יפתח בדורו
חבר חדש
שמעתי בשב"ק דברים נפלאים על היהודי הנ"ל
שמדובר בחסידא קדישא מדור העבר
אשמח לשמוע מחו"ר ביהמ"ד דפה פרטים נוספים
שמדובר בחסידא קדישא מדור העבר
אשמח לשמוע מחו"ר ביהמ"ד דפה פרטים נוספים
מצורףאתה מדבר על הקושיה שלו בהריני מוחל וסולח על האור לציון, שהריצ"י לקחה ממנו ככתבה וכלשונה בשו"ת הראשון לציון ולא הזכיר מאין לוקחה זאת?
למה לא לדבר עליו כעליו....אתה מדבר על הקושיה שלו בהריני מוחל וסולח על האור לציון, שהריצ"י לקחה ממנו ככתבה וכלשונה בשו"ת הראשון לציון ולא הזכיר מאין לוקחה זאת?
השאלה היתה על מי הוא מדבר ותל"מ.למה לא לדבר עליו כעליו....
כל דבר צריך להגיע לריצ''י?
עד כד"כ ישנה איבה בין חכמי ישראל?הגר"מ עבאדי שליט"א הינו מחותן של מרן שר התורה היח"ס שליט"א.
וזכורני כי בחתונת בנו של מרן היח"ס שליט"א הנשוי לביתו של הגרמ"ע,
הגיע ראש ישיבת חזון עובדיה דאז, כיון שהגר"מ עבאדי שליט"א היה ר"מ בחזון עובדיה,
ודאגו שם לעשות רצון צדיק מרןהיח"ס שליט"א, והקיפוהו באנשים, על מנת שלא יגש אליו ר"י חזון עובדי' דאז.
מרן רבינו גאון ישראל שליט"א לא רוצה להיות במחיצת ראש הישיבה בדימוס הנ"ל.עד כד"כ ישנה איבה בין חכמי ישראל?
תסתכל כאן בפורום, אני מאמין שתבין.וא"כ מדוע?
כי על מי לא עברה רעתו תמיד?עד כד"כ ישנה איבה בין חכמי ישראל?
וא"כ מדוע?
אולי תסביר את שיטתך כי זכורני שבתור ילד שהיתי מלווה את הגאון הנ"ל בחזור מהתפילה מבית כנסת אור הצפון לא היה מדבר כך.מרן רבינו גאון ישראל שליט"א לא רוצה להיות במחיצת ראש הישיבה בדימוס הנ"ל.
תסתכל כאן בפורום, אני מאמין שתבין.
אלא אם כן לא תרצה להבין,
ואז גם אם יסבירו לך ברחל בתך הקטנה לא תבין.
?כי על מי לא עברה רעתו תמיד?
מקמי פלגאה ניקום?
כל שיגו ושיחו של מרן רבינו היח"ס שליט"א בדברי תורה.אולי תסביר את שיטתך כי זכורני שבתור ילד שהיתי מלווה את הגאון הנ"ל בחזור מהתפילה מבית כנסת אור הצפון לא היה מדבר כך.
נכון אולם פעם ראשונה שומע אני כאלה דברים נוראים על הגאון.כל שיגו ושיחו של מרן רבינו היח"ס שליט"א בדברי תורה.
איזה דברים נוראיים?נכון אולם פעם ראשונה שומע אני כאלה דברים נוראים על הגאון.
איזה דברים נוראיים?
.הגר"מ עבאדי שליט"א הינו מחותן של מרן שר התורה היח"ס שליט"א.
וזכורני כי בחתונת בנו של מרן היח"ס שליט"א הנשוי לביתו של הגרמ"ע,
הגיע ראש ישיבת חזון עובדיה דאז, כיון שהגר"מ עבאדי שליט"א היה ר"מ בחזון עובדיה,
ודאגו שם לעשות רצון צדיק מרןהיח"ס שליט"א, והקיפוהו באנשים, על מנת שלא יגש אליו ר"י חזון עובדי' דאז.
תסתכל כאן בפורום, אני מאמין שתבין.
אלא אם כן לא תרצה להבין,
ואז גם אם יסבירו לך ברחל בתך הקטנה לא תבין.