אתה יודע לקרוא???מי העליל? אתה יודע לקרוא?!
...הניסיון להעליל
ואָכְלָה וּמָחֲתָה פִיהָ וְאָמְרָה לֹא פָעַלְתִּי אָוֶן...רק שאלתי האם למישהו ידוע על רדיפות בשנים הללו?
בקיצור אתה טוען שאין לדבריו עוד מקורות?ואָכְלָה וּמָחֲתָה פִיהָ וְאָמְרָה לֹא פָעַלְתִּי אָוֶן...
שמחתי לראות שאתה מסכים שהרב שבת חוקר יהדות בבל הוא מקור אמין ונכון. וכל דבריו אמיתיים ונכונים והגאון האשכנזי מבגדד אפילו לא משל היה.בקיצור אתה טוען שאין לדבריו עוד מקורות?
אני חושב שמן הסתם יש לדבריו מקורות, רק אשמח לדעת מה הם.
לא כתבתי שאני מסכים, כתבתי שאני אשמח שאותם שסוברים כך, יבדקו עמו זאת, ויקבלו דבריו בזה.שמחתי לראות שאתה מסכים שהרב שבת חוקר יהדות בבל הוא מקור אמין ונכון. וכל דבריו אמיתיים ונכונים והגאון האשכנזי מבגדד אפילו לא משל היה.
כל הכבוד.
דרך המלך: הראשל"צ הרב דוד יוסף שליט"א לפני מנהיגי כל הדתות: "אבא שלי, שהיה הרב הראשי, נולד בבגדד ונאלץ לברוח משם. אמא שלי נולדה בסוריה, בחאלב, וגם היא נאלצה לברוח משם. אחר כך הם התחתנו, עברו לגור במצרים שם אבא היה הרב הראשי של קהיר וגם משם נאלץ לברוח. ארץ ישראל שלנו מזה שלושת אלפים שנה שרדנו כל השנים ונמשיך לשרוד בע"ה."
למישהו ידוע על רדיפות של היהודים בבגדד ובסוריה בשנים ההם?
אגב, הרבנית מרגלית אמנם נולדה בחאלב, אבל אח"כ עברו לדמשק, שם לימד אביו רבי אברהם פטאל בכותאב (סבא שלי זכה ללמוד ממנו שם).
שבנשיאות סבו זקן מועצת חכמי התורה הגר"מ מאיהשבנשיאות זקן מועצת חכמי התורה הגר"מ מאיה
דרשת שבת שובה | השיעור השבועי ימסר מהיכל הישיבה במעמד גדולי ישראל
במסגרת דרשת שבת שובה: שיעורו השבועי של מרן הראשון לציון הגאון הגדול הרב דוד יוסף שליט"א יימסר בהיכל ישיבתנו המורחב "כסא רחמים" בהשתתפות מרן הראשון לציון הגאון הגדול הרב שלמה משה עמאר שליט"א ומורנו ראש הישיבה הגאון הגדול הרב צמח מאזוז שליט"א | פרסום ראשון בכתר מלוכה עם הפרטים המלאים
![]()
דרשת שבת שובה | השיעור השבועי ימסר מהיכל הישיבה במעמד גדולי ישראל
פרסום ראשון עם הפרטים המלאים: שיעורו השבועי של מרן הגר"ד יוסף יימסר במוצ"ש שובה מהיכל ישיבת כסא רחמים בהשתתפות גדולי ישראל שליט"אwww.ktr.org.il
חילול מצבת הגר''מ מאזוז
הראשונים לציון בגינוי חריף: "רק גוי או משוגע יעשה דבר כזה"
סערת חילול מצבת הגר"מ מאזוז: הראשונים לציון בגינוי חריף בדרשת שבת שובה המרכזית ב'כסא רחמים' • הגרש"מ עמאר: "הערצה והאהבה שיש למרן בכל העם כולו בארץ ובעולם אין להם גבול. דבר מוזר שלא צריך להתייחס אליו בכלל, משוגעים יש בכל דור ובכל מקום" • הגר"ד יוסף: "הזדעזעתי ממש, צריך לגנות את זה בתוקף! אוי להם מיום הדין. קורא לרה"ע להעמיד שומרים בבית הקברות. ודאי שכבודו של מרן נשאר ברומו של עולם ולא יעזור לאף אחד שום דבר" • צפו בדברים המלאים
![]()
חילול מצבת הגר''מ מאזוז > הראשונים לציון בגינוי חריף: "רק גוי או משוגע יעשה דבר כזה" | המחדש | כל החדשות והעדכונים
סערת חילול מצבת הגר''מ מאזוז: הראשונים לציון בגינוי חריף בדרשת שבת שובה המרכזית ב'כסא רחמים' • הגרש"מ עמאר: ''הערצה והאהבה שיש למרן בכל העם כולו בארץ ובעולם אין להם גבול. דבר מוזר שלא צריך להתייחס אליו בכלל, משוגעים יש בכל דור ובכל מקום'' • הגר"ד יוסף: "הזדעזעתי ממש, צריך לגנות את זה בתוקף! אוי...hm-news.co.il
ערב יום הכיפורים: אחדות בסליחות המרכזיות כעת בכותל המערבי. הראש"ל הגר"ד יוסף יחד עם אחיו הראש"ל הגר"י יוסף.
הצג קובץ מצורף 10923הצג קובץ מצורף 10922