על איזה כתבות אתה מדבר?והולך אחרי כתבות של "ארגונים" פיקטיביים שיחצנותם אומנותם?
על איזה כתבות אתה מדבר?והולך אחרי כתבות של "ארגונים" פיקטיביים שיחצנותם אומנותם?
"הרב הכי חשוב", אפשר גם את המידרג הסודי?ולכן הרב הכי חשוב בכנס היסוד היה הרב איכנשטיין... אשרי המאמין...
הוא נשא את המשא המרכזי באירוע."הרב הכי חשוב", אפשר גם את המידרג הסודי?
אבל להיעזר על ידם לא, כי זה ב"רוח ליטאית"...ואני אגלה לך בסוד, בישיבת מועצת חכמי התורה השלישית שהתקיימה בשעתו, הוחלט על היתר מיוחד (שלא בוטל עד ימינו) להתייעץ וללמוד מבעלי נסיון בתחומם.
האמת שזה לא כ"כ נפק"מ ולא נראה לי מידי מעניין, רק מחמת היכרותי הקרובה אני יודע שזה לא נכון.רק רציתי לחדד שלמרות שהוא עובד בארגון חיי עולם הוא עובד גם עם עוד מאה ואחת ארגונים ומייצג עצורים ואסירים בעוד שלל אירועים.
גם אם תחזור שוב ושוב על ההשמצות שלך, זה לא יועיל לך מאומה.@קויתי הטרחנות הזו מעייפת, הבנו את דעתך ואת עמדתך נגד גדולי ישראל והציבור החרדי, אוקי, לא צריך לשנן את זה בכל פעם מחדש.
עו"ד שלמה חדד פעל בנידון דידן מטעם עזרם ומגינם/חיי עולם או מטעם נותנים גב?
אתה משקר כדרכך, הוא עובד בכסף מלא מטעם כל הארגונים של הגיוס, ולא רק.
ארגון חיי עולם נוסד רק לשם יחסי ציבור (אחרת מה רע בארגון האם עזרם ומגינם???)
הקמת ארגון חיי עולם נולד מתוך הלחץ והביקורת שהגיעו מהשטח על ש"ס שלא פועלים לטובת הבחורים הספרדיים שנעצרו,שאלה, מה היה רע בעזרם ומגינם שנאלצו להקים ארגון נפרד?
ספר סיפורים שלם חיברת לנו, בשביל להסתיר את העובדה שהעו"ד שפעל ופועל בשביל בחורי הישיבות, עם לוגו ובלי לוגו, ארגון ליטאי או ספרדי, עם כותרת כזו או אחרת, זה נציג ש"ס.הקמת ארגון חיי עולם נולד מתוך הלחץ והביקורת שהגיעו מהשטח על ש"ס שלא פועלים לטובת הבחורים הספרדיים שנעצרו,
ולכן פעלו בש"ס להקים את האירגון להוכיח שהם כן פועלים, בודאי שיש יתרון לארגון מיוחד שמכיר את המגזר אך בפועל לא זו היתה סיבת ההקמה,
לאחר היחסי ציבור שעשו לארגון, בפועל מחוסר רצינות לענין לא הקימו תשתית אירגונית, וסוכם עם עזרם ומגינם על שילוב של 2 הארגונים,
קרי: יהיו את 2 הלוגואים של 2 הארגונים, וההודעות הכלליות יהיו מטעם 2 הארגונים, רק בתוך הבייס מציגים שחיי עולם פועל לבדו..
בפועל גם המענה שניתן לפונים הוא ע"י המוקדים הרגילים של עזרם ומגינם, והסיבות שהסבירו בצורך להקים ארגון ספרדי לא הגיע לידי ביטוי מעשי...
כמובן שבשביל כל זה ש"ס ג"כ משלמים לעו"ד של עזרם ומגינם, כדי שזה ייקרא גם על שמם, ובכך השטח נרגע, במציאות - דבר לא השתנה.
רק פרט אחד נשמט לך, הוא לא עושה את זה מתוקף תפקידו כנציג של ש"ס, אלא כעו"ד פרטי שעובד עבור מי שמשלם לוספר סיפורים שלם חיברת לנו, בשביל להסתיר את העובדה שהעו"ד שפעל ופועל בשביל בחורי הישיבות, עם לוגו ובלי לוגו, ארגון ליטאי או ספרדי, עם כותרת כזו או אחרת, זה נציג ש"ס.
לא נשמט לו כלום, הוא לא מקפיד על אמירת אמת...רק פרט אחד נשמט לך, הוא לא עושה את זה מתוקף תפקידו כנציג של ש"ס, אלא כעו"ד פרטי שעובד עבור מי שמשלם לו
אין שום יתרון בכך שהוא נציג של ש"ס, אדרבא זה רק גרם לתסיסה על ש"ס שנציג שלהם פועל מטעם ארגון "אשכנזי".
