ארגון "חיי עולם" סיוע מול המעצרים של לומדי התורה

ולכן הרב הכי חשוב בכנס היסוד היה הרב איכנשטיין... אשרי המאמין...
"הרב הכי חשוב", אפשר גם את המידרג הסודי?
ואני אגלה לך בסוד, בישיבת מועצת חכמי התורה השלישית שהתקיימה בשעתו, הוחלט על היתר מיוחד (שלא בוטל עד ימינו) להתייעץ וללמוד מבעלי נסיון בתחומם.

"הרב הכי חשוב", אפשר גם את המידרג הסודי?
הוא נשא את המשא המרכזי באירוע.
ואני אגלה לך בסוד, בישיבת מועצת חכמי התורה השלישית שהתקיימה בשעתו, הוחלט על היתר מיוחד (שלא בוטל עד ימינו) להתייעץ וללמוד מבעלי נסיון בתחומם.
אבל להיעזר על ידם לא, כי זה ב"רוח ליטאית"...

רק רציתי לחדד שלמרות שהוא עובד בארגון חיי עולם הוא עובד גם עם עוד מאה ואחת ארגונים ומייצג עצורים ואסירים בעוד שלל אירועים.
האמת שזה לא כ"כ נפק"מ ולא נראה לי מידי מעניין, רק מחמת היכרותי הקרובה אני יודע שזה לא נכון.
בחיי עולם הוא די שותף, בכל שאר הארגונים הוא מייצג כמו שהוא מייצג כל לקוח פרטי.
אבל מה הנפק"מ? אין לי מושג, רק להעמיד דברים על דיוקם.

@קויתי הטרחנות הזו מעייפת, הבנו את דעתך ואת עמדתך נגד גדולי ישראל והציבור החרדי, אוקי, לא צריך לשנן את זה בכל פעם מחדש.
גם אם תחזור שוב ושוב על ההשמצות שלך, זה לא יועיל לך מאומה.
האמת היא שארגון חיי עולם הוקם מסיבות פוליטיות נטו, והוא סך הכל זרוע של ארגון עזרם ומגינם.
האמת היא שעו"ד שלמה חדד עובד בכסף מלא עם כל ארגון שישכור את שירותיו.
והאמת היא שאתה לא מקפיד על אמירת אמת.

ב'מהדורת הבוקר' ב'קול חי', התראיין עו"ד שלמה חדד, המייצג חלק מהעצורים במהומות בבני ברק. בראיון חשף עו"ד חדד את התנהלות המשטרה בליל המעצרים, כאשר מתוך 27 עצורים, שוחררו 21 עוד בתחנת המשטרה לאחר שהתברר כי אין להם קשר לאירועים. הוא תיאר מציאות של מעצרים שרירותיים נגד עוברי אורח ובחורי ישיבות שעשו את דרכם לישיבה.

אלי הירשמן: הדיונים בעניין עצורי ההפגנה בבני ברק: עורכי הדין איתי כהן ושלמה חדד, המייצגים את העצורים מסרו כי בית המשפט מתח ביקורת ברורה על התנהלות המשטרה והדגיש כי "השפיטה היא אינדיבידואלית ופרטנית, ויש לאבחן כל אחד לגופו - לא כל שכן כאשר מדובר בשלילת חירותו של אדם, ובוודאי כאשר עסקינן בקטינים, ובעיקר בקטינים חסרי עבר פלילי שזהו מעצרם הראשון. עוד עלה מעדויות הקטינים כי לאורך כל הלילה הם לא הושמו בתנאי מעצר מסודרים, אלא הוחזקו תוך הסתובבות בניידת, מבלי שניתנה להם אפשרות למנוחה בסיסית"

ראשי תחתית