ארגון "חיי עולם" סיוע מול המעצרים של לומדי התורה

ולכן הרב הכי חשוב בכנס היסוד היה הרב איכנשטיין... אשרי המאמין...
"הרב הכי חשוב", אפשר גם את המידרג הסודי?
ואני אגלה לך בסוד, בישיבת מועצת חכמי התורה השלישית שהתקיימה בשעתו, הוחלט על היתר מיוחד (שלא בוטל עד ימינו) להתייעץ וללמוד מבעלי נסיון בתחומם.

"הרב הכי חשוב", אפשר גם את המידרג הסודי?
הוא נשא את המשא המרכזי באירוע.
ואני אגלה לך בסוד, בישיבת מועצת חכמי התורה השלישית שהתקיימה בשעתו, הוחלט על היתר מיוחד (שלא בוטל עד ימינו) להתייעץ וללמוד מבעלי נסיון בתחומם.
אבל להיעזר על ידם לא, כי זה ב"רוח ליטאית"...

רק רציתי לחדד שלמרות שהוא עובד בארגון חיי עולם הוא עובד גם עם עוד מאה ואחת ארגונים ומייצג עצורים ואסירים בעוד שלל אירועים.
האמת שזה לא כ"כ נפק"מ ולא נראה לי מידי מעניין, רק מחמת היכרותי הקרובה אני יודע שזה לא נכון.
בחיי עולם הוא די שותף, בכל שאר הארגונים הוא מייצג כמו שהוא מייצג כל לקוח פרטי.
אבל מה הנפק"מ? אין לי מושג, רק להעמיד דברים על דיוקם.

@קויתי הטרחנות הזו מעייפת, הבנו את דעתך ואת עמדתך נגד גדולי ישראל והציבור החרדי, אוקי, לא צריך לשנן את זה בכל פעם מחדש.

@קויתי הטרחנות הזו מעייפת, הבנו את דעתך ואת עמדתך נגד גדולי ישראל והציבור החרדי, אוקי, לא צריך לשנן את זה בכל פעם מחדש.
גם אם תחזור שוב ושוב על ההשמצות שלך, זה לא יועיל לך מאומה.
האמת היא שארגון חיי עולם הוקם מסיבות פוליטיות נטו, והוא סך הכל זרוע של ארגון עזרם ומגינם.
האמת היא שעו"ד שלמה חדד עובד בכסף מלא עם כל ארגון שישכור את שירותיו.
והאמת היא שאתה לא מקפיד על אמירת אמת.

ב'מהדורת הבוקר' ב'קול חי', התראיין עו"ד שלמה חדד, המייצג חלק מהעצורים במהומות בבני ברק. בראיון חשף עו"ד חדד את התנהלות המשטרה בליל המעצרים, כאשר מתוך 27 עצורים, שוחררו 21 עוד בתחנת המשטרה לאחר שהתברר כי אין להם קשר לאירועים. הוא תיאר מציאות של מעצרים שרירותיים נגד עוברי אורח ובחורי ישיבות שעשו את דרכם לישיבה.

אלי הירשמן: הדיונים בעניין עצורי ההפגנה בבני ברק: עורכי הדין איתי כהן ושלמה חדד, המייצגים את העצורים מסרו כי בית המשפט מתח ביקורת ברורה על התנהלות המשטרה והדגיש כי "השפיטה היא אינדיבידואלית ופרטנית, ויש לאבחן כל אחד לגופו - לא כל שכן כאשר מדובר בשלילת חירותו של אדם, ובוודאי כאשר עסקינן בקטינים, ובעיקר בקטינים חסרי עבר פלילי שזהו מעצרם הראשון. עוד עלה מעדויות הקטינים כי לאורך כל הלילה הם לא הושמו בתנאי מעצר מסודרים, אלא הוחזקו תוך הסתובבות בניידת, מבלי שניתנה להם אפשרות למנוחה בסיסית"

