בלי לעבור על תגובות קודמות.
א. מי שראה את ההסרטה של ההשתוללות על נהג האוטובוס הרוצח, רואה שמדובר בפרחחים, נוער שוליים, אלה שמסתובבים ברחובות החרדיים עם הקורקינטים ומייצרים מהומות בכל התכנסות ציבורית.
הם תקפו את הנהג על רקע לאומני, וזה קורה כל הזמן בירושלים, מי שמסתובב קצת ברחובות רואה את זה, קבוצות של נערים שמוגדרים 'חרדים', שמושפעים מהסתה ימנית קיצונית, ותוקפים מילולית ולפעמים גם פיזית כל ערבי שהם רואים. נהגי אוטובוס, נהגי מוניות, שליחים על אופנועים, וכו'.
אתם מדברים על ילד בן 14 שעמד והסתכל עם החברים שלו, כן, גם אתם, כל המגיבים כאן, אם הייתם נתקלים בכזו סיטואציה יש סיכוי מאד גדול שהייתם נעמדים להסתכל, כי אף אחד לא מעז להתעסק עם הנוער הזה, ואף אחד לא היה מפסיק אותם מלהשתולל. אז נכון, עמדו שם כמה ילדים והסתכלו.
ואגב, אם הייתם מכירים את המשפחה, מדובר במשפחה מאד עדינה, אין סיכוי שהילד הזה השתולל שם.
ואם תשאלו, אבל למה הוא עמד על הכביש, למה לא על המדרכה, סימן שהוא אשם, כי הוא חסם לאותו נהג את הכביש.
אז אני מבטיח לכם, שאם הייתם שם, גם אתם לא הייתם נמנעים מלעמוד על הכביש, כי מבחינת כל העומדים שם הכביש היה חסום, בעקבות אותם פורעים מ'לה פמיליה' או מלא יודע מה שחסמו את האוטובוס, אף אחד לא אמור לחשוב שהאוטובוס הולך לדהור לתוך האנשים.
ב. לא היתה שם הפגנה של הפלג. יתכן שהיו שם איזה קומץ קטן שכן ניסו לעשות בלגן ולחסום את הכביש, כמו תמיד אחרי עצרת של העדה החרדית יש חסימות כבישים בכל האזור, אבל למעשה שם מי שהשתולל אלו אותם שבאבניקים על הקורקינטים שניצלו את המצב לעצבן ערבים.
על פי עדויות חבריו של הבחור שהיו איתו, הם היו בדרך חזור מהעצרת שהיתה בבר אילן, הם עלו לרחוב ירמיהו כדי לחזור הביתה. הם לא השתוללו.
ובהערת אגב, שאינה קשורה לכל הנ"ל, כל מי שמדבר כאן על "התפרעות", "אלימות", "השתוללות", של הפלג הירושלמי, ככל הנראה ניזון מתקשורת פסולה. הוא לא יודע מה שהוא מדבר. נכון, הם חוסמים כבישים וכל זה, אבל הם לא מפעילים אלימות, הייתי בהפגנות של הפלג, אני יודע איך זה נראה, כל המדברים ככל הנראה לא נכחו בהפגנות אלו מעולם.