אנו עמלים
חבר קבוע
זה לא קשור, הוא זקן וחולה וגם בישיבתו מינה את בנו לר"י בחייו.גם היחס להג"ר משה יהודה שלזינגר הוא לא משהו]
זה לא קשור, הוא זקן וחולה וגם בישיבתו מינה את בנו לר"י בחייו.גם היחס להג"ר משה יהודה שלזינגר הוא לא משהו]
הבל הבליםזה לא קשור, הוא זקן וחולה וגם בישיבתו מינה את בנו לר"י בחייו.
גם לשבת במקום של אביו זה יותר קל לצעירים?כי תמיד יש דברים שלצעירים יותר קל לעשות
אם אפשר להרחיב ולבאר מילים אלו?וכך היתה הנהגתם הרוממה
וכל יום באים מדגל התורה להתחנן שאולי יסכים להצטרף יותר להנהגה!הבל הבלים
הוא בריא ומתפקד בישיבה כרגיל מלא מלא
ללא קשר הוא מינה את בנו לראש ישיבה, כי תמיד יש דברים שלצעירים יותר קל לעשות
הם מוסרים שיעור כללי לסירוגין כל שבוע מישהו אחר
האופי שלו הוא פשוט יותר שקט, ואם לא חייבים את מעורבתו הוא בורח ממנה
כשאביו ממנהו כן וזהו כבוד אביוגם לשבת במקום של אביו זה יותר קל לצעירים?
חמוד אתהנראה לי בכל הנושא של גזענות ואי קבלה וכדומה. יש סגנונות של תרבות התנהגות מחשבות התנהלות ועוד ועוד דברים לפני כל הכניסה לעולם ההלכה וההשקפה, שגם בה יש המון סגנונות.
אדם שפותח או שמנהל מוסד, רוצה שיהיו לו במוסד חבר'ה המתאימים לסגנון המוסד. אז כן חד משמעי לא כולם מתאימים לסגנון שלו. זה לא מצדיק כלל שיש פעמים שבאמת אי קבלה בגלל צבע עור הפנים או משהו מינורי וכדומה [רוצה להאמין שלא].
בגדול אם אדם רוצה ללמוד במוסד מסוים כי הוא חושב שהמוסד מוצלח טוב וכדומה, אז יכל לשנות את סגנונו שנה שנתיים לפני, או להתאים מלכתחילה את סגנונו לסגנון המוסד.
ועוד מחשבה שיש לי בנידון- כל הדיבור של בגלל שאני ספרדי. אנחנו אתם. וכל סגנון הדיבור הזה, באמת מפריד בכח.
בכל אופן יש הרבה מהאמת וההתנהלות נכונה והגיונית במה שכתבתי, ולא נראה לי שכבודו מכיר את העולם הזה יותר ממה שאני מכיר אבל...כך נ"ל.חמוד אתה
התכחשות למציאות גרידא כנראה כבודו לא מכיר את עולם הרישום למוסדות כי מי שמכיר רשם אחד יודע שזה לא סוד
ובכן אילולי שהיהודים ידברו על אנטישמיות היא תעלם (כך הדעה הרווחת אצל אנטישמים ברחבי העולם)