משיב כהלכה
חבר בכיר
אנשים במצב של קלסטרופוביה יכולים בהחלט להגיע למצב כזה. ק"ו נהג ערבי.
עצרת תפילה המונית היא במה לסיכון חיי המונים מקריסת מרפסות ונפילה מגגות, וזה ידוע מראש לכולם, גם בהפגנה בד"כ אין הרוגים, כל השאר שנאה והטרלה.ההשוואה להלוויות ולעצרות היא לעג לאינטלגנציה. עצרת תפילה שקטה היא עצרת תפילה ותו לא, הלוויה היא הלוויה ותו לא, גם אם יש מפגע - לא בידינו, ובדרך כלל אין נפגעים.
בליבי אין שמץ שנאה לאף אחד
סיגול מידות רעות והתנהגות בהמית כמו בהפגנות ומחאות
וע"ז אמרתיאפשר בקלי קלות לצפות מראש את הוונדליזם
צביעות ושנאה.
אין בכל ההודעות של הרב משיב כהלכה במקרה דנן שום שנאהוע"ז אמרתי
על טעם וריח וכו'.אין בכל ההודעות של הרב משיב כהלכה במקרה דנן שום שנאה
אלא אבחון מדוייק של המצב
אולי רחמים זאת המילה
הרב אייזנטל מגדולי תלמידי הגר''ש (אחיו)הייתי הבוקר אצל ר' עזריאל אויערבך, והוא היה שבור ורצוץ מהמאורע. ואמר שאנחנו צריכים לעשות חשבון הנפש בענין ההפגנות.
הייתי הבוקר אצל ר' עזריאל אויערבך, והוא היה שבור ורצוץ מהמאורע. ואמר שאנחנו צריכים לעשות חשבון הנפש בענין ההפגנות.
גם אם מישהו היה מקבל התקף לב במהלך העצרת היינו שומעים מהם זמירות דומות. צביעות ושנאה.
בהפגנה בד"כ אין הרוגים, כל השאר שנאה והטרלה
עצרת תפילה המונית היא במה לסיכון חיי המונים מקריסת מרפסות ונפילה מגגות,
לא ראיתי שאמרו לאחר הלווית הרב וואזנר שצריך לבטל לוויות של גדולי ישראל כי קרה שם אסון,
לא ראיתי לפני עצרת המיליון שאמרו לבטל את העצרת כי הרי תמיד אנשים מטפסים ומסתכנים והרי בידוע שאין סומכין על הנס.
כמוני כמוך - גם אני לא מאמיןמעניין למה אני לא מאמין לניק אנונימי בפורום וירטואלי...
קשה לי להאמין שהם קשורים לתלמידי הגר"ע אוירבאך,
אני לא מעודכן, ואם כן אני מתחבר לביקורת.גם המראות שראינו בחודשים האחרונים , של מפגינים שנדרסו בכביש גהה , גם שם לא קשורים לר' אויירבאך?
זה שבנס לא קרה שם כלום ורק מכות יבשות זה לא הופך את זה ללגיטמי
שניהם חסומים אצלי. אם תוכל להוריד ולשלוח כאן או בפרטי תבורך.ועוד לקינוח - מהפגנה ספוטנית של הפלג
צפו בתיעוד הדריסה: רכב האיץ לעבר מפגינים במחלף גהה - אמס
אירוע דריסה חמור: כלי רכב האיץ לעבר מפגינים שקיימו מחאה במחלף גהה שבכניסה לבני ברק: "כשהגענו לזירה, מצאנו נער בן 16 הסובל מחבלות בבטן ובגפיים, לאחר שנפגע מרכב", סיפרו החובשים במקוםwww.emess.co.il
אין לי אפשרות להוריד , אולי מישהו שיראה את ההודעה ויוכל להוריד שיבורךאם תוכל להוריד
אין להעלות הסרטות מסוג זה כאן בפורום.שניהם חסומים אצלי. אם תוכל להוריד ולשלוח כאן או בפרטי תבורך.
ודווקא ביום האסון לא היה כזאת הוראה כי זה היה עצרת ולא הפגנה, אולי אם יש הוראה של רב אז יש שמירה משמים:)כשאתה נותן הוראה לצעירים להתפרץ לכבישים ולחסום וכלשונם "להרעיש עולם ומלואו" , זה לקחת את הסיכון שלהם על הידיים שלך
זה לא מדויק.פשוט מגוחך בעיני כל ההפגנות האלה והכוחניות הגדולה שיש בהן.
כאילו שהמדינה באמת פוחדת מכמה עצניקים שחוסמים כבישים.
אם יעלו למדינה ולאזרחים באמת על העצבים - המשטרה תפרק להם עצם עצם עם אלימות פסיכית, ואפילו הרוגים, ותהיה לגיטימציה בעם להמשיך.
אתם חושבים שאתם מפחידים או מופרעים יותר מהחבר'ה של תראבין?
וגם מהם המשטרה לא באמת מפחדת, אלא בעיקר תדמיתית.
אזרחים לא יכולים באמת להילחם עם כוח של משטרה, וכל הגישה הזו של הקנאות היא כוחי ועוצם ידי אחד גדול.
בכלל 200 מנהודווקא ביום האסון לא היה כזאת הוראה כי זה היה עצרת ולא הפגנה, אולי אם יש הוראה של רב אז יש שמירה משמים:)
למה משנת תשע"ח הפסיקו לעצור עריקים ממפלגת עץ?פשוט מגוחך בעיני כל ההפגנות האלה והכוחניות הגדולה שיש בהן.
כאילו שהמדינה באמת פוחדת מכמה עצניקים שחוסמים כבישים.
אם יעלו למדינה ולאזרחים באמת על העצבים - המשטרה תפרק להם עצם עצם עם אלימות פסיכית, ואפילו הרוגים, ותהיה לגיטימציה בעם להמשיך.
אתם חושבים שאתם מפחידים או מופרעים יותר מהחבר'ה של תראבין?
וגם מהם המשטרה לא באמת מפחדת, אלא בעיקר תדמיתית.
אזרחים לא יכולים באמת להילחם עם כוח של משטרה, וכל הגישה הזו של הקנאות היא כוחי ועוצם ידי אחד גדול.
זה לא סותר בכלל את זה שזה קרה גם ע"י יהודי
נהג 'יד שרה' שנסע לתוך קהל מפגינים הושעה מתפקידו - אמס
נהג 'יד שרה' שתועד נוסע לתוך מפגינים בבני ברק הושעה. יענקלה פרידמן: "בושה, לא משתמשים באלימות גם אם ההפגנה לא חוקית" | העמותה: "לא יכולה להכיל בשום אופן התנהלות פראית של סיכון חיי אדם"www.emess.co.il
אבל צריך להבין, ערבי הוא פצצה. כפשוטו. מדליקים אותו הוא מתפוצץ. ולכן מי שעצבן את הערבי צריך לעשות חשבון נפש גדול מאוד.
נכון מאוד.זה לא סותר בכלל את זה ש