באנר תרומה

גזרת הגיוס, השלכות בעיות ופתרונות

הגר"י כהן למטב ידעתי עם הגר"י יוסף, כנ"ל גם הגר"מ צדקה,
לגבי הרב בצלאל הוא אינו נמנה עם רבני האיגוד.
לא כל רב שפעם חלף ליד אי מי וצלם זריז תפס תמונה הפל לל "הרב ... עם הרב ...".

משרד המשפטים: מוסד תורני שלא יציג הפרדה חשבונאית בין הפעילות עבור בני ישיבה החייבים בגיוס לבין אלה שאינם, לא יוכל לקבל תקציבי תמיכה (דה מרקר)
אולי אפשר לארגן יציאה ספונטנית של הציבור לתפילה המונית מול שריד בית מקדשנו בחנוכה על הצרות הצרורות שאנו נמצאים בהם בגלל המערכת המשפטית שמיצרה כ"כ ללומדי התורה..

אולי אפשר לארגן יציאה ספונטנית של הציבור לתפילה המונית מול שריד בית מקדשנו בחנוכה על הצרות הצרורות שאנו נמצאים בהם בגלל המערכת המשפטית שמיצרה כ"כ ללומדי התורה..
נראה לך שאד"ם יתן לזה לקרות?

הגר"ש בצלאל,
לא שאני יודע לגבי האחרים, אבל כמו ששיקרת לגביו בענין חוק הגיוס, כך ברור לי שאתה משקר גם כעת
https://mizrach.co.il/30397/

מסיבת-סידור-תת-עמלי-התורה-6-scaled.jpg

אריה דרעי מכלוף,
ואם תשאל מדוע המכלוף אחרי הדרעי כי כך זה באמת המכלוף נולד אחרי האריה דרעי.....
הרב אריה דרעי מכלוף זה לא יו"ר אותה תנועה שבה חבר חיים ביטון שהיה ממארגני עצרת הענק בשערי ירושלים?

הרב אריה דרעי מכלוף זה לא יו"ר אותה תנועה שבה חבר חיים ביטון שהיה ממארגני עצרת הענק בשערי ירושלים?
זה כן אותו יו"ר תנועה שהורה לנציגיו במשך חודשים ארוכים (עד שהלחץ הציבורי גבר) לא לבקר חטופים בכלא,

נראה לך שאד"ם יתן לזה לקרות?
יש כאן אנשים שחושבים שדרעי הוא כל יכול, כולם (חוץ מכמה ניקים אמיצים) רועדים ממנו, ואף אדם לא עושה תנועה בלי לקבל ממנו רשות. (חוץ מכמה "קנאים"). באותה מידה אני יכול להגיד שכולם רועדים מיואלי לנדא הגביר של סטמאר וכל מי שמתנגד לחוק הגיוס כולל הרבנים, זה בגלל שהוא רועד ממנו ומהכסף שלו.

יש כאן אנשים שחושבים שדרעי הוא כל יכול, כולם (חוץ מכמה ניקים אמיצים) רועדים ממנו, ואף אדם לא עושה תנועה בלי לקבל ממנו רשות. (חוץ מכמה "קנאים"). באותה מידה אני יכול להגיד שכולם רועדים מיואלי לנדא הגביר של סטמאר וכל מי שמתנגד לחוק הגיוס כולל הרבנים, זה בגלל שהוא רועד ממנו ומהכסף שלו.
ההשואה טיפשית לא רק בגלל שדרעי שולט בכספי הרבנים ויואלי לא, אלא בגלל שיואלי כפוף לרבו הרבה מסטמאר ואד"ם לא.

דפח''ח

זה כן אותו יו"ר תנועה שהורה לנציגיו במשך חודשים ארוכים (עד שהלחץ הציבורי גבר) לא לבקר חטופים בכלא,
התכוונת הורה להם לשבת בחדרים ולעבוד על חוק שיאפשר ללומדי התורה ללמוד וגם הסביר להם שכל עוד החוק בשלבי ריקום עדינים ובראשיתיים אזי אין טעם לנעוץ אצבעות בעינו של מי שנושא ונותן איתך. בטח בשעה שמצביעיו מתהפכים במיטה בחרדות ולא יודעים מי הבא בתור שידפקו לו בבית נציגי הצבא.

ההשואה טיפשית לא רק בגלל שדרעי שולט בכספי הרבנים ויואלי לא, אלא בגלל שיואלי כפוף לרבו הרבה מסטמאר ואד"ם לא.
באלו כספים הוא שולט??
בפנסיה של הר''י?.
או בתמיכות ל''יקירי'' שמשרד המשפטים מורה לבטל?
נראה לי שאנחנו מדברים פה עם טלי גוטליב...

ראשי תחתית