יש, הן ממתינות לטענות ענייניות מצידכם.יש לכם טענות ענייניות?
יש, הן ממתינות לטענות ענייניות מצידכם.יש לכם טענות ענייניות?
בקשו פני אתם ישנתם בחודשיים האחרונים?אתה נראה בחור רציני, בוא נרד לפרטים:
הרב צדקה מתנגד-נכון, אבל האם הוא חלק מהמועצת שש''ס מחוייבת אליה
הרב יצחק מתנגד והוא כן חלק
איך הגעת לרוב??????????
יש ועדת ר''י שגם בנו של הרב יצחק חבר שם -נחכה ונראה.
בזה הוא צודק, באותם ימים פרוש קרא לעצמו חסיד בויאן, אבל הוא טען בצדק שבציבוריות החרדית הוא מחויב למועצת ולא לרבו האישי
אגב @תחשוב טוב יהיה טוב טעה כי לפני הבחירות האחרונות לא התקיימה ישיבת מועצת של אגו''י רק בגלל אלעד ולא התקבלה החלטה רשמית.
שובבקשו פני אתם ישנתם בחודשיים האחרונים?
לא שמעתם על הקלטות רבני ש"ס?
את חטאי אני מזכיר שלא האמנתי לכל הסיפורים האלה,שיגעו
?עיין משלי כ"ו פרק ה'
פרק כ"ו פסוק האת חטאי אני מזכיר שלא האמנתי לכל הסיפורים האלה,
עד שהייתי פעם בבית ההוראה של .. ושמעתי מאחרי הקיר "רוץ מהר לחכם שלום, לפני שדרעי יגיע אליו ויספר לו ... אנחנו חייבים להגיע לפניו" (בערך)
והוא יצא עם חפיסת שטרות אץ לדרכו ...
הבנתי הפנמתי זכרתי ..
?
(אין בפרק ה פסוק כו)
נערים סתירה.בנין
התגובות הם מדין ציניות?איזה חוק? זה שגרם להעלאת מחירי החניונים?
יסביר הרב את כוונתו.נערים סתירה.
ושיהיה ברור לך שהכוונה היא אליך ולא לאף גדול מגדולי ישראל.
מדין עם עקש תתפתל.התגובות הם מדין ציניות?
או מדין יהירות?
בינתיים אסתפק ב'רוב מנין ובנין' של גדולי ישראל הספרדים, הרשימה שכתבת לא עונה על הדרישות (גם בהנחה שכולם ממתנגדי החוק).הספרדים.
רוצה אשכנזים?
יסביר הרב את כוונתו.
בגדול, אתה פשוט נכנע למציאות שאחרים יצרו, שאתה בעצמך כתבת שזה לא אמור להיות ככה וכו'.
ועוד שכל האריכות לא נוגע בכלל לעיקר הטענה שלי שאני כתבתי כבר עשרות פעמים כי אנשים כנראה עוד לא קלטו:
מי שאמור לייצג אותנו באיזושהי צורה או אפון כגון ראש ישיבה ספרדי גדול, חבר מועצת, וכדומה. מפריע לי אישית מאד שהוא מדבר ככה. ועל הנקודה הזאת עוד לא ענית.
הרב בצלאל - שקר!הרב בצלאל.
הרב יהודה כהן (שאמר בבין הזמנים האחרון לצאת להפגנה לא חוקית).
הרב מאיה.
הרב מחפוד (שחתם על המכתב לרב יצחק).
אגב, זה לא שהרבנים "חזרו בהם", אלא החוק הוא שהשתנה. בין החוק שהוצע לפני חצי שנה לבין החוק המוצע כיום יש הבדלים מאוד גדולים.הרב בצלאל - שקר!
הרב יהודה כהן - תראה לי מקום אחד שהוא מתנגד לחוק [להזכירך - הבן שלו חבר ועדת הרבנים של ש"ס]
הרב מאיה - חזר בו, והגיע לחזק את דרעי בישיבת סיעה.
הרב מחפוד - חזר בו וכתב מכתב חיזוק לדרעי.
אוקי.אגב, זה לא שהרבנים "חזרו בהם", אלא החוק הוא שהשתנה. בין החוק שהוצע לפני חצי שנה לבין החוק המוצע כיום יש הבדלים מאוד גדולים.
מי שמך להחליט אלו מדברי הרב תקבל?וכבר אמר ע"כ אחד מגוד"י האשכנזים (הגר"ד לנדו), הרב... בזקנותו היה שקוע רק בלימוד ובשאר הדברים אחרים הטו אותו,
ונאים הדברים לעניין חזרת הרבנים מדבריהם המפורשים
אף אחד לא שם אותי רק רציתי להביא לכל אותם אלה שבמקרה נוהים אחר גדו"י אשכנזים קצת פרופורציה.מי שמך להחליט אלו מדברי הרב תקבל?
(מעבר למה שכ"ל)
גדו"י האשכנזים אתה מתכוון לרב ברגמן או לרבני הפלג או לרבני סאטמר או לרבני העדה החרדית או לרבני מי? תעדכן, שנדע.אף אחד לא שם אותי רק רציתי להביא לכל אותם אלה שבמקרה נוהים אחר גדו"י אשכנזים קצת פרופורציה.
המועצת נועדה לאותו צורך עבורו מתקיימות הבחירות במדינות קומוניסטיות, והדברים ידועים לכל ילד בכדור הארץ.
אכן זהו בערך המצב המצוי,
אבל כמדו' שבאופן רשמי אמורה דעת הרוב להכריע עבור כלל הנציגים.
?!אז למה לדעתך זה שבאגו"י ראשי הקהל מקבלים את ההחלטות זה קביל?
אה"נ, אבל המועמד האגודאי קיבל את תמיכתם הפומבית של לפחות שבעה חברי מועצת, כך שדברי יו"ר המפלגה ⬇ היו בעצם נגד רוב חברי מועצגה"ת.לפני הבחירות האחרונות לא התקיימה ישיבת מועצת של אגו''י רק בגלל אלעד ולא התקבלה החלטה רשמית.
הם רוב מנין ובנין מגדולי ישראל האשכנזים?לרב ברגמן\הרב פילץ וכו'
ידוע לך מהם הקריטוריונים להתמנות לאדמו"ר?