עו"ד שלמה חדד פעל בנידון דידן מטעם עזרם ומגינם/חיי עולם או מטעם נותנים גב?
אתה משקר כדרכך, הוא עובד בכסף מלא מטעם כל הארגונים של הגיוס, ולא רק.
ארגון חיי עולם נוסד רק לשם יחסי ציבור (אחרת מה רע בארגון האם עזרם ומגינם???)
שאלה, מה היה רע בעזרם ומגינם שנאלצו להקים ארגון נפרד?
הקמת ארגון חיי עולם נולד מתוך הלחץ והביקורת שהגיעו מהשטח על ש"ס שלא פועלים לטובת הבחורים הספרדיים שנעצרו,
ולכן פעלו בש"ס להקים את האירגון להוכיח שהם כן פועלים, בודאי שיש יתרון לארגון מיוחד שמכיר את המגזר אך בפועל לא זו היתה סיבת ההקמה,
לאחר היחסי ציבור שעשו לארגון, בפועל מחוסר רצינות לענין לא הקימו תשתית אירגונית, וסוכם עם עזרם ומגינם על שילוב של 2 הארגונים,
קרי: יהיו את 2 הלוגואים של 2 הארגונים, וההודעות הכלליות יהיו מטעם 2 הארגונים, רק בתוך הבייס מציגים שחיי עולם פועל לבדו..
בפועל גם המענה שניתן לפונים הוא ע"י המוקדים הרגילים של עזרם ומגינם, והסיבות שהסבירו בצורך להקים ארגון ספרדי לא הגיע לידי ביטוי מעשי...
כמובן שבשביל כל זה ש"ס ג"כ משלמים לעו"ד של עזרם ומגינם, כדי שזה ייקרא גם על שמם, ובכך השטח נרגע, במציאות - דבר לא השתנה.

הקמת ארגון חיי עולם נולד מתוך הלחץ והביקורת שהגיעו מהשטח על ש"ס שלא פועלים לטובת הבחורים הספרדיים שנעצרו,
ולכן פעלו בש"ס להקים את האירגון להוכיח שהם כן פועלים, בודאי שיש יתרון לארגון מיוחד שמכיר את המגזר אך בפועל לא זו היתה סיבת ההקמה,
לאחר היחסי ציבור שעשו לארגון, בפועל מחוסר רצינות לענין לא הקימו תשתית אירגונית, וסוכם עם עזרם ומגינם על שילוב של 2 הארגונים,
קרי: יהיו את 2 הלוגואים של 2 הארגונים, וההודעות הכלליות יהיו מטעם 2 הארגונים, רק בתוך הבייס מציגים שחיי עולם פועל לבדו..
בפועל גם המענה שניתן לפונים הוא ע"י המוקדים הרגילים של עזרם ומגינם, והסיבות שהסבירו בצורך להקים ארגון ספרדי לא הגיע לידי ביטוי מעשי...
כמובן שבשביל כל זה ש"ס ג"כ משלמים לעו"ד של עזרם ומגינם, כדי שזה ייקרא גם על שמם, ובכך השטח נרגע, במציאות - דבר לא השתנה.
ספר סיפורים שלם חיברת לנו, בשביל להסתיר את העובדה שהעו"ד שפעל ופועל בשביל בחורי הישיבות, עם לוגו ובלי לוגו, ארגון ליטאי או ספרדי, עם כותרת כזו או אחרת, זה נציג ש"ס.

ספר סיפורים שלם חיברת לנו, בשביל להסתיר את העובדה שהעו"ד שפעל ופועל בשביל בחורי הישיבות, עם לוגו ובלי לוגו, ארגון ליטאי או ספרדי, עם כותרת כזו או אחרת, זה נציג ש"ס.
רק פרט אחד נשמט לך, הוא לא עושה את זה מתוקף תפקידו כנציג של ש"ס, אלא כעו"ד פרטי שעובד עבור מי שמשלם לו
אין שום יתרון בכך שהוא נציג של ש"ס, אדרבא זה רק גרם לתסיסה על ש"ס שנציג שלהם פועל מטעם ארגון "אשכנזי".

