והגר''א סלים והגרש''י זעפרני והגר''ש מחפוד ורבני הדרום והצפון שזלזל בהם הגרי בשיעורו האחרון כידועמי עם הגר"ד? -ראשי כולל יחו"ד?! כסר"ח?!מי? מי?
הקטע ברור לוקחים מקום קטן שקל למלאות ''ומפוצצים אותו''
מבלי להיכנס למדידות פה מי יותר ת"ח וכדו'לתשומת לבך בררתי כעת המבוגר שבהם באזור ה-60 והצעיר שביניהם באזור ה-35.
ובלי כל קשר מש"כ "נשיא" אינו היה מעמד הכתרה כזה או אחר אלא סה"כ הרגש הציבור הספרדי
במשך שנים כשרובו ככולו זה מה שהיה פשוט לו עד לפני שנתיים שהנשיא יהיה מרן הגר"י יוסף שליט"א
דא עקא שקרו / קורים כמה מהלכים של כמה פוליטיקאים וכו' וכו' ואכמ"ל.
א"כ מש"כ בכ"מ תואר כזה או אחר תדע שזוהי זעקת הציבור ש"רצוננו לראות את מלכנו" יושב על כסא אביו הגדול!
ופשוט.
תערוך את התמונה...דובר פה כמה פעים שאם ינתנו תארים לא נכונים לרבנים מסוימים ההודעות ימחקו
@ראש פינה לטיפולך
אם מדובר על השיעור בבית שמש, אז דבריך אפי' לא שטויות.אני מכיר אישית 2 מהם שלא חצו את ה30
תמונה אחת שווה אלף מילים, כ"ש כמה תמונות...מקצת מקומות מחוה"מ אצל מרןשליט"א ( אני הייתי ביזדים אנשים עמדו וישבו אחד על השני לא היה אפשר להכניס מחט!)
הצג קובץ מצורף 11520הצג קובץ מצורף 11521הצג קובץ מצורף 11522הצג קובץ מצורף 11523הצג קובץ מצורף 11524
כמו שאמר חכם שלום בהכתרת הרב יצחק, שהרב יצחק מכבד את הרבנות שאדם כמותו עומד בראשה, ולא להיפך.מבלי להיכנס למדידות פה מי יותר ת"ח וכדו'
חשוב לזכור שהתואר לא עושה את הבן אדם
אלא הוא עושה את התואר וד"ל
גם אם כל העולם יהיה כאן השיעורים ישארו בנפח ולא במשקל... ו13 דקות אחר השקיעה לא יוצא כוכבים באירופהמקצת מקומות מחוה"מ אצל מרןשליט"א ( אני הייתי ביזדים אנשים עמדו וישבו אחד על השני לא היה אפשר להכניס מחט!)
הצג קובץ מצורף 11520הצג קובץ מצורף 11521הצג קובץ מצורף 11522הצג קובץ מצורף 11523הצג קובץ מצורף 11524
איזו קנאה/שנאה נוטפת ממקלדתך.גם אם כל העולם יהיה כאן השיעורים ישארו בנפח ולא במשקל... ו13 דקות אחר השקיעה לא יוצא כוכבים באירופה
הגאון רבי דוד לאו שליט"א הרה"ר לישראל לשעברכעת ביזדים:
לקראת יומא דהילולא ה- י"ב למרן רשכבה"ג רבינו עובדיה יוסף זיע"א
עצרת זיכרון והתעוררות במסגרת השיעור השבועי הגדול בתבל של
בנו ממשיך דרכו וממלא מקומו מרן מנהיג הדור גאון ישראל רבי יצחק יוסף שליט"א
הראשון לציון חבר מועצת חכמי התורה
ובמעמד מרנן ורבנן גדולי ישראל אשר ישאו מדברות קדשם במעמד:
מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א - ראש ישיבת פורת יוסף
מרן הגאון רבי יצחק אזרחי שליט"א - ראש ישיבת מיר
מרן הגאון הגדול רבי ראובן אלבז שליט"א - ראש ישיבת אור החיים וחבר מועצת חכמי התורה
הגאון הגדול רבי אשר וייס שליט"א- גאב"ד שערי תורה
חתנא דבי נשיאה הגאון הגדול רבי אהרן בוטבול שליט"א-ראש בית ההוראה יביע אומר
חתנא דבי נשיאה הגאון הגדול רבי מרדכי טולידאנו שליט"א - אב"ד י-ם
איזו קנאה/שנאה נוטפת ממקלדתך.
כתבתי בהקשר למה שהיה בהודעה שקדמה.
במשך שנים כשרובו ככולו זה מה שהיה פשוט לו עד לפני שנתיים שהנשיא יהיה מרן הגר"י יוסף שליט"א
עד לפני 12 שנים כולם ידעו שממשיך דרכו שמרן ומי שיהיה נשיא זה יהיה מרן רבינו הגדול הרב עמאר עד שכמה יחצנים החליטו להכפיש את שמו של מרן הרב עמאר אצל מרן הרב עובדיה אז אם אתם מחפשים מי שישב על כסאו של מרן הרב עובדיה יש לנו את הרב עמארא"כ מש"כ בכ"מ תואר כזה או אחר תדע שזוהי זעקת הציבור ש"רצוננו לראות את מלכנו" יושב על כסא אביו הגדול!
יותר חמור שאתה לא מתבייש לכתוב שאתה שונא תלמידי חכמים.פשוט, כל אחד מהשנאה שלו והקנאה שנוטפת לו
זירת החדשות: עצרות מספד והתעוררות לקראת הילולת מרן הגר"ע יוסף זיע"א: ביזדים - הגר"י יוסף עם הגר"מ צדקה, הגר"ר אלבז והגר"י אזרחי • ביחוה דעת - הגר"ד יוסף, הגר"א יוסף וחתנו של מרן הרב יעקב צ'יקוטאי.
הצג קובץ מצורף 11543