אם היית קורא קצת את התגובות הקודמות היית מבין שזה מכתב שסולי אליאב המנכ״ל כתב לבקשתולמי שמכיר את הכתב של הרב עדס (ואין הרבה כאלה), יודע שזה בכלל לא הכתב שלו.
כמו כן עיין בהקלטה שהובאה
אם היית קורא קצת את התגובות הקודמות היית מבין שזה מכתב שסולי אליאב המנכ״ל כתב לבקשתולמי שמכיר את הכתב של הרב עדס (ואין הרבה כאלה), יודע שזה בכלל לא הכתב שלו.
לא הצלחתי לפתוח ההקלטה.אם היית קורא קצת את התגובות הקודמות היית מבין שזה מכתב שסולי אליאב המנכ״ל כתב לבקשתו
כמו כן עיין בהקלטה שהובאה
אכן.בסדר אבל את זה שזה כתב ידו של סולי זה כתוב לעיל
אז זה כמו שגאב"ד מעלא"ד הרב אברהם דויטש "חזר בו ובכה קשות" כשהתוודע שהרב ארוש חיבר את השיר עוד יותר טוב...למי שמכיר את הכתב של הרב עדס (ואין הרבה כאלה), יודע שזה בכלל לא הכתב שלו.
ואני שמעתי בשם אחד מצדיקי הדור שהתבטא הרבה לפני השביעי באוקטבר שיקרה הרבה אסונות בגלל ההכרה של מדינת היהודים בעוון כזה חמור למנותו ליו"ר הכנסת, וביום חגם שהשתתף אותו רשע בטקסיהם נשרפו באותה שעה אלפי דונמים משטח הארץ, ואלוקיהם של אלו שונא זימהפעם הייתי עד לכמה מילים שאמר אחרי השיעור של הרב זיכרמן בכותל, והיה בעיניי לפלא שהדברים לא התפרסמו, מפני שכמדומה היו כמה שתיעדו:
בשנה שבה אירע אסון מירון, כמה לילות אחרי ל"ג בעומר, הייתי בכותל, והרב עדס דיבר מנהמת ליבו על אסון מירון, ודבר אחד אני זוכר, שאמר שכל אסון
מירון הוא מחמת שר לביטחון פנים דאז (יו"ר הכנסת היום), הוא לא הסכים לומר את שמו, מחמת שהוא עובר כסדר על מה שאמרה תורה ויקרא פרק י"ח פסוק כ"ב (כלשונו...).
והוסיף וזעק מנהמת ליבו: הוא אשם בכל מה שקרה! זה רק בגללו! וראיה לזה ששם אותו אדם בגימטריא "הוא הרוצח"!....
בסעיף א' אתה טוען שהוא לא השווה.הדברים פשוטים וברורים
א. ברור שהוא לא התכוון להשוות בין סמוטריץ לסינוואר.
ב. הוא אמר שאם מסירים את ההגנה על לומדי תורה ובגלל זה נהרגים הרבה אנשים א''כ המסיר אחראי לרצח
וממילא סמוטריץ שרודף את עולם התורה כעת בגללו נהרגים ובתוצאה הרי עשה כמעשה סוננואר
ג. כיון שאנשים הבינו בטעות כאילו הוא משווה ביניהם לכן הוא טרח להתנצל במכתב הזה
ד. וממילא מבואר הלשון שנפגע בטעות.
טובבסעיף א' אתה טוען שהוא לא השווה.
בסעיף ב' ו - ג' אתה מסביר את דבריו ולמה ההשוואה הזו נכונה.
בסעיף ד' אתה מבלבל אותנו לגמרי. אם הוא לא השווה, ובכלל הוא כן השווה אבל בצדק, למה נפגע בטעות?
אף אחד לא הבין שהוא חושב שסמוטריץ מוסלמי רשע ורוצח.טוב
אבאר דברי
הוא השווה רק לעניין ששניהם עשו נזק לעם ישראל סינוור שתקף את עם ישראל וסמוטריץ בזה שהסיר את ההגנה
אבל ח''ו להשוות בינהם שזה יהודי וזה גוי זה רשע ורוצח וזה איש שומר תורה ומצוות
ויש כאלו שהבינו את ההשוואה כפשוטה ולכן כתב נפגע בטעות
עייפתיאף אחד לא הבין שהוא חושב שסמוטריץ מוסלמי רשע ורוצח.
כולם הבינו מה שהוא אמר.