באנר תרומה

גזרת הגיוס, השלכות בעיות ופתרונות

אתה נראה בחור רציני, בוא נרד לפרטים:
הרב צדקה מתנגד-נכון, אבל האם הוא חלק מהמועצת שש''ס מחוייבת אליה
הרב יצחק מתנגד והוא כן חלק
איך הגעת לרוב??????????
יש ועדת ר''י שגם בנו של הרב יצחק חבר שם -נחכה ונראה.

בזה הוא צודק, באותם ימים פרוש קרא לעצמו חסיד בויאן, אבל הוא טען בצדק שבציבוריות החרדית הוא מחויב למועצת ולא לרבו האישי
אגב @תחשוב טוב יהיה טוב טעה כי לפני הבחירות האחרונות לא התקיימה ישיבת מועצת של אגו''י רק בגלל אלעד ולא התקבלה החלטה רשמית.
בקשו פני אתם ישנתם בחודשיים האחרונים?
לא שמעתם על הקלטות רבני ש"ס?

את חטאי אני מזכיר שלא האמנתי לכל הסיפורים האלה,
עד שהייתי פעם בבית ההוראה של .. ושמעתי מאחרי הקיר "רוץ מהר לחכם שלום, לפני שדרעי יגיע אליו ויספר לו ... אנחנו חייבים להגיע לפניו" (בערך)
והוא יצא עם חפיסת שטרות אץ לדרכו ...
הבנתי הפנמתי זכרתי ..
עיין משלי כ"ו פרק ה'
?
(אין בפרק ה פסוק כו)

את חטאי אני מזכיר שלא האמנתי לכל הסיפורים האלה,
עד שהייתי פעם בבית ההוראה של .. ושמעתי מאחרי הקיר "רוץ מהר לחכם שלום, לפני שדרעי יגיע אליו ויספר לו ... אנחנו חייבים להגיע לפניו" (בערך)
והוא יצא עם חפיסת שטרות אץ לדרכו ...
הבנתי הפנמתי זכרתי ..

?
(אין בפרק ה פסוק כו)
פרק כ"ו פסוק ה

@נאמן לדרך, שכחת את רבני בני ברק שהורו לצאת לקבלת שבת ברחוב ז'בוטינסקי בזמנו.
וברצינות, מה קשור בין הרשימה הזאת לבין מה שביקשנו? ביקשנו שתביא רשימה של רבני שס שמתנגדים להסדרת מעמד בני הישיבות בדרך המוצעת כיום. תביא את זה. לא מעבר.

יסביר הרב את כוונתו.

הרב בצלאל.
הרב יהודה כהן (שאמר בבין הזמנים האחרון לצאת להפגנה לא חוקית).
הרב מאיה.
הרב מחפוד (שחתם על המכתב לרב יצחק).
הרב בצלאל - שקר!
הרב יהודה כהן - תראה לי מקום אחד שהוא מתנגד לחוק [להזכירך - הבן שלו חבר ועדת הרבנים של ש"ס]
הרב מאיה - חזר בו, והגיע לחזק את דרעי בישיבת סיעה.
הרב מחפוד - חזר בו וכתב מכתב חיזוק לדרעי.

הרב בצלאל - שקר!
הרב יהודה כהן - תראה לי מקום אחד שהוא מתנגד לחוק [להזכירך - הבן שלו חבר ועדת הרבנים של ש"ס]
הרב מאיה - חזר בו, והגיע לחזק את דרעי בישיבת סיעה.
הרב מחפוד - חזר בו וכתב מכתב חיזוק לדרעי.
אגב, זה לא שהרבנים "חזרו בהם", אלא החוק הוא שהשתנה. בין החוק שהוצע לפני חצי שנה לבין החוק המוצע כיום יש הבדלים מאוד גדולים.

וכבר אמר ע"כ אחד מגוד"י האשכנזים (הגר"ד לנדו), הרב... בזקנותו היה שקוע רק בלימוד ובשאר הדברים אחרים הטו אותו,
ונאים הדברים לעניין חזרת הרבנים מדבריהם המפורשים

וכבר אמר ע"כ אחד מגוד"י האשכנזים (הגר"ד לנדו), הרב... בזקנותו היה שקוע רק בלימוד ובשאר הדברים אחרים הטו אותו,
ונאים הדברים לעניין חזרת הרבנים מדבריהם המפורשים
מי שמך להחליט אלו מדברי הרב תקבל?
(מעבר לנכתב לעיל)

אף אחד לא שם אותי רק רציתי להביא לכל אותם אלה שבמקרה נוהים אחר גדו"י אשכנזים קצת פרופורציה.
גדו"י האשכנזים אתה מתכוון לרב ברגמן או לרבני הפלג או לרבני סאטמר או לרבני העדה החרדית או לרבני מי? תעדכן, שנדע.

המועצת נועדה לאותו צורך עבורו מתקיימות הבחירות במדינות קומוניסטיות, והדברים ידועים לכל ילד בכדור הארץ.
אכן זהו בערך המצב המצוי,
אבל כמדו' שבאופן רשמי אמורה דעת הרוב להכריע עבור כלל הנציגים.

אז למה לדעתך זה שבאגו"י ראשי הקהל מקבלים את ההחלטות זה קביל?
?!

לפני הבחירות האחרונות לא התקיימה ישיבת מועצת של אגו''י רק בגלל אלעד ולא התקבלה החלטה רשמית.
אה"נ, אבל המועמד האגודאי קיבל את תמיכתם הפומבית של לפחות שבעה חברי מועצת, כך שדברי יו"ר המפלגה ⬇ היו בעצם נגד רוב חברי מועצגה"ת.

ראשי תחתית