א איש ההשקפה חבר קבוע הצטרף 18/1/26 הודעות 254 אתמול ב-17:06 #31 מחשבות טובות אמר: אני רואה שזה הדדי, גם לאירנים יש מודיעין איכותי בעומק הגורדייא הישראלית כהנית. לחץ כדי להרחיב... ועוד נכונו הפתעות גדול' וכדיבואר להלן בס"ד. חבל שלא היית שם, הכנו למע"כ הפתעה רצינית ומשמחת, אבל עוד חזול"מ.
מחשבות טובות אמר: אני רואה שזה הדדי, גם לאירנים יש מודיעין איכותי בעומק הגורדייא הישראלית כהנית. לחץ כדי להרחיב... ועוד נכונו הפתעות גדול' וכדיבואר להלן בס"ד. חבל שלא היית שם, הכנו למע"כ הפתעה רצינית ומשמחת, אבל עוד חזול"מ.
מחשבות טובות חבר קבוע הצטרף 27/12/24 הודעות 790 אתמול ב-17:09 #32 איש ההשקפה אמר: אבל עוד חזול"מ. לחץ כדי להרחיב... דמתקרי 'חזלון'...
ע עת שערי רצון חבר בכיר הצטרף 5/1/25 הודעות 2,034 אתמול ב-19:29 #33 אור יעקב אמר: 4. לא צריך ריכוז גדול כמו במגילה לחץ כדי להרחיב... אבל יש אח"כ 3-4 שעות מוסף (בישיבות) לגופו ש"ע אני מסכים איתך ... פורים שמח (אם אתה מוקף ...)
אור יעקב אמר: 4. לא צריך ריכוז גדול כמו במגילה לחץ כדי להרחיב... אבל יש אח"כ 3-4 שעות מוסף (בישיבות) לגופו ש"ע אני מסכים איתך ... פורים שמח (אם אתה מוקף ...)
א איש ההשקפה חבר קבוע הצטרף 18/1/26 הודעות 254 אתמול ב-20:05 #34 מחשבות טובות אמר: דמתקרי 'חזלון'... לחץ כדי להרחיב... עמוק למשקיפים כותי.
א אור יעקב חבר בכיר הצטרף 4/5/25 הודעות 3,418 אתמול ב-23:01 #35 עת שערי רצון אמר: אבל יש אח"כ 3-4 שעות מוסף (בישיבות) לחץ כדי להרחיב... עדין יש הבדל בין לכוון במוסף שזה יחסית קל מאשר להשאר דרוך כל קריאת המגילה ולשמוע ולא לפספס שום מילה. עת שערי רצון אמר: פורים שמח (אם אתה מוקף ...) לחץ כדי להרחיב... אני חוגג בשני הימים... אז פורים שמח!
עת שערי רצון אמר: אבל יש אח"כ 3-4 שעות מוסף (בישיבות) לחץ כדי להרחיב... עדין יש הבדל בין לכוון במוסף שזה יחסית קל מאשר להשאר דרוך כל קריאת המגילה ולשמוע ולא לפספס שום מילה. עת שערי רצון אמר: פורים שמח (אם אתה מוקף ...) לחץ כדי להרחיב... אני חוגג בשני הימים... אז פורים שמח!
ע עת שערי רצון חבר בכיר הצטרף 5/1/25 הודעות 2,034 היום ב-09:31 #36 אור יעקב אמר: לכוון במוסף שזה יחסית קל לחץ כדי להרחיב... ?!
א אור יעקב חבר בכיר הצטרף 4/5/25 הודעות 3,418 היום ב-09:45 #37 עת שערי רצון אמר: ?! לחץ כדי להרחיב... הכוונה בתפילה אמורה להיות "קשה"? אני לא חושב... ובכל מקרה כוונתי שלמרות שזה יותר ארוך בזמן, זה עדין יותר קל מאשר קריאת המגילה.
עת שערי רצון אמר: ?! לחץ כדי להרחיב... הכוונה בתפילה אמורה להיות "קשה"? אני לא חושב... ובכל מקרה כוונתי שלמרות שזה יותר ארוך בזמן, זה עדין יותר קל מאשר קריאת המגילה.