האמת שלא,יש לך נפק"מ בזה?
אבל אני מאוד סקרן ..
האמת שלא,יש לך נפק"מ בזה?
אני שמעתי במו אזניי מהגר"ש אוירבאך זצ"ל [לפני כ17 שנה] שנסיונו מראה שבנים של בעלי בתים יראי שמים מצליחים בתורה ויראת שמים יותר מבנים של אברכים.
חשבתי שזה מוגזם, וכשהתבגרתי הבנתי שיש במשפט הזה הרבה מאוד צדק.
אני לא מכיר בבני ברק, אבל בירושלים בת"תים הליטאיים ובישיבות קטנות הספרדיות [שני סוגי מוסדות שאני מעורב/מכיר מקרוב מאוד כמה מהם] המובילות זה ממש לא המצב, אלא מקבלים בחורים איכותיים גם מבתים שהאבא עובד אם הבית באוירה תורנית ממש, ואין מכשירים מעבר למינימום הנדרש ממש לצרכי עבודה, ובני אברכים רבים לא מתקבלים משלל סיבות

כן.
בקהילת ‘אהל ראובן’ בירושלים נערך מעמד הנחת אבן הפינה למרכז תורה ותפילה ‘אהל אברהם’ בהשתתפות גדולי ישראל וראשי ישיבות. במעמד השתתפו: חבר מועצת חכמי התורה ראש הישיבה הגר”א סלים, הגאב״ד הגרש”י זעפראני, הגרב”צ אטון, הגר”ש חנניה, הגר”מ טופיק ועוד. המשתתפים בירכו את המייסד, הגר”י חנניה, שיזכה לברך על המוגמר בקרוב (צילום: יעקב כהן).
![]()
ממש מחיל אל חיל. נפלא.לקראת הקמת סמינר חדש בהר חומה, הגאון רבי יצחק זאב עלה לברכה ועצה מהגאב"ד הגאון הגדול רבי שלמה ידידיה זעפראני שברכו על מפעלי החינוך החשובים ועל הפצת אור התורה והמצוות בשכונה.
הצג קובץ מצורף 13949

www.jdn.co.il
????היום בבוקר
אני לא יודע מיהו החבר שלך. אבל אחר ההצתה עלה דרעיקטעי עיתונות ששלח לי חבר:
1:
הרב יצחק יוסף עלה לביתו של דרעי לאחר הצתת בית הכנסת שבו הוא מתפלל. דרעי הורה להעמיד אבטחה פרטית לשמירה על ביתו של הרב, בעקבות ההצתה שהתרחשה בבית הכנסת אור חביב בירושלים. הרב יוסף, המנהיג הרוחני של מפלגתו, לצד סמפכ"ל המשטרה וסגן מפקד מחוז ירושלים.
2:
יכול להיות שזה אכן לא מכובד, אבל להזכירך רק לאחרונה -????
איפה כבוד התורה?
למה שמרן הגאב"ד יטרח 'לעלות' לפוליטיקאי?!
מנהגו של עולם קורה הפוך! ה"י!
עלה לביתו
עלו לביתו
א. "לא עולים לביתו" כנראה ט"ס וצ"ל לא מבקרים בבתו.
נא לא לערבב.פוליטיקאי -
רב -
אני יודע שהיו דיבורים על זה, רק עוד לא יצא לפועל מכל מיני סיבות.
מאוד יכול להיות שיקרה בהמשך.