מרנן ורבנן
חבר קבוע
מי אתה ומה אתה רוצה מאיתנו?הגר"ש בצלאל צריך להנהיג. יש לו את כל התכונות הנדרשות. תורה. גדלות. השקפה. מנהיגות. רטוריקה וכריזמה. בפער עצום לעומת שני המנהיגים הקיימים
מי אתה ומה אתה רוצה מאיתנו?הגר"ש בצלאל צריך להנהיג. יש לו את כל התכונות הנדרשות. תורה. גדלות. השקפה. מנהיגות. רטוריקה וכריזמה. בפער עצום לעומת שני המנהיגים הקיימים
מי 'אתה' שכבר הפך ל'מאיתנו'?מי אתה ומה אתה רוצה מאיתנו?
מנהיג צריך להקים ולהפריח - להנהיג, לא להכות ולצעוק גדל...הגר"ש בצלאל צריך להנהיג. יש לו את כל התכונות הנדרשות. תורה. גדלות. השקפה. מנהיגות. רטוריקה וכריזמה. בפער עצום לעומת שני המנהיגים הקיימים
אני מכיר הרבה שמתחילים מגמרא גפ"ת, רי"ף, רא"ש, ר"ן וכו'רוב הכוללים המכונים "הלכה" מתחילים ישר מהב"י
כל מילה בסלע!!!הגר"ש בצלאל צריך להנהיג. יש לו את כל התכונות הנדרשות. תורה. גדלות. השקפה. מנהיגות. רטוריקה וכריזמה. בפער עצום לעומת שני המנהיגים הקיימים
לא מכיר כאלה ראשי ישיבות, ואם כן יש כאלה, צריך להוקיע אותם.אני מאסתי בכמה ראשי ישיבות "ומרביצי תורה" שלא יודעים כי אם 2 דפים ראשנים של כמה מסכתות בש"ס, ודי בזה.
הוא בן 86 להזכירך.שנתיים ? נראה לך מספיק להנהיג את הדור ????
אז אתה לא מכיר ר"י.......לא מכיר כאלה ראשי ישיבות, ואם כן יש כאלה, צריך להוקיע אותם.
כנ"ל. לדעתי ההיפך, ופעמים רבות צעירים ספרדים יודעים יותר......ואגב, לי נמאס מרבנים שטחיים שלא מכירים כלום חוץ מ10 סימנים טור בית יוסף הלכות שבת ונידה, וקצת ילקוט יוסף, ומתקראים ''הרה''ג'' ''פוסקים''' תלמידי חכמים, וגם כל מיני דרשני מוסיוף למיניהם שברובם עמי ארצות (לפחות באופן יחסי בהשואה לר''מ בינוני בישיבה קטנה בינונית)
2 הוא ר"י כמו שכתבו פה.הוא בן 86 להזכירך.
שימש עשרות בשנים את חכם שלום, וגם היה קשור מאוד לרב שך ולעוד גדולים משך עשרות בשנים. שימש ת''ח, ראוי להנהגה.
אם אתה מעיז תכתוב שמות של ר''י כאלה !אז אתה לא מכיר ר"י.......
אין לי כח באצבעות....אם אתה מעיז תכתוב שמות של ר''י כאלה !
זה מעלה, לא חיסרון.2 הוא ר"י כמו שכתבו פה
ברור שזה קשור !איני יודע איזה ת"ח שימש, אך כמדומה אינו קשור כ"כ להנהגה אצל בני ספרד !
מי שחולק על שיטת הרב עובדיה הוא אומלל ? עפ''ל. גם הוא ת''ח אדיר שבקי בכל התורה (גם בד' חלקי שו''ע) שלוקח בכיס הקטן את כל רבני קווי ההלכה ביחד בכל קנה מידה אפשרי.וכאות דוגמא ראה את אמירתו האומללה על כוללים "בעיון" אצל הספרדים. (בטוחני שמרן הגר"ע יוסף מתגלגל בקברו...)