אני חושש שהקוראים מבינים שיש כאן מישהו אחר שמדבר מתמימות... (אחר המחילה).ואני חושש שאתם מדברים מתמימות. וברוך ה׳ שאינכם יודעים מאומה מזה.
לא שאין בעיה שישלחו תמונות, רק שלא זו הבעיה העיקרית שממנה אנחנו חוששים...
אני חושש שהקוראים מבינים שיש כאן מישהו אחר שמדבר מתמימות... (אחר המחילה).ואני חושש שאתם מדברים מתמימות. וברוך ה׳ שאינכם יודעים מאומה מזה.
הלוואי שהיתה נשמרית בי התמימות . . . (וברוך ה׳ ששומר עלי יום יום לדבוק בו ובתורתו)אני חושש שהקוראים מבינים שיש כאן מישהו אחר שמדבר מתמימות... (אחר המחילה).
שלחתי לך באישי הבהרה לדברים.הלוואי שהיתה נשמרית בי התמימות . . . (וברוך ה׳ ששומר עלי יום יום לדבוק בו ובתורתו)
את החברים שלו במסיבת חנוכה, ל"א מה אכפת לך? זה מוציא מהלימוד זה שיש בפלאפון מצלמה?למה הוא צריך מצלמה לצלם את מי ואת מה...
אבל למה הגרי"ג והגראי"ל והגרי"ש לא חששו מכך ורק אתה ואדמו"ר מגור חוששים מכך?אני חושש שהקוראים מבינים שיש כאן מישהו אחר שמדבר מתמימות... (אחר המחילה).
לי נראה שכן.את החברים שלו במסיבת חנוכה, ל"א מה אכפת לך? זה מוציא מהלימוד זה שיש בפלאפון מצלמה?
ולי ידוע מהיכרות שלא.לי נראה שכן.
אני לא חושש. רק הסברתי מה חוששים אלו שחוששים.אבל למה הגרי"ג והגראי"ל והגרי"ש לא חששו מכך ורק אתה ואדמו"ר מגור חוששים מכך?
דנים פה מה הגדרת 'פלאפון כשר'. אם יוחלט (ע"י גדו"י כמובן) שפלאפון כשר זה עם סמס נגן מצלמה ושלט לרכב - אזי זהו פלאפון כשר. גם אם לך יראה אחרת.עם כל השינויים בסוף זה לא יהיה פלאפון כשר.

הגר"ח אפללו הוא "גדולי ישראל מכל החוגים"?גדו"י מכל החוגים כבר התירו במכתביהם מכשירים חכמים מסוננים, וממילא זה כבר "כשר".
רק שהעסקנים בעלי המותג המסחרי המכונה "מכשיר כשר" לא הסכימו בשום אופן לקבל זאת, כי הם ידעו שזה הסוף לכל המונופול שלהם (עשרות אגורות בכל חודש עבור כל קו כשר, כפול 600,000 קוים, עוד כמה שקלים על כל מכשיר "כשר" המיובא ארצה אך ורק דרך המונופול שלהם דרך איש קש, המעניק כשרות רק למכשירים המשווקים באמצעות עסק הרשום על שם אשתו, והוא גובה עמלה עבור השיווק, עוד דרך לייצר מאות אלפי ש"ח על מכשירים שמתקלקלים לעיתים קרובות).
הצג קובץ מצורף 1352הצג קובץ מצורף 1353הצג קובץ מצורף 1354הצג קובץ מצורף 1355
מה מוזר?ובמחילה מכבוד תורתו הדברים מוזרים מאוד.
המממממה מוזר?
הדברים שכתב די ידועים...
ברור שיש פה מונופול על הציבור, שגורף סכומי עתק לכיסם של העסקנים.
אלא שזה בסופו של דבר משרת את הציבור, אז זה מחזיק.
נראה לי שאתה לא מעודכן או שלא בענייניםהציבור החרדי נשלט ע"י
והר"ד כהן שליט"א ר"י חברון, רצה להקים הכשר בכדי שיהיה עם נגן ומצלמה, ולצערינו לא הצליח.כך רצה הרבי מגור ואין בזה טעם לפי השגתינו הדלה, כי מה נשיג בצילם של קדושי עליון שרפי קודש מלאכי עליון אשר פגיעה בכבודם כפגיעה בגחלי אש כפשוטו ממש מתחת י' טפחים.
והוועדה החדשה לא מצליחה לשנות אפי' פסיק בתקנות הישנות?!נראה לי שאתה לא מעודכן או שלא בעניינים
היום יש ועדה חדשה לענייני תקשורת והיא מורכבת לפי מפלגות , לכל מפלגה [כולל גם עץ] יש נציגות שם, וכן הרבנים הם לפי מגזרים ומפלגות
כל הועדה הישנה כולם הלכו הביתה ואין אפי' אחד מהישנים היום
זה תלוי בנציגות שיש לכל מפלגה ורבני המפלגהוהוועדה החדשה לא מצליחה לשנות אפי' פסיק בתקנות הישנות?!
השאלה האם במציאות שינו משהו, אם לא שינו אז למה מינו אותם?!זה תלוי בנציגות שיש לכל מפלגה ורבני המפלגה
אם הנציגים והרבנים דורשים אש זה מתבצע, דוגמא למשל מצד ש"ס זה הר' מאיה, אם רוצים שינויים כל שהם צריך לדבר איתו או מבאי כוחו בשביל זה
אני משתמש בזה הרבה פעמים.בדידי הווה עובדא, שלא הייתה לי מצלמה, רק התנהגתי והגבתי כאילו אני עומד לצלם וההוא נרגע ...
בדידי הווה עובדא, שלא הייתה לי מצלמה, רק התנהגתי והגבתי כאילו אני עומד לצלם וההוא נרגע ...
אני רוצה שההכשר שאמור להיות כפוף לכל המגזר החרדי, יהיה כפוף לדעת רוב גדולי ישראל, ולא לדעה של רב קהילה אחת, גם אם היא הקהילה הכי גדולה בציבור החסידי.@שמעון טרבלסי
נראה שאתה רוצה את הוועדה שבחותמת שלה כתוב "מאושר" בגלל שהיא המקובלת ביותר בציבור, אבל בד בבד אתה רוצה שהיא תתיר לך דברים שיורידו את ערכה בעיני הרבה מהציבור. וזה דרך מעניינת.
בכל אופן, אולי עדיין לא עודכנת, אבל לא חסר וועדות כשרות על פלאפונים. חלקם רציניות יותר חלקם פחות. וב"ה אתה במדינה דמוקרטית יחסית, ובדיוק כמו שאתה בוחר לך כשרות באוכל תבחר לך כשרות לפלאפון שתתאים לצרכיך ולהוראת רבותיך. אי אפשר גם לבחור את הכשרות הכי מחמירה והכי נפוצה וביחד עם זה גם לדרוש ממנה להתגמש.