גזרת הגיוס, השלכות בעיות ופתרונות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
את האמת אי אפשר לשנות ע"י ביטויים והכפשות.
זו האמת כפי שכתב @כוכב מיעקב

כשקבוצת קנאים ירושלמיים אמרו לרב מבריסק, שהוא גדול הדור.
אמר להם: כל עוד שאני אומר את מה שאתם רוצים לשמוע אני גדול הדור, ברגע שאומר דברים אחרים כבר לא אהיה גדול הדור. עד כאן דבריו

הגזמתם לגמרי עם השימוש הבזוי בגדולי ישראל והטעייתם עם סיפורי חלומות ודמיונות.

אמר להם: כל עוד שאני אומר את מה שאתם רוצים לשמוע אני גדול הדור, ברגע שאומר דברים אחרים כבר לא אהיה גדול הדור. עד כאן דבריו

רק מאתמול אנחנו הולכים לאור הרבנים

וכדאמרי אינשי - רבנו סר מן הדרך. בגרסת סאטמר דאז ובגרסת הפלג שבתוך הפלג בימנו.
וכדוגמתו מצינו באותם מכתבים שהם מוצאים של מי שאינו מרבניהם שפתאום נהיה עטרה לראשם. ע"ע וד"ב.

אמר להם: כל עוד שאני אומר את מה שאתם רוצים לשמוע אני גדול הדור, ברגע שאומר דברים אחרים כבר לא אהיה גדול הדור.
הנה דוגמא מהימים האלה.

שהם מוצאים של מי שאינו מרבניהם שפתאום נהיה עטרה לראשם. ע"ע וד"ב.
וכפי שהבהיר לנו הגר"י יוסף -
1765491988325.png

וכדאמרי אינשי - רבנו סר מן הדרך. בגרסת סאטמר דאז ובגרסת הפלג שבתוך הפלג בימנו.
וכדוגמתו מצינו באותם מכתבים שהם מוצאים של מי שאינו מרבניהם שפתאום נהיה עטרה לראשם. ע"ע וד"ב.
דווקא מעניין מי הצד שאומר שהוא תלמידם של.. ופתאום תומך נגד דעת אותם רבנים

אותם אלה שבאו מהפירפיריה והחליטו שהם תלמידים של חכם בן ציון זי"ע
אם נערים מהפרפריה באים ללמוד בישיבה אצל רב מסויים הם נקראים תלמידים שלו. ככה זה בעברית עכ"פ.
שהיה מגדולי הקנאים
קנאים לחילול שבת? לתספורת שלא כהלכה? לשיעור אכילת כזית מצה בליל פסח? להידור שהיין בקידוש יהיה אדום? קנאים למה? תבאר בבקשה.
פתאום רצים לתמוך בחוק של חמישים אחוז
חמישים אחוז ממה ומה יעשו?
יעדים שאפילו הגר"מ מאיה מתנגד לו.
בעברית אומרים 'להם', ביהודית לא משקרים.

נא לא לשלוח קישורים והפניות למקומות שאין רוח חכמים וברי דעת נוחה מהם.
אם נערים מהפרפריה באים ללמוד בישיבה אצל רב מסויים הם נקראים תלמידים שלו. ככה זה בעברית עכ"פ.

קנאים לחילול שבת? לתספורת שלא כהלכה? לשיעור אכילת כזית מצה בליל פסח? להידור שהיין בקידוש יהיה אדום? קנאים למה? תבאר בבקשה.

חמישים אחוז ממה ומה יעשו?

בעברית אומרים 'להם', ביהודית לא משקרים.
אכן קיבלתי את שגיאת הכתיב אבל את הסילוף של דברי הגר"מ מאיה לא קיבלתי כמו שכל הציבור לא קיבל.

