משתדל להחכים
חבר חדש
אתה מצדיק את ההפגנות ומסבירים לך שהפגנה פירושה התפרעות ואתה בתגובה עונה שהחזו"א אמר להשתוללאתה באמת חושב, שכל מי שחושב שההפגנה נגד הגיוס שהייתה היא חשובה, והוא אף טרח והשתתף בה, הוא חיה?
אני מופתע לאיזה רמות של צמצום וקטנות המוחין, אפשר להגיע.
מה אני יגיד לך.
אני מתחיל להבין איך כל הכתות עובדות, כמה קל לשטוף לאנשים את המוח, למלאות אותם בשנאה, לסגור ולנעול להם החשיבה העצמאית (אם היא בכלל הייתה).
להביא אותם לתודעה, שכל מי שחושב אחרת מהם, הוא לא פחות מ-חיה.
לפני כן התמרמרת:
מבחינתך כל מי שטוען שההפגנות גורמות לפרעות ניהיה אנטישמי הבנת את הבעיה שלךהנסיון המגוחך לקחת פראות של נוער קיצוני - קנאי, שמדרדר פחי אשפה לעבר עוברים ושבים ומסכן את הציבור, ולהאשים את כל מי שעשה הפגנה אי פעם, זה בין ילדותי לאנטישמי.
ועכשיו יש לי שאלה?
האם אתה מצדיק את המפגינים הצדיקים המזויפים הללו?סיפור קצר, לפני שנה הייתי באוטובוס בנסיעה בין עירונית, לפתע עלו חבורת אברכים שבאמת נראים צדיקים וחסידים אחד אפילו פתח ספרון, הצחנה שעלתה מהן עלתה על כל תיאור, אחד שם התרברב שהוא ממש עמד בתוך הבואש במסירות נפש..
אשה בהריון היתה שם, ובעלה ביקש בשמה שהם ירדו בתחנה הקרובה כי התחילו לה צירי לידה סחרוחורות מחמת הצחנה, והתחיל בלאגן, אברכים צדיקים מזויפים שאגו שם איך אתה לא מתבייש אנחנו עושים את העבודה בשבילכם, אפילו לא מילה של התנצלות.
לפי ההלך רוח שלך בכל השיח הזה נראה שאתה מזוהה איתם
ואם ככה הכל מובן כמו שהסברתי
כשאדם רואה רק את עצמו ואת הדעה שלו הוא נהפך למומרמר נגד הממסד כי כולם נגדו הרי ובסוף הוא מכשיר את השרץ והתוצאות לפנינואנשים שרואים רק את עצמם את הרב שלהם והמפלגה והעיתון, בין אדם לחבירו לא קיים בלקסיקון.
ומכאן מגיע כל התיאורים והתיעודים המזעזעים אם ההורים ככה אז הילדים כבר בועטים ברכבים גונבים חפצים ומדרדרים פחים, כשאתה רואה רק אותך אתה נהיה חיה