אצל מרן זצוק"ל היו בעלי בתים.גם אצל מרן זצוק"ל היו שרים..
תחפש תשובה יותר לעניין למרות המטרה ל....
מה לעשות שיש לי תודה מכמה וכמה חברים ולך א....
אצל מרן זצוק"ל היו בעלי בתים.גם אצל מרן זצוק"ל היו שרים..
תחפש תשובה יותר לעניין למרות המטרה ל....
אם רק תראה קצת מהשיעורים של מרן זצ"ל ביזדים, אתה תראה שבעשורים האחרונים, רוב המשתתפים בשיעור היו אברכים ובני תורה.אצל מרן זצוק"ל היו בעלי בתים.
מה לעשות שיש לי תודה מכמה וכמה חברים ולך א....
באמת זה דיון שולי.במחילה מהרבנים החשובים שליט"א, לא זכיתי להבין את הדיון למה לא שרים למרן שליט"א בכניסתו לשיעור, ובטח לא זכיתי להבין את נסיון ההקבלה למרן אביו זצ"ל. למה לא שרים לרב? כי זה לא הציבור זה לא הסגנון זה לא ההנהגה שם. למה שרו לאביו? כי שם חלק מהציבור היה אחר (בטח אלו שנשארו מתחילת השיעורים).
כדאי להתעמק בדברי תורתם יותר מאשר בדיוני סרק, למה שרו למה לא שרו.
אם יחליטו לשים שם ימים אז זה יהיה ההנהגה. כנ"ל לגבי רב מקדים - אז לא התאים השבוע התאים.באמת זה דיון שולי.
אבל מה תעשו כאשר יחליטו לשיר שם "ימים" אז איזה תירוצים יהיו אחרי שכותבים ששם זה לא הסגנון ולא ההנהגה???
לכך אני חושב שלא צריך להכנס לזה בכלל, כי זה בסוף יחזור עליכם ותתפתלו בתירוצים, רק תראו כמה כתבו כאן בפורום למה לא רוצים שם רב מקדים, ופתאום...
בהחלט לא צריך להיכנס לזה, אבל אם נכנסו ודנו, שידונו, חברי הפורום הם לא גדו"י.באמת זה דיון שולי.
אבל מה תעשו כאשר יחליטו לשיר שם "ימים" אז איזה תירוצים יהיו אחרי שכותבים ששם זה לא הסגנון ולא ההנהגה???
לכך אני חושב שלא צריך להכנס לזה בכלל, כי זה בסוף יחזור עליכם ותתפתלו בתירוצים, רק תראו כמה כתבו כאן בפורום למה לא רוצים שם רב מקדים, ופתאום...
באמת זה דיון שולי.
כדאי להתעמק בדברי תורתם יותר מאשר בדיוני סרק, למה שרו למה לא שרו.
במשך השבוע עוד הרבה אנשים רואים, הבדיקה תהיה נכונה כאשר יעבור שבוע מהשיעור האחרון.
זה ההוכחה תוך יום עשה צפיות כמו שהקודם עשה בשבוע
מסתמא לא רוצים שמישהו ישרוף את הכסאאגב הנידון על שירים בכניסה לשיעור, ועל רב מקדים - יש לדון לגבי הכסא עליו יושב הרב.
מדוע לא קונים לרב כסא יותר מלכותי ומכובד?
ראית פעם ראש ישיבה עם כסא של סנדק?מדוע לא קונים לרב כסא יותר מלכותי ומכובד?
הגר"מ מאזוז.ראית פעם ראש ישיבה עם כסא של סנדק?
ולא קרב זה אל זה. אצל מרן הגרמ"מ זה היה כסא רבני-אדמור"י מכובד ונורמלי, אצל רבך מדובר בכסא שכמעט יותר גבוה מארון הקודש. משהו לא הגיוני שנועד בכדי להבהיר את הפער בינו לבין הרבנים המקדימים.הגר"מ מאזוז.
אני מבין שה10-20 ס"מ הפרש ממש מפריעים לך...ולא קרב זה אל זה. אצל מרן הגרמ"מ זה היה כסא רבני-אדמור"י מכובד ונורמלי, אצל רבך מדובר בכסא שכמעט יותר גבוה מארון הקודש. משהו לא הגיוני שנועד בכדי להבהיר את הפער בינו לבין הרבנים המקדימים.
אם יחליטו לשים שם ימים אז זה יהיה ההנהגה. כנ"ל לגבי רב מקדים - אז לא התאים השבוע התאים.