מחשבות טובות חבר קבוע הצטרף 27/12/24 הודעות 354 יום רביעי ב-09:17 #181 בסימנא טבא - מצורף גליון מערכה בפרשת בראשית. בשבח והודאה לריבון העולם על שהגיענו עד הלום, וכן יעזרנו הלאה ובתודה לכל התומכים, הנודבים, המאירים, המעירים, המעיינים, המעודדים, והמפיצים. קבצים מצורפים מערכה בפרשה - גליון נ, בראשית תשפ''ו.pdf מערכה בפרשה - גליון נ, בראשית תשפ''ו.pdf 931.7 קילובייט · צפיות: 8
בסימנא טבא - מצורף גליון מערכה בפרשת בראשית. בשבח והודאה לריבון העולם על שהגיענו עד הלום, וכן יעזרנו הלאה ובתודה לכל התומכים, הנודבים, המאירים, המעירים, המעיינים, המעודדים, והמפיצים.
פ פלוריש (אריאל) חבר קבוע הצטרף 31/12/24 הודעות 261 שבת ב-23:24 #183 מחשבות טובות אמר: הצג קובץ מצורף 11546 לחץ כדי להרחיב... יפה מאוד! יהי רצון שתזכה להפיץ מעיינותיך חוצה. המגוון הרחב של הנושאים מרנין את הלב, וטוב שסידרת רשימת נושאים, יש סוגיות שאני עוסק בהן ושכחתי שכתבת עליהן לפני אי אלו פרשות...
מחשבות טובות אמר: הצג קובץ מצורף 11546 לחץ כדי להרחיב... יפה מאוד! יהי רצון שתזכה להפיץ מעיינותיך חוצה. המגוון הרחב של הנושאים מרנין את הלב, וטוב שסידרת רשימת נושאים, יש סוגיות שאני עוסק בהן ושכחתי שכתבת עליהן לפני אי אלו פרשות...
י ידידיה חבר ותיק הצטרף 8/12/24 הודעות 1,348 אתמול ב-01:21 #184 מחשבות טובות אמר: הצג קובץ מצורף 11546 לחץ כדי להרחיב... ברכות יחולו על ראשך. גליונותיך קילורין לעיניים ומזכות אותי במצוות עונג שבת, יפוצו מעיינותיך חוצה וגדיל תורה ויאדיר.
מחשבות טובות אמר: הצג קובץ מצורף 11546 לחץ כדי להרחיב... ברכות יחולו על ראשך. גליונותיך קילורין לעיניים ומזכות אותי במצוות עונג שבת, יפוצו מעיינותיך חוצה וגדיל תורה ויאדיר.