לא.@ ראש פינה האם אתם קשורים להוצאה של הקונטרס?
חבל שבקובץ שמארח את רבותינו הרב הראשון הוא אשכנזי ועל כגון דא נאמר דיכוי מופנם.מצורף ירחון שישי מדברי גדולי רבותינו ראשי הישיבות שליט"א
קובץ תורת הישיבה ניסן - מערכות עיון ומחשבה העוסקים בענייני פסח וספירת העומר
מדור מיוחד לרגל חודש ניסן
שואלין ודורשין - עיון הלכה בעניינים המצויים למעשה
מרבותינו גדולי מורי ההוראה שליט"א
מתי תבינו שרבים מבני עדות המזרח הולכים אחרי מרנן הגרד"ל והגרמ"ה?חבל שבקובץ שמארח את רבותינו הרב הראשון הוא אשכנזי ועל כגון דא נאמר דיכוי מופנם.
וזאת משום?מתי תבינו שרבים מבני עדות המזרח הולכים אחרי מרנן הגרד"ל והגרמ"ה?
אלו רבותיהם!
גם אני שואל,ואינם מחפשים רב דוקא לפי מוצאו.
אז אין מה הצורך בקובץ ה"ספרדי"?מתי תבינו שרבים מבני עדות המזרח הולכים אחרי מרנן הגרד"ל והגרמ"ה?
אלו רבותיהם!
ואינם מחפשים רב דוקא לפי מוצאו.
כי זה המשך ההנהגה של הרב שך, שרבים מגדולי ישראל הספרדים למדו אצלו והיו תלמידיו.וזאת משום?
חניכי סלבודקא?
מעריכים את גדלותו התורנית העצומה של הגרמ"ה הירש?
או שמא דיכוי מופנם כמו שהיטיב להגדיר הרב @נאמ"ן לדרך .
יש דברים מיוחדים לספרדים, כגון מנהגים ועוד.אזאיןמה הצורך בקובץ ה"ספרדי"?
בדיחה מצחיקה כזו שעוד נאמרת ברצינות כה תהומית לא שמעתי זמן רב.זה המשך ההנהגה של הרב שך,
יש קשר בין הקובץ המדובר למנהגים ספרדים?יש דברים מיוחדים לספרדים, כגון מנהגים ועוד.
ומאחדים את הציבור הספרדי, תחת ההנהגה הזו.
והדברים פשוטים לכל מי שרק רוצה להבין.
יותר כואב לי שלא יודעים לייקר את הגדולים שלנו דמות כמו מרן הרב עדס שליט"א לרפו"ש, במקומות אחרים היה מזמן רשכבה"ג..חבל שבקובץ שמארח את רבותינו הרב הראשון הוא אשכנזי ועל כגון דא נאמר דיכוי מופנם.
נכון מאוד.יותר כואב לי שלא יודעים לייקר את הגדולים שלנו דמות כמו מרן הרב עדס שליט"א לרפו"ש, במקומות אחרים היה מזמן רשכבה"ג..
לצערי אתה טועה.אפי' לזקוקים בהכרה מהמיינסטרים הליטאי ביתד כשהיה מרן הגר"י עדס חבר מועצת כמדומה שהיה נכתב לפני מרן הגרמ"ה הירש...
יותר כואב לי שלא יודעים לייקר את הגדולים שלנו דמות כמו מרן הרב עדס שליט"א
נכון מאוד.
הוצאת לי את המילים מהפה.
זה דרכם כסל למו
איך הרב המרומז בהודעתך קשור להודעה שלי?רק תזכירו לי מי לא יודע לייקר את הגדולים שלנו וכדוגמת הרב עדס?? ועוד את שאר ראשי הישיבות הספרדים?
באיזה מחנה אתה רק שומע זלזול בגדולי ראשי הישיבות שלנו??
ואח"כ אתה בא לשחק בנו
לפי הצבע של האותיות שלך , וההדגשים , זה נראה שהפחד בקרבך דווקאהוא לא יותר מרפלקס של פחד
הניסיון לאבחן את 'צבע האותיות' שלי במקום להתמודד עם התוכן המושחז שלהן, הוא ההוכחה הניצחת לכל מה שכתבתי: כשאין תשובה עניינית, נמלטים לפסיכולוגיה בגרוש. תודה שסיפקת במו ידיך את המשל המושלם ל'עיוורון מרצון' שתיארתי.לפי הצבע של האותיות שלך , וההדגשים , זה נראה שהפחד בקרבך דווקא