עיתון 'הדרך'

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כיון שאני רואה ומכיר את העיתון והמציאות מדברת בעד עצמה
אני לא הולך ומתווכח עם מציאות שאני רואה.
יופי, זה כבר אתה מתחיל לדבר על העיתון ולא על חצאי הקלטות.
אשמח ממך לשתי דוגמאות שבהם עיתון משפחה עודד חרדים להתגייס לצה"ל.

ולדוגמא אציין כל כותבת שם היא בעלת שתי תוארים וכו' וכו'
ותמיד מביאים את ההוא שהצליח להשתלב בתעשיות הבטחוניות וכו
ותעבור על עיתון דף דף תראה כמה פרסומים לחרדים ללימודי אקדמיה פשוט שטיפת מוח

כל דבר אפשר לפרש לרעה, גם ביתד נאמן מן הסתם אפשר למצוא דברים כאלה, כולל אנשי צוות שיש מה לומר עליהם.

אני לא חושב, אני קורא מה שהוא כתב בעצמו, מתוך היכרות עם העיתון.

ידוע לי שיתד נאמן נלחם בעיתון, מטעמים מובנים. ולא כל מי שפורסמה חתימתו נגד העיתון "נלחם בעיתון".
אין מה לדון בזה משפחה הוא של חרדקים זה מציאות וחבל לבזבז זמן .
יתד נלחמו גם מסיבות אמיתיות.

אין מה לדון בזה משפחה הוא של חרדקים זה מציאות וחבל לבזבז זמן .
ברור שהוא עיתון יותר מתירני מיתד.
לית מאן דפליג.
השאלה היא האם הרף המינימלי הוא יתד או משפחה,
הרבה סבורים, ואני בתוכם, שעיתון משפחה לא עברו את הקו האדום שגורם לכך שאסור לקרוא עיתון זה.
מפריע לך פרסומות של מכללות? אל תקרא.
יש שם כמה דעות שלא מוצאות חן בעינך? תתעלם.
מעצבן אותך שמשאירים כתב כמו ישראל יוסקוביץ? תתעצבן.
חלק מבגרות ויופי של עיתון שיש בו מגוון דעות, ושזה מעודד בני אדם לחשוב ולא לחזור אחר סיסמאות כפי שחזינו בעינינו לפני כמה דקות באחד מהאשכולות הפעילים.

לא ברמה של משפחה
ובהחלט בשנים האחרונות יש ירידה גם ביתד אבל לא מתקרב למשפחה.
אתה עדיין יושב פה ומכפיש ומוציא שם רע על מערכת ענקית ענקית, שחלק ממנה תלמידי חכמים יראים ושלמים, ואתה לא מוצא אפ' דוגמה אחת למשהו לא טוב שהם עשו?

אתה עדיין יושב פה ומכפיש ומוציא שם רע על מערכת ענקית ענקית, שחלק ממנה תלמידי חכמים יראים ושלמים, ואתה לא מוצא אפ' דוגמה אחת למשהו לא טוב שהם עשו?
כדי שאני לא יהיה מוציא ש'ר
תפתח איזה עיתון משפחה
ותספור רק כמה פרסומות יש למכללות וללימודים
ואל תספר לי ת''ח יראים ושלמים..

כדי שאני לא יהיה מוציא ש'ר
תפתח איזה עיתון משפחה
ותספור רק כמה פרסומות יש למכללות וללימודים
ואל תספר לי ת''ח יראים ושלמים..
אז אני מבין שאת מה שאתה חושב על עיתון משפחה אתה חושב על כל עיתון שנקרא חרדי? א"כ אוקי.
ולגבי הת"ח, מה אעשה שחלק מהם אני מכיר והם ת"ח יראי שמים? אתעלם ואשקר ואומר שהם לא ת"ח?

יוסי אליטוב בכנס באילת: אני רוצה שחרדים יבואו לצבא, אני כותב מאמרים כל שבוע בעיתון ואני נואם בכל מקום כדי לדחוף חרדים לצבא.
במקרה הוא נחשב שם העורך...

קבצים מצורפים

רבבות פרסומי תעמולה ש"קיבלנו הוראות מרן שליט"א" ואין רשות לבר אנוש לחלוק עליו

פרשנות שלי: חורה לך שפסקיו של הרב משאש לא התקבלו כמו פסקיו של הרב עובדיה, ותעדיף לתלות זאת בבורות של הדור.

בימי הגרע"י היה הוא הבעה"ב, ועל פיו נשק כל דבר.

משא"כ כיום, שבעוה"ר הפוליטיקאים הם הבעה"ב -
גם בזמן מרן הגרע"י היה מקום לנציגי הציבור, הם לא אסופת אנונימיים שבמקרה נקלעו לארוע, זה המקצוע שלהם וצריך לתת להם את המקום הראוי.
מה ענין "בעה"ב" אצל "היה מקום".

