אור נאמן חבר חדש הצטרף 8/1/25 הודעות 149 היום ב-11:34 #2 המפתחות של הספר החדש קבצים מצורפים מפתחות שו''ת בית נאמן ח''ד.pdf מפתחות שו''ת בית נאמן ח''ד.pdf 48.3 קילובייט · צפיות: 15
ז זקני דרום חבר חדש הצטרף 30/1/25 הודעות 189 היום ב-13:26 #3 מה שמעניין אותי זה על ייחוס מגיד מישרים לב"י
א אבן ספיר חבר חדש הצטרף 10/8/25 הודעות 27 היום ב-14:31 #4 זה דברים שהוא בעצמו כתב או נכתבו בשמו? אפשר לסמוך על הדברים הלכה למעשה?
אור נאמן חבר חדש הצטרף 8/1/25 הודעות 149 היום ב-14:34 #5 אבן ספיר אמר: זה דברים שהוא בעצמו כתב או נכתבו בשמו? אפשר לסמוך על הדברים הלכה למעשה? לחץ כדי להרחיב... כנראה כבודו לא מכיר מספיק את רבנו הנאמ"ן זצ"ל. כל ימיו לא פסק מלכתוב ולכתוב ולכתוב ולכתוב.
אבן ספיר אמר: זה דברים שהוא בעצמו כתב או נכתבו בשמו? אפשר לסמוך על הדברים הלכה למעשה? לחץ כדי להרחיב... כנראה כבודו לא מכיר מספיק את רבנו הנאמ"ן זצ"ל. כל ימיו לא פסק מלכתוב ולכתוב ולכתוב ולכתוב.
אור נאמן חבר חדש הצטרף 8/1/25 הודעות 149 היום ב-14:42 #6 בהקדמה ציינו העורכים, כי חלק נכבד מהתשובות פורסם בירחון אור תורה במדור שואל ומשיב. וכשליש מהספר הוגה ע"י הרב בשנים האחרונות.
בהקדמה ציינו העורכים, כי חלק נכבד מהתשובות פורסם בירחון אור תורה במדור שואל ומשיב. וכשליש מהספר הוגה ע"י הרב בשנים האחרונות.
מ ממדבר מתנה חבר קבוע הצטרף 29/10/25 הודעות 296 היום ב-15:59 #7 זקני דרום אמר: מה שמעניין אותי זה על ייחוס מגיד מישרים לב"י לחץ כדי להרחיב... עדין לא ראיתי מה שנכתב בבית נאמן, אבל זה מ"ש מרן זצ"ל בענין באור תורה תשס"ט. קבצים מצורפים בענין הספר מגיד מישרים.pdf בענין הספר מגיד מישרים.pdf 930.1 קילובייט · צפיות: 3
זקני דרום אמר: מה שמעניין אותי זה על ייחוס מגיד מישרים לב"י לחץ כדי להרחיב... עדין לא ראיתי מה שנכתב בבית נאמן, אבל זה מ"ש מרן זצ"ל בענין באור תורה תשס"ט.
מ ממדבר מתנה חבר קבוע הצטרף 29/10/25 הודעות 296 היום ב-16:04 #9 אשמח מאד אם מישהו יוכל להביא כאן את מ"ש בסימן נ"ט