לפחות אני לא רודף את גדולי ישראל ואת השליחים שלהם / שורף את הרחובות ומטריד את התושבים / מעלה באש אופנוע כשבתוכו תפילין / מעלה באש טרקטור כשבתוכו נהג / מדרדר פח צפרדע על יהודיה / חוסם אנשים נשים וטף למשך שעות על לא עוול בכפם / זורק אבנים על אוטובוסים / חוסם אנשי הצלה מלהגיע למי שצריך / ועוד ועוד ועוד.לא נשמט לו כלום, הוא לא מקפיד על אמירת אמת...
כרגיל, כשאתה נתפס בשקרים שלך אתה עובר להשמצות מכל הבא ליד, רחמנות.לפחות אני לא רודף את גדולי ישראל ואת השליחים שלהם / שורף את הרחובות ומטריד את התושבים / מעלה באש אופנוע כשבתוכו תפילין / מעלה באש טרקטור כשבתוכו נהג / מדרדר פח צפרדע על יהודיה / חוסם אנשים נשים וטף למשך שעות על לא עוול בכפם / זורק אבנים על אוטובוסים / חוסם אנשי הצלה מלהגיע למי שצריך / ועוד ועוד ועוד.
כל עוד חלקי לא באותו אזור חיוג - מצבי טוב. יש קצת שיפורים שצריך לעשות כמו כל יהודי? נעשה אותם בעזרת ה'. העיקר שאני לא לוקח את התורה כקרדום לנתוץ בו כל א' ב' של היהדות.
יתכן ויש בזה מן הזלזול להפוך כ"כ הרבה ראשי ישיבות תלמידי חכמים לבובות בהצגת יח"ץהקמת ארגון חיי עולם נולד מתוך הלחץ והביקורת שהגיעו מהשטח על ש"ס שלא פועלים לטובת הבחורים הספרדיים שנעצרו,
ולכן פעלו בש"ס להקים את האירגון להוכיח שהם כן פועלים, בודאי שיש יתרון לארגון מיוחד שמכיר את המגזר אך בפועל לא זו היתה סיבת ההקמה,
לאחר היחסי ציבור שעשו לארגון, בפועל מחוסר רצינות לענין לא הקימו תשתית אירגונית, וסוכם עם עזרם ומגינם על שילוב של 2 הארגונים,
קרי: יהיו את 2 הלוגואים של 2 הארגונים, וההודעות הכלליות יהיו מטעם 2 הארגונים, רק בתוך הבייס מציגים שחיי עולם פועל לבדו..
בפועל גם המענה שניתן לפונים הוא ע"י המוקדים הרגילים של עזרם ומגינם, והסיבות שהסבירו בצורך להקים ארגון ספרדי לא הגיע לידי ביטוי מעשי...
כמובן שבשביל כל זה ש"ס ג"כ משלמים לעו"ד של עזרם ומגינם, כדי שזה ייקרא גם על שמם, ובכך השטח נרגע, במציאות - דבר לא השתנה.
רוצה לפרט? מי העו"ד של עזרם ומגינם ומי של חיי עולם?חוץ מהעובדות שאינם נכונות לכל ארגון עו"ד אחר ואחריות אחרת....
אני יסביר יותר את דבריי, שני העו"ד המרכזיים שעובדים בנושאי המעצרים של בחורי הישיבות הם עו"ד שלמה חדד ועו"ד איתי כהן ונוכח התוצאות וההצלחות-כלל הארגונים עובדים איתם בשווה...רוצה לפרט? מי העו"ד של עזרם ומגינם ומי של חיי עולם?
אין לך מושג מה אתה מדבר, במחילה.אני יסביר יותר את דבריי, שני העו"ד המרכזיים שעובדים בנושאי המעצרים של בחורי הישיבות הם עו"ד שלמה חדד ועו"ד איתי כהן ונוכח התוצאות וההצלחות-כלל הארגונים עובדים איתם בשווה...
בנוסף אליהם יש את עו"ד מנחם טאובר ועו"ד (?) שישא שעובדים גם עם הקבוצות האחרות קרי עצניקים והארגון של שרולי פרוש...
להבנתי לא שני העו"ד הראשונים היו משעת ההקמה של "עזרם ומגינם" ואחד הצטרף רק אחרי הקמת "חיי עולם" ייתכן שאני טועה
יש להם לפחות קופה נפרדת?בכל מקרה האחריות והמטרה המרכזית בהקמת ארגון "חיי עולם" היה שיהיה גיבוי רבני וכספי גם למעצר של בחור/חזב"ת מישיבה נידחת בנתיבות/אשדוד, של"עזרם ומגינם"-המיינסטרים, יהיה פחות הבנה וממילא דרייב לעבוד לשחררם....
