תוכל להעלות את הסרטון?אבל אני אוכל להעלות לך בשמחה קישור לשיעור
פשוט חסום לי
תוכל להעלות את הסרטון?אבל אני אוכל להעלות לך בשמחה קישור לשיעור
בהתחלה כתב הרבה פסקים מעצמו, וברוב הדברים כיון לדעת מרן זצוק"ל שכתב אחרי זה כדבריו
תשאל את כולם שם...
כמראה אתה לא מכיר ולא יודע מי הם החברים שם, ואתה מדבר מאי ידיעה.
מצחיק...אין לי מה לשאול, מספר מועט של תלמידי הרב יצחק הם אפילו לא אחוז אחד מכלל הציבור שהולך אחר פסקי הרב עובדיה, ולא התכוונתי אליהם.
אבל שישימו סוף לעקיצות ולזלולים כלפיו.
אפי' אני שמסכים איתך כאן -פה אני חושב שאתה קצת נסחףאין לי מה לשאול, מספר מועט של תלמידי הרב יצחק הם אפילו לא אחוז אחד מכלל הציבור שהולך אחר פסקי הרב עובדיה, ולא התכוונתי אליהם.
הרב יצחק כמעט ולא, אני לא מצפה ש"יעיפו אותי" מהפורום...
לא ידעתי שאביו כתב את כל מה שהביא בילקו"י גבי ברכה קודם ההדלקה.
הו שאני לא בדיוק מונח באיסור והיתר אבל אני אוכל להעלות לך בשמחה קישור לשיעור
זה ממש בתחילת השיעור דקה 9
כל אחד מבין ש"נמאס" לי שאתה דוחף את הנושא הזה בכל במה אפשרית כמו עכשיו.
גיבובי דברים בעלמא, א"א להסביר לעוור צבעים מהו צבע אדום...מרן הגרע"י זצוק"ל שנלחם "לעזוב את מנהג אבותיהם" פעל כך ע"מ לחזור לנהוג כפי המקובל מדורי דורות ע"פ מסורת ההלכה והפסיקה
וכפי המבואר בספריו ובספרי בניו בארוכה.
מעניין שבד"צ עדה החרדית זצ"ל ויבלחט"א לא חושבים כך, וכן הגרח"ק זצ"ל כתב בכמה תשובות שהספרדים צריכים להחמיר בפאה נכרית.(יש לציין שכמובן אין שום קשר בין זה לזה, כי מנהג הצניעות משתנה לפי מנהג המקום וממילא לא שייך לאסור בגלל מה שנהגו בירושלים לפני עשרות שנים,
מה שכתבת עלי (שאינו נכון עובדתית)
תואם הפלא ופלא לרב יצחק יוסף... לא מיבעיא בדרשות אלא גם בספרים. האם נמאס לך ממנו?
מעניין שבד"צ עדה החרדית זצ"ל ויבלחט"א לא חושבים כך
חחחחחח
תשאל כל חבר מהפורום פה.
וכן הגרח"ק זצ"ל כתב בכמה תשובות שהספרדים צריכים להחמיר בפאה נכרית
חלמא טבא חזית ...מרן הגרע"י זצוק"ל שנלחם "לעזוב את מנהג אבותיהם" פעל כך ע"מ לחזור לנהוג כפי המקובל מדורי דורות ע"פ מסורת ההלכה והפסיקה
וכפי המבואר בספריו ובספרי בניו בארוכה.