שמעון טרבלסי
חבר מוביל
שבחורים רבים מאוד חפצים ללמוד בה ומתדפקים על דלתותיה.איזה הצלחה אדירה ובמה היא מתבטאת ?
שבחורים רבים מאוד חפצים ללמוד בה ומתדפקים על דלתותיה.איזה הצלחה אדירה ובמה היא מתבטאת ?
הכמות של הבחורים, והרישום החזק. [אני לא חושב שהיא באיזור של הישיבות החזקות, אבל ודאי שהיא תכנס בהמשך, בנתיים זה הורס את הרישום של ישיביות הבינוניות ומעלה]. לישיבה יש רק חמש שנים.איזה הצלחה אדירה ובמה היא מתבטאת ?
אתה יודע את זה מידיעה בשטח או ידיעה עיתונאית ?שבחורים רבים מאוד חפצים ללמוד בה ומתדפקים על דלתותיה.
הכמות זה לא החכמה והרישום החזק הוא שכל מי שמגיע כנראה יתקבל כלומר הרישום הוא מה שגם התקבלו בפועלהכמות של הבחורים, והרישום החזק. [אני לא חושב שהיא באיזור של הישיבות החזקות, אבל ודאי שהיא תכנס בהמשך, בנתיים זה הורס את הרישום של ישיביות הבינוניות ומעלה]. לישיבה יש רק חמש שנים.
אני מכיר כמה בחורים שלומדים שם.אתה יודע את זה מידיעה בשטח או ידיעה עיתונאית ?
זה לא אומר לי הרבה אתה יודעאני מכיר כמה בחורים שלומדים שם.
ישיבה שתוך חמש שנים הביאה 400 בחורים [בערך], ועוד מישיבות חזקות, זה הצלחה. [וזה על אף המלחמה האדירה שהיתה נגדה, עד שעשו אסיפה בבית הרב סאלים נגד הישיבה שלא ישלחו לשם!]הכמות זה לא החכמה והרישום החזק הוא שכל מי שמגיע כנראה יתקבל כלומר הרישום הוא מה שגם התקבלו בפועל
את זה:הכמות זה לא החכמה והרישום החזק הוא שכל מי שמגיע כנראה יתקבל כלומר הרישום הוא מה שגם התקבלו בפועל
אתה יודע את זה מידיעה בשטח או ידיעה עיתונאית ?
אם הצלחתה לקחת הרבה בחורים מישיבות בנוניות לישיבה אחת שבטוח שהכמות יכולה רק להזיק ומה שגורם לבחורים להגיע זה שכאילו יש לה ייצוג עיתונאי טוב - זה לא מחוייב ליקרות הצלחהישיבה שתוך חמש שנים הביאה 400 בחורים [בערך], ועוד מישיבות חזקות, זה הצלחה. [וזה על אף המלחמה האדירה שהיתה נגדה, עד שעשו אסיפה בבית הרב סאלים נגד הישיבה שלא ישלחו לשם!]
מבשטח יש לי מידע מהרישום של עולם הישבות בצורה עדכניתאת זה:
את התוצאות ידעו בהמשך, אך לע"ע ניכר שמצליחה מאוד, ובעיקר שהרה"י דואג על הירא"ש מאוד [יש סניף לישיבה או משהוא כזה שלשם שולחים את הפחות שמורים מהשיעורים הגבוהים, מהשיעורים הנמוכים, נ"ל שלא שולחים, אך לא בטוח בזה].אם הצלחתה לקחת הרבה בחורים מישיבות בנוניות לישיבה אחת שבטוח שהכמות יכולה רק להזיק ומה שגורם לבחורים להגיע זה שכאילו יש לה ייצוג עיתונאי טוב - זה לא מחוייב ליקרות הצלחה
פה יותר יחצון עיתונאי אתה לא רואה שברוב הכתובות היא זוכה לשבחים מופלגים ומקום ראשון ??? רק משמה מכירים אותהאת התוצאות ידעו בהמשך, אך לע"ע ניכר שמצליחה מאוד, ובעיקר שהרה"י דואג על הירא"ש מאוד [יש סניף לישיבה או משהוא כזה שלשם שולחים את הפחות שמורים מהשיעורים הגבוהים, מהשיעורים הנמוכים, נ"ל שלא שולחים, אך לא בטוח בזה].
אתה מתכוון בעיתונים ?פה יותר יחצון עיתונאי אתה לא רואה שברוב הכתובות היא זוכה לשבחים מופלגים ומקום ראשון ??? רק משמה מכירים אותה
כןאתה מתכוון בעיתונים ?
יש הצלחה ויש נוכחות ברור שישיבה ספרדית שמקבלת 200 לשיעור א היא נוכחת גם אם היא לא מצליחה נוכחות זה גם סיבה למלחמה ...@יסודותיך חזקי
אם היא כ"כ לא מצליחה למה נלחמו בה?
כן, היה הגזמה רצינית בלשון המעטה. אבל אני כתבתי ממה שנראה בשטח.