כיון שאני רואה ומכיר את העיתון והמציאות מדברת בעד עצמהואולי הם אלו שלא הכירו? (אם זה עובד בצורה כזו)
אני לא הולך ומתווכח עם מציאות שאני רואה.
כיון שאני רואה ומכיר את העיתון והמציאות מדברת בעד עצמהואולי הם אלו שלא הכירו? (אם זה עובד בצורה כזו)
יופי, זה כבר אתה מתחיל לדבר על העיתון ולא על חצאי הקלטות.כיון שאני רואה ומכיר את העיתון והמציאות מדברת בעד עצמה
אני לא הולך ומתווכח עם מציאות שאני רואה.
ולדוגמא אציין כל כותבת שם היא בעלת שתי תוארים וכו' וכו'
ותמיד מביאים את ההוא שהצליח להשתלב בתעשיות הבטחוניות וכו
ותעבור על עיתון דף דף תראה כמה פרסומים לחרדים ללימודי אקדמיה פשוט שטיפת מוח
אין מה לדון בזה משפחה הוא של חרדקים זה מציאות וחבל לבזבז זמן .אני לא חושב, אני קורא מה שהוא כתב בעצמו, מתוך היכרות עם העיתון.
ידוע לי שיתד נאמן נלחם בעיתון, מטעמים מובנים. ולא כל מי שפורסמה חתימתו נגד העיתון "נלחם בעיתון".
אני מכיר כמה מהכותבים הבכירים במשפחה שיתד ניסו להעבירם אליהם.כל דבר אפשר לפרש לרעה, גם ביתד נאמן מן הסתם אפשר למצוא דברים כאלה, כולל אנשי צוות שיש מה לומר עליהם.
לא ברמה של משפחהכל דבר אפשר לפרש לרעה, גם ביתד נאמן מן הסתם אפשר למצוא דברים כאלה, כולל אנשי צוות שיש מה לומר עליהם.
ברור שהוא עיתון יותר מתירני מיתד.אין מה לדון בזה משפחה הוא של חרדקים זה מציאות וחבל לבזבז זמן .
אתה עדיין יושב פה ומכפיש ומוציא שם רע על מערכת ענקית ענקית, שחלק ממנה תלמידי חכמים יראים ושלמים, ואתה לא מוצא אפ' דוגמה אחת למשהו לא טוב שהם עשו?לא ברמה של משפחה
ובהחלט בשנים האחרונות יש ירידה גם ביתד אבל לא מתקרב למשפחה.
כדי שאני לא יהיה מוציא ש'ראתה עדיין יושב פה ומכפיש ומוציא שם רע על מערכת ענקית ענקית, שחלק ממנה תלמידי חכמים יראים ושלמים, ואתה לא מוצא אפ' דוגמה אחת למשהו לא טוב שהם עשו?
אז אני מבין שאת מה שאתה חושב על עיתון משפחה אתה חושב על כל עיתון שנקרא חרדי? א"כ אוקי.כדי שאני לא יהיה מוציא ש'ר
תפתח איזה עיתון משפחה
ותספור רק כמה פרסומות יש למכללות וללימודים
ואל תספר לי ת''ח יראים ושלמים..
מהסוג הבני ברקי...נראה פשוט שמשפחה הוא לא עיתון לאברכים
רבבות פרסומי תעמולה ש"קיבלנו הוראות מרן שליט"א" ואין רשות לבר אנוש לחלוק עליו
מה ענין "בעה"ב" אצל "היה מקום".גם בזמן מרן הגרע"י היה מקום לנציגי הציבור, הם לא אסופת אנונימיים שבמקרה נקלעו לארוע, זה המקצוע שלהם וצריך לתת להם את המקום הראוי.בימי הגרע"י היה הוא הבעה"ב, ועל פיו נשק כל דבר.
משא"כ כיום, שבעוה"ר הפוליטיקאים הם הבעה"ב -
למה ואכמ"ל? בוא תפרוס לנו
פרשנות שלי: חורה לך שפסקיו של הרב משאש לא התקבלו כמו פסקיו של הרב עובדיה, ותעדיף לתלות זאת בבורות של הדור.
אולי תגלה לנו באלו הלכות.וזה בדיוק מה שעשיתי בהלכות מסויימות שפסקתי כהרב עובדיה נגד הרב משאש.
יוסי אליטוב בכנס באילת: אני רוצה שחרדים יבואו לצבא, אני כותב מאמרים כל שבוע בעיתון ואני נואם בכל מקום כדי לדחוף חרדים לצבא.
במקרה הוא נחשב שם העורך...
בסוף זהו עיתון מפלגתי ואינו שונה במאומה מיתד או המבשר המודיע ודומיהםעיתון הדרך בחודשים האחרונים עסוק בעיקר בסיקור והנדסת תודעה לגבי אריה דרעי ושותפיו
ואינו מייצג כלל את סיקור המצב והמציאות כמו שראוי לעיתון לעשות
בקיצור מי שרוצה לקנות עיתון שכל כולו הנדסת תודעה שיקנה הדרך
מעניין לדעת איפה אתה קונה את השבועי, לפי מיטב ידיעתי כבר שנים שאין בחנויות לקניה, ורק מנויים מקבליםאני לא מנוי על השבועי (רק על היומי), וקונה הרבה את השבועי, ומאוד נהנה.
נכון שזה לא כמו משפחה, זה גם לא מיועד להיות משפחה, זה בטאון
בחלק מסניפי ברכל מוכרים אותומעניין לדעת איפה אתה קונה את השבועי, לפי מיטב ידיעתי כבר שנים שאין בחנויות לקניה, ורק מנויים מקבלים