הנה עוד מודעה מאותם ימיםהרב @ידידה ביקשת מקורת, הנה הם לפניך, צא ולמד לפעלתנותו של רבינו החזו''א זיע''א לארגון מחאות והפגנות כנגד גיוס בנות
רוצה פורום בו כולם חושבים כמוך???
כי יש כאלו פורומים...
הרב @ידידה ביקשת מקורת, הנה הם לפניך, צא ולמד לפעלתנותו של רבינו החזו''א זיע''א לארגון מחאות והפגנות כנגד גיוס בנות
כלומר אני מעדיף פורום שחושבים כמוניאין לזה שום קשר לפורום שכולם חושבים כמוך.
משל למה הדבר דומה, לקבוצת חסידי סאטמר שיכנסו לכאן, ידברו ביידיש ויתקפו את ''הרבנים הציונים" ששימשו בקודש כראש"ל או כרבני ערים ודיינים, ידברו נגד השפה העברית ויעודדו אותנו לדבר ביידיש.
זה פשוט מופקע.
דוקא את הפרק הזה קראת עשרות פעמים?
למה?
אני מסכים עם תגובתך
@ידידיה.הרב @ידידה ביקשת מקורת, הנה הם לפניך, צא ולמד לפעלתנותו של רבינו החזו''א זיע''א לארגון מחאות והפגנות כנגד גיוס בנות
אתה קורא בכלל את מה שאתה מעלה?דוגמא אחת.
אני מסכים עם תגובתך
ועדיף פורום שחושבים אותו הדבר מאשר פורום שלא חושבים.
למיטב ידיעתי, רבים מההולכים בדרכו של הגר"ש אויערבאך שייכים נמצאים ב"כותל המזרח" של הציבור החרדי.אין לזה שום קשר לפורום שכולם חושבים כמוך.
משל למה הדבר דומה, לקבוצת חסידי סאטמר שיכנסו לכאן, ידברו ביידיש ויתקפו את ''הרבנים הציונים" ששימשו בקודש כראש"ל או כרבני ערים ודיינים, ידברו נגד השפה העברית ויעודדו אותנו לדבר ביידיש.
זה פשוט מופקע.
בילדותי קראתי את הספר פאר הדור פעמים רבות, וכמובן שהפרק על גיוס בנות הוא הפרק הכי "צהוב" ו"אקשנ'יסט" ומסקרן, הרבה יותר דומה לסיפורי מתח כמו "בלתי הפיך" או "קשר גורדי", ולכן קראתי אותו יותר פעמים.דוקא את הפרק הזה קראת עשרות פעמים?
למה?
למיטב ידיעתי, רבים מההולכים בדרכו של הגר"ש אויערבאך שייכים נמצאים ב"כותל המזרח" של הציבור החרדי.
אם הפורום פונה רק לקבוצה מסוימת, נא לעדכן על כך בהגדרותיו הרשמיות.
מציע לך להיכנס היום לכולל ולשאול את החברים כדלהלן:האמת שלא כיוונתי לדמגוגיה בכלל
הייתי בטוח שאתה מתווכח עם חילונים בהפגנה באמת באמת זה מה שחשבתי שאתה רוצה לומר
חביבי גדלתי כעצניק חייתי את הדעות האלה לפני ולפנים הלכתי לר' שמואל להתקבל בישיבה [הייתי צעיר והוא אמר לי להגיע מאוחר יותר]
ואחרי הודעתיך את כל אלה אני אומר לך שאתה חי בבועה
בו"ה
האיסור להציק ולצער יהודים מופיעה בתורה עשרות פעמים.איפה מופיע בהלכה איסור לחסום ציר.????????????
מנהג המדינה לחסום כבישים בדיוק כמו שמנהג המדינה לפרוץ לבתים. ולא שאם היה כזה מנהג הוא היה בעל משמעות הלכתית.הכל לפי מנהג המדינה.
שקר וכזב. מה שהיה אז זו טיסה למאדים.עובדתית מה שהיה אז זו חסימת כבישים
מאז שהצטרפתם לסאטמר הפסקתם להבין עברית? מדובר על עצרות תפילה.הנה עוד מודעה מאותם ימים
צא ולמד לפעלתנותו של רבינו החזו''א זיע''א לארגון מחאות והפגנות כנגד גיוס בנות
לצטט מאמר של ישראל פרידמן זו לא חוכמה גדולה, אני יכול להביא כנגד מאות מאמרים של נתי גרוסמן,
ידידי היקר.מאז שהצטרפתם לסאטמר הפסקתם להבין עברית? מדובר על עצרות תפילה.
אם כך מה ההתר לעשות לוויה או הכנסת ס''ת ברה''ר ?האיסור להציק ולצער יהודים מופיעה בתורה עשרות פעמים.
ספציפית האיסור לחסום את רשות הרבים מוזכר אף הוא (דוגמא בודדת: אדם אינו קונה בקרקע רשות הרבים, מכיון שאין לו רשות להניח שם כליו).
עובדתית זה מנהג המדינה (וכל מדינה דמוקרטית) שכל מי שפוגעים פה יוצא ועושה הפגנות.,מנהג המדינה לחסום כבישים בדיוק כמו שמנהג המדינה לפרוץ לבתים. ולא שאם היה כזה מנהג הוא היה בעל משמעות הלכתית.
איזה בריונות וונדליזם יש בהפגנות הפלג כנגד הגיוס. ???????????..אתה קורא בכלל את מה שאתה מעלה?
או שאתה קורא אך לא מבין
זה "עצרת תפילה" - לא בריונות וונדליזים
סיפור ההשתללות, הוא מתוך ראיון שעשו עם ר' מנחם פורוש ז''ל , והוא סיפר שהחזו''א כתב לו בפתק ''להשתולל''. (בל''נ אשתדל להעלות לכאן את הסרטון עם העדות הזו)@ידידיה.
לא ראיתי שם זכר להשתוללות.
יש מצב שנכנסת לדיון על תקן בדחן?איזה בריונות וונדליזם יש בהפגנות הפלג כנגד הגיוס. ???????????..
אדרבה תאיר את עיני ?
לצטט מאמר של ישראל פרידמן זו לא חוכמה גדולה, אני יכול להביא כנגד מאות מאמרים של נתי גרוסמן,
אתה באמת חושב שיש מישהו שהם מקובלות עליו? אולי תשאל אם הוא בעד ואולי הוא זה ששלח אותם?@משיב כהלכה
אני קורא את הודעותיך, אבקש דבר קטן, אתה מגנה את הדריסות בהפגנות או שהן מקובלות ולגיטימיות?