עלון יחוה דעת במהדורה מודפסת

מרן הגר"ד לא מדבר שם על הגניזה, אלא על החומר שכתוב בעלונים.
אני זוכר את הדרשה הזו, וכפי הזכור לי הוא התכוון לעלון מאוד מסויים.

אתה מתכוון כנראה לשיעור הזה, הוא מדבר על הנושא של גניזה, בין לבין הוא מדבר על עלונים, אבל שוב פעם, עלונים שאין רור חכמים נוחה מהם:

קבצים מצורפים

אתה מתכוון כנראה לשיעור הזה, הוא מדבר על הנושא של גניזה, בין לבין הוא מדבר על עלונים, אבל שוב פעם, עלונים שאין רור חכמים נוחה מהם:
אכן כן, הרי בעלון זה גופא, בסוף העלון יש קריאה להיות שותף בהפצת העלון...

[שימו לב, בעלונים כתוב - לתרומות והנצחות יש להתקשר לבית ההוראה 6730* ולהקיש 3. לאחר התחדשות קו בית ההוראה לאחרונה, העברנו את האפשרות לתרומות לשלוחה 6, שלוחה 3 משמשת לשאלות בדיני ממונות, העניין יתוקן בעז''ה, מחילה מאלו שלא קבלו את המענה הדרוש לתרומות והנצחות.]

עדיין לא הבנתי, אבל כנראה שאינך רוצה לענות. זכותך.
כנראה שהרב "בתראה" הוא מ"יחוה דעת" והוא מתכוון לומר שהם סידרו את השלוחות בקו וא"כ יישר כח להם על כל מה שהם עושים כדי להגדיל תורה...

בנוגע לעלון של השיעור השבועי של מרן הראשל"צ ר' דוד יוסף שליט"א
אני כל שבוע ב"ה מדפיס כמה עלונים ממה ששולחים במייל ומחלק
העניין הוא שיש ביקוש גדול מאוד מהציבור לעלון ואין לי אפשרות להדפיס כמות כ"כ גדולה
השאלה אם יש התקדמות בעניין ומתי שהוא העלון יצא ויופץ בצורה מסודרת וראויה לכבודה של תורה?

בנוגע לעלון של השיעור השבועי של מרן הראשל"צ ר' דוד יוסף שליט"א
אני כל שבוע ב"ה מדפיס כמה עלונים ממה ששולחים במייל ומחלק
העניין הוא שיש ביקוש גדול מאוד מהציבור לעלון ואין לי אפשרות להדפיס כמות כ"כ גדולה
השאלה אם יש התקדמות בעניין ומתי שהוא העלון יצא ויופץ בצורה מסודרת וראויה לכבודה של תורה?

אולי עתה הגיע הזמן לעורר על כך את הנו"נ בדבר....

אולי עכשיו יהיו 2 עלונים של שיעורי הרב דוד יוסף שליט"א אחד של השיעור ביום ראשון ועלון שני מהשיעור החדש של מוצ"ש
בכל אופן נקווה שזה יופץ מודפס בכל רחבי הארץ לפחות כמו בית נאמן

אולי עכשיו יהיו 2 עלונים של שיעורי הרב דוד יוסף שליט"א אחד של השיעור ביום ראשון ועלון שני מהשיעור החדש של מוצ"ש
בכל אופן נקווה שזה יופץ מודפס בכל רחבי הארץ לפחות כמו בית נאמן
השיעור ביום א' הוא עד השלושים, ואז הוא ייפסק, ויישאר רק השיעור במוצש"ק.

ראשי תחתית