שני הדברים שכתבת זה בגדר "טענו בחיטין והודה לו ב-בטטות", מתנצל!מאותה סיבה שלא מברכים עליך. (אם כי לדעתי הוא תרם לעם היהודי קצת יותר ממך)
וקצת נרקסיסט ופסיכופת!לא יפה, אתם יותר מדאי יורדים על טראמפ
ותופסים עליו טרמפ'.
סה"כ בחור נחמד, קצת דורסן, והרבה שתלטן.
אבל תכלס אין עליו, מלך...
זה סופר קשור, בן אדם שתורם לי ועושה למעני כ"כ הרבה ברמה שמאז כורש לא יודע אם היה כזה, אני לא אלך ואזלזל בו בצורה דוחה כזו גם אם הוא עושה ואומר דברים שאני לא מבין, מעבר לזה שאני מאמין שהוא מבין מה שהוא אומר ושהוא די חכם.זה לא קשור העניין שהוא תרם ותורם לעם היהודי! אצלו יש בעייה שהו משנה מרגע לרגע את דעתו ופועל לפי מצבי רוח כידוע לכולם! רק אתמול הוא אמר שחמאס הורג כנופיות רעות בעזה (שזה שטות, זה חמולות שעובדות בתיאום עם ישראל)
לפחות הוא לא כפוי טובה ברמה מגעילה.וקצת נרקסיסט ופסיכופת!
שוב, אני כתבתי בלשון זלזול רק משום שאתה נכנסת לנישה הזו! (שלא קשורה כלל לעניין)זה סופר קשור, בן אדם שתורם לי ועושה למעני כ"כ הרבה ברמה שמאז כורש לא יודע אם היה כזה, אני לא אלך ואזלזל בו בצורה דוחה כזו גם אם הוא עושה ואומר דברים שאני לא מבין, מעבר לזה שאני מאמין שהוא מבין מה שהוא אומר ושהוא די חכם.
היכן נכנסתי ולאיזו נישהשוב, אני כתבתי בלשון זלזול רק משום שאתה נכנסת לנישה הזו! (שלא קשורה כלל לעניין)
שאני מניח הייתה מתואמת מראש גם העלאת המטוסים וגם עצירתםמה שכן כל זה שהוא תרם תורם ויתרום (וגם יהרוס! והרס, (כמו עצירת ההתקפה האחרונה על איראן בעוד המטוסים כבר חגים בשמי איראן)
אתה ממשיך. ישר כח.זה עדיין לא אומר שאפשר לברך עליו, לא מברכים על אדם לא נורמלי "שחלק מכבודו לבשר ודם"!
נכון! מסכים שבשורה התחתונה הוא עזר לנו יותר מקודמיו!נכון, וגם עכשיו הוא לא בדיוק הודף את אנשי חמאס למרות שמפירים את ההסכם.
אבל עדיין, הוא עזר לנו הרבה יותר מכל קודמיו.
צריך להגיד לו תודה רבה, וגם אפשר להעביר ביקורת.
ועכשיו לענין הברכה, הוא מלך או לא ?
חשוב גם לדמוגרפיה בישראל ולמצבנו המדיני ולעוד עניינים חשובים. (ביטחון אפשר לספק גם בלי ריבונות ואולי ביותר טוב כיוון שזה שטח שהצבא מחליט ולא שטח של משטרת ישראל עם כל הכבוד לה)וזה שהוא לא מסכים להכיל ריבונות ביהודה ושומרון שזה חשוב לביטחון התושבים.
ולהביא את החטופיםוזה שהוא שולח את השליחים שלו להיפגש ישירות עם אנשי חמאס
כשצריך להתחנף למי שצריך - צריך.וזה שהוא מדבר בשבחו של האנטישמי ארדואן וכו' וכו'
כןאתה מניח בתור מה? בתור רמטכ"ל מרנן ורבנן??..
היה צריך שישראל תעלה את המטוסים, והיה צריך שטראמפ יראה בקול גדול שהוא עצר אותם, והיה צריך שבישראל יתלוננו על זה.במציאות שרי הממשלה דיברו שזה גרם נזק ולא היה ברירה כי אי אפשר היה לסרב לטראמפ!
רק נותן גיבוי מלא לישראל להחליט מה בדעתם לעשותנכון, וגם עכשיו הוא לא בדיוק הודף את אנשי חמאס למרות שמפירים את ההסכם.
בהחלטאבל עדיין, הוא עזר לנו הרבה יותר מכל קודמיו.
צריך להגיד לו תודה רבה, וגם אפשר להעביר ביקורת.
ועכשיו לענין הברכה, הוא מלך או לא ?
אם על מי שיהיה שמוגדר כנשיא ארצות הברית מברכים - גם עליו מברכים.נכון! מסכים שבשורה התחתונה הוא עזר לנו יותר מקודמיו!
אבל לענ"ד ודאי שעל אישיות כזו אי אפשר לברך, וזה שהוא עוזר זה לא קשור לעניין!
נכון! מסכים שבשורה התחתונה הוא עזר לנו יותר מקודמיו!
אבל לענ"ד ודאי שעל אישיות כזו אי אפשר לברך, וזה שהוא עוזר זה לא קשור לעניין!
לענ"ד גם על אובמה שר"י וביידן לא היו צריכים לברך!אם על מי שיהיה שמוגדר כנשיא ארצות הברית מברכים - גם עליו מברכים.
לענ"ד גם על אובמה שר"י וביידן לא היו צריכים לברך!
הגר"ד קוק בירך על אובמה?הרב עובדיה באמת לא בירך, ואילו הגר"ד קוק אמר לברך.
לא, אבל הוא הורה שיש לברך על טראמפ בשו"מ.הגר"ד קוק בירך על אובמה?