רק פרט אחד נשמט לך, הוא לא עושה את זה מתוקף תפקידו כנציג של ש"ס, אלא כעו"ד פרטי שעובד עבור מי שמשלם לו
אין שום יתרון בכך שהוא נציג של ש"ס, אדרבא זה רק גרם לתסיסה על ש"ס שנציג שלהם פועל מטעם ארגון "אשכנזי".
לא נשמט לו כלום, הוא לא מקפיד על אמירת אמת...

לא נשמט לו כלום, הוא לא מקפיד על אמירת אמת...
לפחות אני לא רודף את גדולי ישראל ואת השליחים שלהם / שורף את הרחובות ומטריד את התושבים / מעלה באש אופנוע כשבתוכו תפילין / מעלה באש טרקטור כשבתוכו נהג / מדרדר פח צפרדע על יהודיה / חוסם אנשים נשים וטף למשך שעות על לא עוול בכפם / זורק אבנים על אוטובוסים / חוסם אנשי הצלה מלהגיע למי שצריך / ועוד ועוד ועוד.
כל עוד חלקי לא באותו אזור חיוג - מצבי טוב. יש קצת שיפורים שצריך לעשות כמו כל יהודי? נעשה אותם בעזרת ה'. העיקר שאני לא לוקח את התורה כקרדום לנתוץ בו כל א' ב' של היהדות.

לפחות אני לא רודף את גדולי ישראל ואת השליחים שלהם / שורף את הרחובות ומטריד את התושבים / מעלה באש אופנוע כשבתוכו תפילין / מעלה באש טרקטור כשבתוכו נהג / מדרדר פח צפרדע על יהודיה / חוסם אנשים נשים וטף למשך שעות על לא עוול בכפם / זורק אבנים על אוטובוסים / חוסם אנשי הצלה מלהגיע למי שצריך / ועוד ועוד ועוד.
כל עוד חלקי לא באותו אזור חיוג - מצבי טוב. יש קצת שיפורים שצריך לעשות כמו כל יהודי? נעשה אותם בעזרת ה'. העיקר שאני לא לוקח את התורה כקרדום לנתוץ בו כל א' ב' של היהדות.
כרגיל, כשאתה נתפס בשקרים שלך אתה עובר להשמצות מכל הבא ליד, רחמנות.
(לפחות תוריד את תמונת הרב שמתנוססת תמיד ליד כל השקרים שלך, מה הוא אשם?).

יתכן ויש בזה מן הזלזול להפוך כ"כ הרבה ראשי ישיבות תלמידי חכמים לבובות בהצגת יח"ץ
חוץ מהעובדות שאינם נכונות לכל ארגון עו"ד אחר ואחריות אחרת....

מעניין מה הצורך החבוי של חלקים בפורום כאן ובמקו"א להקטין ולזלזל בפעילות של הנציגים שלנו?! מעניין אם זה אינטרס חבוי או סתם שנאה העצמית?!

רוצה לפרט? מי העו"ד של עזרם ומגינם ומי של חיי עולם?
אני יסביר יותר את דבריי, שני העו"ד המרכזיים שעובדים בנושאי המעצרים של בחורי הישיבות הם עו"ד שלמה חדד ועו"ד איתי כהן ונוכח התוצאות וההצלחות-כלל הארגונים עובדים איתם בשווה...
בנוסף אליהם יש את עו"ד מנחם טאובר ועו"ד (?) שישא שעובדים גם עם הקבוצות האחרות קרי עצניקים והארגון של שרולי פרוש...
להבנתי לא שני העו"ד הראשונים היו משעת ההקמה של "עזרם ומגינם" ואחד הצטרף רק אחרי הקמת "חיי עולם" ייתכן שאני טועה

בכל מקרה האחריות והמטרה המרכזית בהקמת ארגון "חיי עולם" היה שיהיה גיבוי רבני וכספי גם למעצר של בחור/חזב"ת מישיבה נידחת בנתיבות/אשדוד, של"עזרם ומגינם"-המיינסטרים, יהיה פחות הבנה וממילא דרייב לעבוד לשחררם....

