הפריע לו שאפילו בהלכה אחת לא סובר כמו הגר"ע זצ"ל כנראה הוא רואה בכך זלזול מכוון, לי זה לא מפריע, לו זה כן ובתור מי שיש לו השפעה לא מוכן לקבל את זה כן פני הדברים ואין בכך בעיה.
אני מכיר הרבה רבנים שהולכים כמו הבא"ח והאור לציון, ולא כמו הרב עובדיה יוסף, וזה זכותם. אני אישית לא ככה, אני לומד ב"ה בספרי הרב עובדיה, אבל יש כאלה שאומרים שהרב עובדיה הפך את צורת הפסיקה הקדומה, ובטל מנהגים קדומים (כמו לברך על מצוות עשה שהזמן גרמא, ולברך אחרי ההדלקת נרות), וכן ביטל את מה שנהגו כל גדולי העולם לפי החיד"א שלא אומרים סב"ל נגד האר"י, ופשט וקבלה הקבלה תכריע (אא"כ יש גמרא מפורש נגד), וכן עוד הרבה דוגמאות שהרב עובדיה ביטל את המנהגים, לפי עומק דעתו וידיעתו הרחבה בתורה, אבל כמה ת"ח, לא הולכים בדרך זאת, ואומרים כל המשנה ידו על התחתונה, ולכן הם הולכים בכללים שקיבלו מרבותיהם, וכן במנהגיהם, וכפי שמאריך בזה הרב מרן הרי"ח סופר שליט"א.
ולכן גם אם לרב יצחק זה מפריע שלא קיבלו כולם את ההוראות של אבא שלו ושלו, זה לא מצדיק שרב שחושב אחרת, והולך בצורת פסיקה שונה מאבא שלך לא מגיע לו תפקידים!
וגם פעם הרב יצחק אמר בלוין שיש לו מחברת שהוא כותב על רבנים כמה פעמים הם חולקים על מרן זצ"ל, זה 100 וזה 200, וכו' וכו' (הוא הזכיר את זה כמה פעמים), ולדעתי זה טעם לפגם לרב ל"ספור" ול"חפש" כמה פעמים לא מסכימים אתך, ולפיז זה להגיד שהם מחפשים לעקור את הפסקים של אבא שלך.
כמו שהוא כתב בילקו"י על ברכות הכרך הראשון לפני כשנתיים, שהרב משה לוי חונך בכסא רחמים, ששם מלמדים אותם לעקור את פסקי מרן זצ"ל, אז אתה מבין מבחינתו מי שחולק מעל מספר פעמים הוא רוצה לעקור את פסקי הרב עובדיה-וממילא פסקי הילקו"י נופלים, ולכן הוא מפחד מהם מאוד מאוד, ואוי ואוי אם יהיה להם תפקידים ברבנות, אסור לתת להם כח! וצריך להילחם בהם בכל בכח!