אני לא יודע מה איתך ועל מה אתה מתכוון.מזה אין שמץ ראיה, גם אם כל החתימות אמיתיות ושום דבר לא מזוייף (שזהו דבר מאוד נדיר). יתכן שרב בית הכנסת הוא אדם שאוהב את הרב יצחק, או מצפה לקבל ג'וב ביום מן הימים, אבל מהיכי תיתי שכל הקהילה בדעה אחת איתו?
לאחר שעברתי על הרשימה, נוכחתי לראות שאני מכיר היטב כמה וכמה שמות מתוך הרשימה... מספר דוגמאות:
רב בית כנסת שאין שום קשר בין דעתו האישית לבין המתפללים (בלשון המעטה) - חתום בשם בית הכנסת, כביכול בשם קהילה כלשהי, והוא מייצג בקושי את עצמו.
רב אחר חתום על מקום שאין לו שום קשר אליו (אולי מוסר שם שיעור פעם בשבוע).
רב אחר הוא בעצם אברך המשמש כ"ראש חבורה" בכולל, אפילו לא ראש כולל, ואין שום קשר בין דעתו האישית לבין שאר האברכים, ואני יודע מהי הסיבה שהוא חתום שם... (רמז - ביקש ממנו מי שמממן אותו).
חתומים בין היתר גם ראשי ישיבות שבוודאי לא מייצגים את דעת הבחורים, כוללים של שניים וחצי אברכים, ואפילו מוסד שלא קיים. וזה רק מה שהצלחתי לזהות.
לקחת את כל האוסף הזה ולכנות אותו "קהילות אברכים", זו בדיחה. ואתה עוד מתייג את זה כרשימה חלקית, מעשה יח"צ... אספו כאן כל רב בכדור הארץ שאפשר להדביק את שמו.
אבל כעת עברתי על זה ואני מכיר שם אישית לפחות 20 קהילות וכולם הולכים בתר מרן שליט"א.