אני יסביר יותר את דבריי, שני העו"ד המרכזיים שעובדים בנושאי המעצרים של בחורי הישיבות הם עו"ד שלמה חדד ועו"ד איתי כהן ונוכח התוצאות וההצלחות-כלל הארגונים עובדים איתם בשווה...
בנוסף אליהם יש את עו"ד מנחם טאובר ועו"ד (?) שישא שעובדים גם עם הקבוצות האחרות קרי עצניקים והארגון של שרולי פרוש...
להבנתי לא שני העו"ד הראשונים היו משעת ההקמה של "עזרם ומגינם" ואחד הצטרף רק אחרי הקמת "חיי עולם" ייתכן שאני טועה
אין לך מושג מה אתה מדבר, במחילה.
שישא הוא לא עו"ד משום צומת, הוא עסקן לענייני מעצרים ובעיקר פטורים, עו"ד שטאובר נחשב ליקר יותר ולוקחים אותו בתיקים קשים והוא בשוק כבר כמה שנים עובד עם כל ארגוני הסיוע למיניהם, עו"ד חדד ושותפו עו"ד איתי כהן התחילו לעבוד לפני תקופה עם ארגוני הקנאים והפלג בעיקר לענייני מעצרים ותיקים פליליים ועם תחילת המעצרים הראשונים הם נכנסו דרך ארגוני הסיוע למיניהם לתחום בתי המשפט הצבאיים, כל זאת עוד לפני שעזרם ומגינם שכר בכלל עו"ד ואז היה רק את "למענך" של ועד הישיבות...

בכל מקרה האחריות והמטרה המרכזית בהקמת ארגון "חיי עולם" היה שיהיה גיבוי רבני וכספי גם למעצר של בחור/חזב"ת מישיבה נידחת בנתיבות/אשדוד, של"עזרם ומגינם"-המיינסטרים, יהיה פחות הבנה וממילא דרייב לעבוד לשחררם....
יש להם לפחות קופה נפרדת?

יתכן ויש בזה מן הזלזול להפוך כ"כ הרבה ראשי ישיבות תלמידי חכמים לבובות בהצגת יח"ץ

מעניין מה הצורך החבוי של חלקים בפורום כאן ובמקו"א להקטין ולזלזל בפעילות של הנציגים שלנו?! מעניין אם זה אינטרס חבוי או סתם שנאה העצמית?!
אתה ממש לא מעודכן במה שקורה
וללהג כל הזמן את מה שהיית רוצה שיהיה במציאות - לא תהפוך את זה למציאות
הראשי ישיבות לא אמורים להיות מעודכנים במטרות הפנימיות של העסקנים, וגם לא בפרטי ההתנהלות בפועל, מה זה קשור לזלזול??
מה הקשר להקטין ולזלזל בפעילות של הנציגים שלנו, שום עו"ד לא עושה זה בתור נציג מפלגתי.

זה נובע מקנאה.
כאשר יש קבוצה של כמה עשרות / מאות משפחות שרואים את עולם התורה פורח והם נשארים בצד, וגם הילדים שלהם מדרדרים ברחובות במקום ללמוד, אז במקום לנסות לגדול מנסים להקטין את השני. זה הכל.

אני כל הזמן מתלבט אם צריך לענות לו (על ניקיו השונים) בשביל שאנשים לא יטעו אחרי ההבל שהוא מפיץ, או שמא עדיף להשאירו להתפלש לבד בצעצועיו.

