שמעון טרבלסי
חבר בכיר
מצד אמי אני מיוחס למשפחת רבנים נודעת, כשאני מזכיר את אחי זקני סבי אני כותב דודי זקני. אבל איני יודע מה אני צריך לכתוב כשאני מזכיר את בנו?
בתודה מראש
בתודה מראש
לכאורה אין זה אלא שאר בשרימצד אמי אני מיוחס למשפחת רבנים נודעת, כשאני מזכיר את אחי זקני סבי אני כותב דודי זקני. אבל איני יודע מה אני צריך לכתוב כשאני מזכיר את בנו?
בתודה מראש
חשבתי ע"ז אבל אינו בן דורינו אלא נפטר בתש"ה, ונראה לי לא כ"כ מתאים לכתוב עליו שא"ב.לכאורה אין זה אלא שאר בשרי
להגדיל את שמי!במחילה,
מה מטרת הקישור לכך שאותו רב הוא קרוב משפחתך?
להגדיל את שמו או את ...?
הרי ברמת קשר משפחתי כזה כבר אין באמת "קרבה" וגם לא "יחוס".
להגדיל את שמי!
אבל אם אני אכתוב בצורה לא מתאימה, אז זה לא יגדיל את שמי כראוי...אני אוהב אנשים אמיתיים.
אם כך, תרבה בתוארים עליו.
להגדיל את שמי!
ב"ה יש לי דעה עצמית. וגם בענייני הלכה לא תמיד היא כרבותי. אל שאיני מורה הוראה ולכן איני מורה נגד דעתם.אם לא תתבטל לאחרים ותהיה לך דעה עצמית, אולי הייחוס יתחיל ממך.
אם פה אתה ככה כותב דוגרי, אתה יכול גם בספר...אבל אם אני אכתוב בצורה לא מתאימה, אז זה לא יגדיל את שמי כראוי...
מה הנוסח שאני יכול לכתוב כמו כאן?אם פה אתה ככה כותב דוגרי, אתה יכול גם בספר...
נראה לי שאתה כבר מזוהה עם השם "שמעון טרבלסי" הרבה יותר מהשם האמיתי שלך...מה הנוסח שאני יכול לכתוב כמו כאן?
כאן אני ממש לא דוגרי.
אני לא כותב תחת שמי.
הספר בעז"ה תחת שמי.
כאן בפורום בודאי...נראה לי שאתה כבר מזוהה עם השם "שמעון טרבלסי" הרבה יותר מהשם האמיתי שלך...
מתוך 10 תגובות רק אחת עניינית, והשאר עקיצות וכו'?!
לא מתאים ולא מכבד.
הנושא הוא חסד ליהודי. (שזה אגב מצוה דאורייתא, למי שמקפידים בזה...).מתוך רמת התגובות תבין את החשיבות שמעניקים לנושא שהעלית...