מה מסמל הפעמון ? - (מסומן בחץ)

שיש לך חלק באותו אשכול,
שים לב שבמקביל נמצא הסימון שלך (האות הראשונה) בצד ימין בקטן בסמוך לסימונו של פותח האשכול.

לדבריך תרתי למה לי ?
אבל באמת אינו נכון,
ופוק חזי - בהודעה הראשונה והשניה יש לי סימון האות הראשונה, ובאחת יש פעמון ובשניה אין.
ובשלישית שאין לי סימון יש פעמון.
זה יותר נראה לי איזו התרעה, או קריאה. השאלה מה.

1760687429028.png

לדבריך תרתי למה לי ?
אבל באמת אינו נכון,
ופוק חזי - בהודעה הראשונה והשניה יש לי סימון האות הראשונה, ובאחת יש פעמון ובשניה אין.
ובשלישית שאין לי סימון יש פעמון.
זה יותר נראה לי איזו התרעה, או קריאה. השאלה מה.

הצג קובץ מצורף 11515
לא למדתי את הסוגיא בעיון כך שאיני יכול להורות בה,
אך,
לפי הנראה, על כל אשכול עם פעמון, בבוא הודעה חדשה שם, תקבל התראה על כך בפעמון למעלה שם בצד שמאל,
אם אתה לא פותח אשכול מסויים זמן מה אתה מפסיק לקבל התראה על הודעה חדשה וכנראה גם הפעמון ירד אבל הסימון בצד ימין לא.
בהודעה השלישית בה אין לך הודעה ומאידך יש פעמון, כנראה, עיינת שם מספר מסויים של פעמים שגרם למערכת להרגיש צורך להודיע לך על פעולה שם.
לא בדקתי את נכונות הדברים אחת על אחת, כך שאם הדברים למעשה תשאל רב.

[לגבי שהחיינו או הטוב והמטיב, בקשתי שיבררו אצל מי שהיה נוכח]

לא למדתי את הסוגיא בעיון כך שאיני יכול להורות בה,
אך,
לפי הנראה, על כל אשכול עם פעמון, בבוא הודעה חדשה שם, תקבל התראה על כך בפעמון למעלה שם בצד שמאל,
אם אתה לא פותח אשכול מסויים זמן מה אתה מפסיק לקבל התראה על הודעה חדשה וכנראה גם הפעמון ירד אבל הסימון בצד ימין לא.
בהודעה השלישית בה אין לך הודעה ומאידך יש פעמון, כנראה, עיינת שם מספר מסויים של פעמים שגרם למערכת להרגיש צורך להודיע לך על פעולה שם.
לא בדקתי את נכונות הדברים אחת על אחת, כך שאם הדברים למעשה תשאל רב.
אכן.
כאשר אתה מגיב באשכול מסויים זה שולח לך התראה על הודעות חדשות שנכתבו שם.
(ניתן לשנות בהגדרות).
יש אפשרות גם לקבל התראה בלי לכתוב שום הודעה (ע"י לחיצה בצד שמאל בחלק העליון של האשכול).

ראשי תחתית