הראשי ישיבות לא אמורים להיות מעודכנים במטרות הפנימיות של העסקנים, וגם לא בפרטי ההתנהלות בפועל, מה זה קשור לזלזול??
עכשיו זה כבר זלזול אחר, שראשי ישיבות לא לוקחים אחריות על מה שהם עושים, ורק חותמת גומי לגחמתם של עסקנים... עפ"ל
מה הקשר להקטין ולזלזל בפעילות של הנציגים שלנו, שום עו"ד לא עושה זה בתור נציג מפלגתי.
אבל מי הגב הכספי והארגוני של הארגונים הללו אם לא ש"ס במקרה של "חיי עולם" ודגה"ת במקרה של "עזרם ומגינם"?!

לראשונה רק בארגון "חיי עולם" חדש בישיבות הספרדיות - נציג בכל ישיבה שיטפל בצווי הזימון לצה"ל (דניאל גרובייס).

קבצים מצורפים

• חיי עולם.jpg
    חיי עולם.jpg
    216.2 קילובייט · צפיות: 10
לראשונה רק בארגון "חיי עולם" חדש בישיבות הספרדיות - נציג בכל ישיבה שיטפל בצווי הזימון לצה"ל (דניאל גרובייס).
עד עכשיו לא היה? מה שייך לטפל בצווים?
או שזה קשור לדברי הרב שמואל בצלאל על ההוא שאיחר 3 ימים לצו ראשון...

עד עכשיו לא היה? מה שייך לטפל בצווים?
או שזה קשור לדברי הרב שמואל בצלאל על ההוא שאיחר 3 ימים לצו ראשון...
לא חושב שיש טעם לענות לך עניינית על השאלות האלו, כי אתה תשרשר את זה לקשקושים נוספים. רק מעניין אותי האם יש משהו שגדולי ישראל והנציגים שלהם יעשו ואתה לא תנסה להסביר לנו למה הוא גרוע / להמציא לנו שזה בכלל חבורת מופרעים שלחו את מי שיעזור / כל משהו אחר שעניינו הוא להסביר כמה גדולי ישראל מזניחים את עולם התורה (וכמובן שלא מדובר רק על גדולי הדור הנוכחיים אלא גם על שלפניו ושלפני פניו) והיחידים שאכפת להם אלו קבוצה של עשרה או יותר משפחות שפרשו מהציבור (והתפלגו בתוכם שוב ושוב ושוב, כל יהודי אצלכם מחולק לשני פלגים, ככתוב) ואילולי הם היום היינו במצב נורא והיום.

לא חושב שיש טעם לענות לך עניינית על השאלות האלו, כי אתה תשרשר את זה לקשקושים נוספים. רק מעניין אותי האם יש משהו שגדולי ישראל והנציגים שלהם יעשו ואתה לא תנסה להסביר לנו למה הוא גרוע / להמציא לנו שזה בכלל חבורת מופרעים שלחו את מי שיעזור / כל משהו אחר שעניינו הוא להסביר כמה גדולי ישראל מזניחים את עולם התורה (וכמובן שלא מדובר רק על גדולי הדור הנוכחיים אלא גם על שלפניו ושלפני פניו) והיחידים שאכפת להם אלו קבוצה של עשרה או יותר משפחות שפרשו מהציבור (והתפלגו בתוכם שוב ושוב ושוב, כל יהודי אצלכם מחולק לשני פלגים, ככתוב) ואילולי הם היום היינו במצב נורא והיום.
בטוחני שאם היה לך שמץ של תשובה כבר היית כותב, אפילו אם היית לך איזו בדיחה תפילה או הלצה עבשה היית כותב, פשוט נגמרו לך שרידי התירוצים ואתה יורד לשפל של השמצות אישיות (שקריות לחלוטין).

הרב דוד בן נעים (חיי עולם) בחצות בזירת החדשות: סייענו לעשרות רבות של תלמידי ישיבות שנעצרו, אנחנו לא ארגון פוליטי אבל עומדים בקשר עם נבחרי הציבור החרדים שמסייעים לנו.

ראשי תחתית