hm-news.co.il
רו"מ 'יביע אומר' וחבר מועצת הרה"ר הגאון הרב יגאל כהן עלה כעת לציונו של רבו מרן ראש הישיבה הגר"מ מאזוז זצ"ל להעתיר בתפלה לרגל יום השנה. במוצאי השבת ישא הגר"י משא זכרון מיוחד לזכרו, במסגרת הרב המקדים לשיעורו השבועי של הראש"ל הגר"ד יוסף בבית המדרש 'יחוה דעת' בירושלים (תיעוד: מושיק).
צ'אפ מגזין
הצג קובץ מצורף 19097
www.ktr.org.il
אסור לשמוע שירים!!!!!!!השיר החדש של חתנו נאמן ביתו של מרן ראש הישיבה הגר"מ מאזוז זצ"ל הגאון הרב ליאור כהן שליט"א | אליה והב & יניב בן משיח - אבינו הגדול
יצא אתמול בהילולא המרכזית
הצג קובץ מצורף 19141
מי אמר לך לשמועאסור לשמוע שירים!!!!!!!
מזכיר לציבורמי אמר לך לשמוע
כמדומני שהגאון המנוח זצ"ל היה מהמתירים ואולי אני טועהאסור לשמוע שירים!!!!!!!
רק בששי אחר חצות, ר"ח, פסח שני וכדוכמדומני שהגאון המנוח זצ"ל היה מהמתירים ואולי אני טועה
מצו"ב הראיון המלא לתועלת הכללשנה לפטירתו: הגאון הרב דוד עידאן בשיחה מטלטלת על דמותו של מרן רבי מאיר מאזוז זצ"ל
הגאון הרב דוד עידאן בראיון מרגש במלאת שנה לפטירת מרן הגר"מ מאזוז זצ"ל: "הוא הסתיר מאיתנו שהוא גדול המקובלים, ברח מהכבוד וחיפש רק את האמת" • על הרגע שבו הדהים את בנט בידע מתמטי, שיטת הלימוד הבלעדית של 'כסא רחמים' והגעגוע למנהיג שלא עשה חשבון לאף אחד • האזינו
![]()
שנה לפטירתו: הגאון הרב דוד עידאן בשיחה מטלטלת על דמותו של מרן רבי מאיר מאזוז זצ"ל
הגאון הרב דוד עידן בראיון מרגש במלאת שנה לפטירת מרן הגר"מ מזוז זצ"ל: "הוא הסתיר מאיתנו שהוא גדול המקובלים, ברח מהכבוד וחיפש רק את האמת" • על הרגע שבו הדהים את בנט בידע מתמטי, שיטת הלימוד הבלעדית של 'כיסא רחמים' והגעגוע למנהיג שלא עשה חשבון לאף אחד • האזינוkol-barama.co.il
כמדומני שהגאון המנוח זצ"ל היה מהמתירים ואולי אני טועה
רק בששי אחר חצות, ר"ח, פסח שני וכדו
שירים שאינם משמחים מה הבעיה בכל ימות השבוע?אמת. אך לכאורה זה שייך רק בשירים המשמחים, ולכבודה של השבת
שירים שאינם משמחים מה הבעיה בכל ימות השבוע?
היכן מרן הזכיר מחולות?מרן הזכיר רק מחולות, אבל בפועל המנהג הוא לאסור כל שמיעת כלי נגינה
זה לא מרן שהזכיר מחולותמרן הזכיר רק מחולות, אבל בפועל המנהג הוא לאסור כל שמיעת כלי נגינה
אכן, השאלה מה תוקף מנהג זה, כי הרי כיום הדיון הוא לא על כלי שיר ממש אלא על מוזיקה אלקטרונית, מה שלא היה בזמנם, ומנין שגם על זה חל תוקף המנהג.זה לא מרן שהזכיר מחולות
זה המג''א
שהוא מקור הדין
ואיה''נ המנהג כמו שאמרת