אתה ממש לא מעודכן במה שקורהיתכן ויש בזה מן הזלזול להפוך כ"כ הרבה ראשי ישיבות תלמידי חכמים לבובות בהצגת יח"ץ
חוץ מהעובדות שאינם נכונות לכל ארגון עו"ד אחר ואחריות אחרת....
מעניין מה הצורך החבוי של חלקים בפורום כאן ובמקו"א להקטין ולזלזל בפעילות של הנציגים שלנו?! מעניין אם זה אינטרס חבוי או סתם שנאה העצמית?!
זה נובע מקנאה.יתכן ויש בזה מן הזלזול להפוך כ"כ הרבה ראשי ישיבות תלמידי חכמים לבובות בהצגת יח"ץ
חוץ מהעובדות שאינם נכונות לכל ארגון עו"ד אחר ואחריות אחרת....
מעניין מה הצורך החבוי של חלקים בפורום כאן ובמקו"א להקטין ולזלזל בפעילות של הנציגים שלנו?! מעניין אם זה אינטרס חבוי או סתם שנאה העצמית?!
עכשיו זה כבר זלזול אחר, שראשי ישיבות לא לוקחים אחריות על מה שהם עושים, ורק חותמת גומי לגחמתם של עסקנים... עפ"להראשי ישיבות לא אמורים להיות מעודכנים במטרות הפנימיות של העסקנים, וגם לא בפרטי ההתנהלות בפועל, מה זה קשור לזלזול??
אבל מי הגב הכספי והארגוני של הארגונים הללו אם לא ש"ס במקרה של "חיי עולם" ודגה"ת במקרה של "עזרם ומגינם"?!מה הקשר להקטין ולזלזל בפעילות של הנציגים שלנו, שום עו"ד לא עושה זה בתור נציג מפלגתי.
עד עכשיו לא היה? מה שייך לטפל בצווים?לראשונה רק בארגון "חיי עולם" חדש בישיבות הספרדיות - נציג בכל ישיבה שיטפל בצווי הזימון לצה"ל (דניאל גרובייס).
לא חושב שיש טעם לענות לך עניינית על השאלות האלו, כי אתה תשרשר את זה לקשקושים נוספים. רק מעניין אותי האם יש משהו שגדולי ישראל והנציגים שלהם יעשו ואתה לא תנסה להסביר לנו למה הוא גרוע / להמציא לנו שזה בכלל חבורת מופרעים שלחו את מי שיעזור / כל משהו אחר שעניינו הוא להסביר כמה גדולי ישראל מזניחים את עולם התורה (וכמובן שלא מדובר רק על גדולי הדור הנוכחיים אלא גם על שלפניו ושלפני פניו) והיחידים שאכפת להם אלו קבוצה של עשרה או יותר משפחות שפרשו מהציבור (והתפלגו בתוכם שוב ושוב ושוב, כל יהודי אצלכם מחולק לשני פלגים, ככתוב) ואילולי הם היום היינו במצב נורא והיום.עד עכשיו לא היה? מה שייך לטפל בצווים?
או שזה קשור לדברי הרב שמואל בצלאל על ההוא שאיחר 3 ימים לצו ראשון...
בטוחני שאם היה לך שמץ של תשובה כבר היית כותב, אפילו אם היית לך איזו בדיחה תפילה או הלצה עבשה היית כותב, פשוט נגמרו לך שרידי התירוצים ואתה יורד לשפל של השמצות אישיות (שקריות לחלוטין).לא חושב שיש טעם לענות לך עניינית על השאלות האלו, כי אתה תשרשר את זה לקשקושים נוספים. רק מעניין אותי האם יש משהו שגדולי ישראל והנציגים שלהם יעשו ואתה לא תנסה להסביר לנו למה הוא גרוע / להמציא לנו שזה בכלל חבורת מופרעים שלחו את מי שיעזור / כל משהו אחר שעניינו הוא להסביר כמה גדולי ישראל מזניחים את עולם התורה (וכמובן שלא מדובר רק על גדולי הדור הנוכחיים אלא גם על שלפניו ושלפני פניו) והיחידים שאכפת להם אלו קבוצה של עשרה או יותר משפחות שפרשו מהציבור (והתפלגו בתוכם שוב ושוב ושוב, כל יהודי אצלכם מחולק לשני פלגים, ככתוב) ואילולי הם היום היינו במצב נורא והיום.