למה ואכמ"ל? בוא תפרוס לנו
. . ביוני 2011 הכריז דרעי בוועידת הנשיא כי הוא מקים תנועה חדשה בשם 'תיקון': "אני בדרך חזרה לחיים הפוליטיים בבחירות הבאות. ארוץ בראש תנועה חדשה"[18]. עם זאת, ציין דרעי כי "זו לא תהיה מפלגה סקטוריאלית כמו ש"ס". לדבריו, "מה שהתאים בשנת 84' לא רלוונטי עכשיו"[19].

באוקטובר 2012, לקראת הבחירות לכנסת התשע עשרה, על רקע חששות שדרעי יקים מפלגה נפרדת, הוחזר על ידי הרב עובדיה יוסף להנהגת ש"ס,

פרשנות שלי: חורה לך שפסקיו של הרב משאש לא התקבלו כמו פסקיו של הרב עובדיה, ותעדיף לתלות זאת בבורות של הדור.

הפרשנות שגויה. בוודאי מפריע לי שאנשים בורים ועמי הארצות ומכירים רק את פסקיו של הרב עובדיה, אבל לא מפריע לי כלל אם אברך למד את פסקי הרב עובדיה ופסקי הרב משאש והחליט לפסוק כהרב עובדיה, וזה בדיוק מה שעשיתי בהלכות מסויימות שפסקתי כהרב עובדיה נגד הרב משאש.

מה שכתבתי לעיל לא קשור לזה כלל, אלא בא לפרט מה רצה לפעול הרב עובדיה דרך הקמת תנועת ש"ס, כפי שבנו רבי יצחק אומר במפורש - המטרה היא להעמיד רבנים ודיינים שימשיכו את "דרך הפסיקה" (כלומר לא יחלקו על מרן האבא ומרן הבן).

דרך אגב אפשר למצוא בהנ"ל גם הסבר לכך שפסקיו התקבלו בציבור. אבל זה לא הכל, כי הציבור בהחלט העריץ את דמותו של הרב עובדיה, בקיאותו וספריו.

עיתון הדרך בחודשים האחרונים עסוק בעיקר בסיקור והנדסת תודעה לגבי אריה דרעי ושותפיו
ואינו מייצג כלל את סיקור המצב והמציאות כמו שראוי לעיתון לעשות
בקיצור מי שרוצה לקנות עיתון שכל כולו הנדסת תודעה שיקנה הדרך

יוסי אליטוב בכנס באילת: אני רוצה שחרדים יבואו לצבא, אני כותב מאמרים כל שבוע בעיתון ואני נואם בכל מקום כדי לדחוף חרדים לצבא.
במקרה הוא נחשב שם העורך...

מן הסתם, הדברים הוצאו מהקשרם. אם לוקחים את המשפט הבודד הזה, זה נשמע כאילו מדובר בראש הגייסים שרוצה לשלוח את כל החרדים לצבא. אבל אם מדובר בחלק מתוך דו שיח עם חילוניים, ההקדמה "אני בוודאי רוצה לראות חרדים בצה"ל" היא הקדמה שנועדה רק להסביר לאוזן החילונית למה החרדים לא באמת נמצאים בצה"ל.

הנה דברים שכתב יוסי אליטוב בענין זה:

"את החיצים המורעלים ביותר משגרים לעברנו אחינו חובשי כיפות הסרוגות. הם רק לא יורדים לסוף דעתנו. האחוזים הדרמטיים ביציאה בשאלה במגזר הדתי לאומי, העובדה שבאחוזים מרבית הצעירים והצעירות אצלם נוטשים את דרך התורה והמצוות, היא החסם הענק אצלנו משירות בצבא. אם נצטרך לבחור בין שירות צבאי לבין חיים של אמונה ושמירת מצוות, כל חרדי יעשה את הבחירה השנייה, ללא עוררין".

דברים כדרבנות.

עיתון הדרך בחודשים האחרונים עסוק בעיקר בסיקור והנדסת תודעה לגבי אריה דרעי ושותפיו
ואינו מייצג כלל את סיקור המצב והמציאות כמו שראוי לעיתון לעשות
בקיצור מי שרוצה לקנות עיתון שכל כולו הנדסת תודעה שיקנה הדרך
בסוף זהו עיתון מפלגתי ואינו שונה במאומה מיתד או המבשר המודיע ודומיהם

אני לא מנוי על השבועי (רק על היומי), וקונה הרבה את השבועי, ומאוד נהנה.
נכון שזה לא כמו משפחה, זה גם לא מיועד להיות משפחה, זה בטאון
מעניין לדעת איפה אתה קונה את השבועי, לפי מיטב ידיעתי כבר שנים שאין בחנויות לקניה, ורק מנויים מקבלים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית