רבי מאיר מאזוז זצ"ל

קיבלתי ונהניתי:

1769024041458.jpeg

1769344578376.png

נֶאֱמָן בִּבְרִיתוֹ | הנין הראשון של מרן רבנו הגדול זצוק"ל שנקרא על שמו
בתוך השנה: בבני ברק התקיימה שמחת ברית המילה לבן נכדו חביבו של מרן רבנו הגדול ראש הישיבה זצוקללה"ה, האברך החשוב הרב מאיר כהן, בן לחתנו הגאון הרב דקל כהן. בסנדקאות כובד הסב הרב אליהו כהן. באמירת הברכות כובד מרא דאתרא הרצליה פיתוח הגר"ל ישי. הרך הנולד נקרא בשם 'אליה נאמן' ע"ש הסבא הגדול מרן זצוק"ל | תיעוד

ברוך הטוב והמטיב | מרן בהילולא אשתקד: "שיזכה להחזיר את כל החטופים"

לאור השלמת הליך הזיהוי של החלל החטוף האחרון רן גואילי הי"ד: "כתר מלוכה" חוזר לדברי מרן ראש הישיבה רבנו הגדול זצוק"ל בהילולא השנתית של ישיבתנו הקדושה 'כסא רחמים' לצד הראשונים לציון, חברי מועצת חכמי התורה ושרי הממשלה: "ה' יתברך יציל את החטופים, וגם את ראש הממשלה שלא יטעה, שלא יעשה שטויות" | הדברים המלאים

היום, ח' שבט, מלאו 52 שנה לנס הצלתו של רבנו הגדול הגאון הנאמ"ן זצ"ל, כשנפל מקומה שלישית...
והדברים באו בארוכה ובפירוט ביומנו המופלא "לב נאמן" חלק שני, והדברים מרטיטים כל לב...

הודו לה' כי טוב, כי למחיה שלחו לפנינו עוד נ"א שנה!

אולי כדאי לפרט פה את הסיפור לאלה שאינם מכירים במלואו.

קבצים מצורפים

לצערנו לא זכינו בעוונותינו הרבים לברכתו של הבבא סאלי שיזכה לקבל פני משיח...

היום התפרסם, שאשה בשם שירה כהן מסיימת תקופה ארוכה של צום במשך אחד עשר חודשים ברציפות (!) למעט ימי שישי שבת ור"ח בברכת הגר"מ מאזוז למען השבת כלל החטופים.

בברכת הגר"מ מאזוז

"בברכת"?

מזכיר לי את ה'על דעת גדולי ישראל יאמרו יו"כ קטן' של יתד נאמן....

שזה בערך כמו: "הלו? זה הראש ישיבה ר' דוב? השבוע יאמרו יוכ"ק" / המהום לא ברור מעבר לקו, אבל העיקר שהרב 'מודע' לזה / כותרת ביתד יום שלישי למחרת

"בברכת"?

מזכיר לי את ה'על דעת גדולי ישראל יאמרו יו"כ קטן' של יתד נאמן....

שזה בערך כמו: "הלו? זה הראש ישיבה ר' דוב? השבוע יאמרו יוכ"ק" / המהום לא ברור מעבר לקו, אבל העיקר שהרב 'מודע' לזה / כותרת ביתד יום שלישי למחרת

האמת, שהסיבה שהבאתי את זה היא, כי זה מוזר לי בכללותו.

כי כמדומה שמרן הגר"מ לא היה מעודד להתענות. (למרות שבדברי ימיו נראה שהיה מתענה הרבה בהצנע).

חבל שמזכירים את הגאון הנאמ"ן זצל רק בהקשר לכיבוי שריפות בין מרן הגרע"י זצ"ל למרן הגרד"ל שליט"א...
אני משער שבקרוב בעז"ה יהיו שינויים בענין.
תפיחו רוח תקוה באוירה טובה, ותראו שיהיה עוד יותר טוב ועוד יותר טוב.

ראשי תחתית