלמידים, ונא לא לבקשני לפתוח יותר]

חצוף!
מרן הגר"א סאלים שליט"א, אינו עסקן!!:mad:
ידוע לי שהיו שהוציא ש''ר עליו בפני הרב סלים. והרב סלים התקשר לגר''מ צדקה. והגר''מ צדקה אמר שהוא יבא אל הרב סלים והרב סלים אמר שהוא יבא והם ישבו אחד על אחד. ולבסוף נח כל הענין. [זה היה מעבר לענין של קבלת תלמידים, ונא לא לבקשני לפתוח יותר]

הרב @שמעון טרבלסי בתוך עמי אנכי יושבת וכל המאבק מצד מאוה"ת הינו בגיבויו ובהכוונתו של מרן רה"י

וכשבא מאן דהו ומכלילו בשם "העסקן ממאוה"ת" אני מחויב למחות!

הרב @שמעון טרבלסי בתוך עמי אנכי יושבת וכל המאק מצד מאוה"ת הינו בגיבויו ובהכוונתו של מרן רה"י

אבל אתה מכניס לו מילים לפה ותוקף.
הוא כתב שיש עסקנים שם שעשו בלאגן, אתה מחליט שכוונתו על רה"י ותוקף.

הרב @שמעון טרבלסי בתוך עמי אנכי יושבת וכל המאבק מצד מאוה"ת הינו בגיבויו ובהכוונתו של מרן רה"י

אם הרב סאלים שליט"א יזם את המערכה הזו, אז הוצאת אותו מושחת, שרוצה להרוס לישיבה ספרדית שמצליחה, ללא כל טענה אמיתית...

אבל אתה מכניס לו מילים לפה ותוקף.
הוא כתב שיש עסקנים שם שעשו בלאגן, אתה מחליט שכוונתו על רה"י ותוקף.
לא ולא!

א. לאחר שאני יודע שמרן רה"י בראש המאבק...

ב. וכשאני רואה מישהו מדבר על "מאוה"ת" שנאבקים...

ג. ממילא נעשה כמדבר על רה"י.

והקצף עלה במהירות מפני שבחודשיים האחרונים יצא לי הרבה לשמוע דברים בעניין כנגד הגרא"ס

ועכ"פ אם באמת ובתמים לא הייתה כוונה, עם הרב @אכסנאי הסליחה!

אם הרב סאלים שליט"א יזם את המערכה הזו, אז הוצאת אותו מושחת, שרוצה להרוס לישיבה ספרדית שמצליחה, ללא כל טענה אמיתית...
מי אמר לך שאין לו טענה אמיתית??

דיברת איתו???

זה שאין לך טענה אמיתית זה לא מחייב אחרים!

לא ולא!

א. לאחר שאני יודע שמרן רה"י בראש המאבק...

ב. וכשאני רואה מישהו מדבר על "מאוה"ת" שנאבקים...

ג. ממילא נעשה כמדבר על רה".

והקצף עלה במהירות מפני שבחודשיים האחרונים יצא לי הרבה לשמוע דברים בעניין כנגד הגרא"ס

ועכ"פ אם באמת ובתמים לא הייתה כוונה, עם הרב @אכסנאי הסליחה!
הטענות שהושמעו חסרי טעם ושחר, וניכר שמישהוא עבד חזק לסגור את הישיבה. ומידיעה ברורה שמי שיזם את המהלך זה עסקנים ואנשים מושחתים, שהפריע להם ההצלחה האדירה, והוא רתם לכך את מורינו הרב סאלים, וב"ה המאבק נגמר בזכות הגר"מ צדקה שליט"א.

הטענות שהושמעו חסרי טעם ושחר, וניכר שמישהוא עבד חזק לסגור את הישיבה. ומידיעה ברורה שמי שיזם את המהלך זה עסקנים ואנשים מושחתים, שהפריע להם ההצלחה האדירה, והוא רתם לכך את מורינו הרב סאלים, וב"ה המאבק נגמר בזכות הגר"מ צדקה שליט"א.
איזה הצלחה אדירה ובמה היא מתבטאת ?

ראשי תחתית