הרב מרנן ורבנן יפה השיב לך @בנם של קדושים האם תוכל לענות פעם אחת כמה לדעתך שווה הכוח שאתם טוענים שיש לכם היום במצביעי ש"ס
כי בש"ס עצמה אין לכם כוח מחר אד""ם יזרוק אתכם כפי שזרק את כל מי שנאמן לדרך.

היות ושוב התמחזר הדיון בענין דעתם העקרונית של הרבנים הספרדים על חוקי היעדים,
איך יש לך כוח שוב ושוב למחזר מכתבים עקרוניים שנכתבו באופן כוללני ולהעלות גרה שוב ושוב
לו היית מביא את דעתו של הגר''י יוסף על החוק הייתי מצדיק אותך
אבל להביא את דעתם של רבנים חשובים שכתבו בכללות ובפרט שרובם מתבטל להוראת גדו''י בפועל
ולנסות ולהציג מצג שווא כאילו הם כנגד ההתנהלות בפועל זה פשוט שקר המצטרף לאוסף המרשים של אי הדיוקים שלך

איך יש לך כוח שוב ושוב למחזר מכתבים עקרוניים שנכתבו באופן כוללני ולהעלות גרה שוב ושוב
לו היית מביא את דעתו של הגר''י יוסף על החוק הייתי מצדיק אותך
אבל להביא את דעתם של רבנים חשובים שכתבו בכללות ובפרט שרובם מתבטל להוראת גדו''י בפועל
ולנסות ולהציג מצג שווא כאילו הם כנגד ההתנהלות בפועל זה פשוט שקר המצטרף לאוסף המרשים של אי הדיוקים שלך
ברור שזו השיטה,
אולי פעם אחת תביא מכתב בעד חוק הגיוס מראשי הישבות?
ולא מכתב ע"פ באורו של הגר"ד לנדו.

מי שאמר לא להצביע בבחירות הוא לא נראה לי שייך לזרם ד' ליבל
וגם לא "מגדולי הקנאים"! על איסור הצבעה בבחירות לכנסת טעמו ונימוקו עמו.
ויש מנעד רחב מאוד מאוד בין גישה זו לגישת הרב לייבל.

וגם לא "מגדולי הקנאים"! על איסור הצבעה בבחירות לכנסת טעמו ונימוקו עמו.
ויש מנעד רחב מאוד מאוד בין גישה זו לגישת הרב לייבל.
תשאל את כל אחייניו (שרבים הם מספור), (מלבד אחיינו הר זרביב המזברב את רצועת עזה) מה דעתו בעניין המדינה ומוסדותיה ויגיד לך

ברור שזו השיטה,
אולי פעם אחת תביא מכתב בעד חוק הגיוס מראשי הישבות?
ולא מכתב ע"פ באורו של הגר"ד לנדו.
אולי תספר לנו על איזה ראשי ישיבות כוונתך היודעים כל פסיק ופסיק בחוק כמו הגרד לנדו והגרמה הירש?

תשאל את כל אחייניו (שרבים הם מספור), (מלבד אחיינו הר זרביב המזברב את רצועת עזה) מה דעתו בעניין המדינה ומוסדותיה ויגיד לך
מי שיש לו שאלה צריך לשאול. מי שיודע אין צורך לשאול.

שדיברנו על הסנקציות אם לא יהיה חוק התכוונו גם לזה
משרד המשפטים: מוסד תורני שלא יציג הפרדה חשבונאית בין הפעילות עבור בני ישיבה החייבים בגיוס לבין אלה שאינם, לא יוכל לקבל תקציבי תמיכה (דה מרקר)

אולי תספר לנו על איזה ראשי ישיבות כוונתך היודעים כל פסיק ופסיק בחוק כמו הגרד לנדו והגרמה הירש?
הרי הסבירו פה שאין זה דין בידיעה ובהבנה אלא בדעת תורה, וממילא הרבנים לא צריכים להיות מונחים בחוק, כי הקב"ה מנחה את נתיבותיהם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית