בכבוד!עד שאנחנו דנים על הגרב"צ מוצפי, נדון על הודעותיו של @ידידיה ומה אמינות דבריו
בכבוד!עד שאנחנו דנים על הגרב"צ מוצפי, נדון על הודעותיו של @ידידיה ומה אמינות דבריו
האסקופה נמצאת מאסקופת העזרה ולחוץ, רחוק רחוק אי שם בארצות הברית, מסתבר שלא יענה לך בשעות הקרובות ...אסקופה, ברשותך בא נתחיל בעדות שהעיד על אמו שהיתה קודם מברכת ואחר כך מדליקה...
קח 24 שעות נוספות של יו"ט שני, ועוד כ-7 שעות של הפרשי השעה עד שיצא היו"ט.האסקופה נמצאת מאסקופת העזרה ולחוץ, רחוק רחוק אי שם בארצות הברית, מסתבר שלא יענה לך בשעות הקרובות ...
כוונתי היה להעיר על הסגנוןבכבוד!
איפה העיד כן? ולמה אתה חושב שזה לא נכון?אסקופה, ברשותך בא נתחיל בעדות שהעיד על אמו שהיתה קודם מברכת ואחר כך מדליקה...
יישר כח.כוונתי היה להעיר על הסגנון
כי זה הבל הבלים שאמו אשת המקובל רבי סלמן מוצפי זצ"ל תעשה היפך מפסיקת הבן איש חי וגם כל האחים והאחיות שלו מכחישים את 'העדות' שלו בתוקף.איפה העיד כן? ולמה אתה חושב שזה לא נכון?
הרב עצמו כותב אותם בנסיעות בדרכים בדרכו לסנדקאות, לשיעורים, וכדומה.ספק גדול אם התשובות המוזרות ביותר באתרים הנ''ל נכתבות ע''י הרב מוצפי
אז אולי הוא כותב מהר בלי ישוב הדעת כ''כ, כי חלק מהתשובות נורא מצחיקות מוזרות ומלאות בדברים בטלים ולא נכוניםהרב עצמו כותב אותם בנסיעות בדרכים בדרכו לסנדקאות, לשיעורים, וכדומה.
ידוע???? למי ידוע???ידוע שהוא מרא דשמעתתא בקבלה ובהנהגות נכונות. וכן בענייני קברים וכו' יש לו מחקרים מעמיקים וכל דבריו אמת וצדק מבוארים בספריו כמו שצריך - בתוספת הנהגות מאביו הגאון המקובל חכם סלמאן - בכל עניין ועניין
מה אתה בא לרמז?עד שאתה דן על ספרי הגרב"צ א"ש תדון על ספרי רב"צ מוצפי מי כתבם ומה אמינות עדויותיו וזכרונותיו
עובדה היא שחברי המכון מכינים את החומר ואת העיבוד,מה אתה בא לרמז?
(צורת כתיבתך בעייתית. יש לך מה לטעון - תכתוב. אין לך מה לטעון - כיצד אפשר לכתוב מה שכתבת?).
אינך חושב שיש הבדל בין ספר שנכתב מכתבי תלמידים אחר מותו לבין ספר שנכתב מחיים שגם אם נכנסו טעויות - אפשר לתקן?
ולמה שלא נאמינהו בעדויותיו וזכרונותיו מאביו חכם סלמן מוצפי זצ"ל?
ולכן?עובדה היא שחברי המכון מכינים את החומר ואת העיבוד,
והוא עושה את הגימור הסופי.
יש למלעלה משלושים אברכים במכון.
ודו"ק.
יש כאן זלזול.עד שאתה דן על ספרי הגרב"צ א"ש תדון על ספרי רב"צ מוצפי מי כתבם ומה אמינות עדויותיו וזכרונותיו
וטענות ענייניות יש לך ??יש כאן זלזול
דברים שנכתבו ונאמרו ע"י רבים מתלמידיו.וטענות ענייניות יש לך ??
יש כאן דברים מאוד מאוד תמוהים בלשון המעטה ...
אני בעצמי שמעתי מהגרב''צ בשנת תשנ''ה שהתיר גם לנשואה, הוא בעצמו אמר לי, למרות שהיה בשנותיו האחרונות והיה מאוד חלש וכו'דברים שנכתבו ונאמרו ע"י רבים מתלמידיו.
(רק לענין פא"נ יש מכתב של כמנין מתלמידיו החתומים על הסכמתו של הרב ברוך שרגא לספר דבר ה' נסיר בבירור דעת האול"צ דלא כמו שכתבו בשמו באול"צ. וכפי שאומר הרב שרגא פעמים רבות, שבאול"צ ח"א כתוב בכותרת דין אלמנה וגרושה בכיסוי ראש, ובח"ב העורכים הרחיבו היתר זה לכל אש
הוראה לרבים או הוראה ליחיד?!אני בעצמי שמעתי מהגרב''צ בשנת תשנ''ה שהתיר גם לנשואה, הוא בעצמו אמר לי, למרות שהיה בשנותיו האחרונות והיה מאוד חלש וכו'
הוראה להרבה יחידים, היות ואני לא היחיד שהוא אמר לו כךהוראה לרבים או הוראה ליחיד?!