אנשים יראים שמקבלים משכורת כי אין להם ברירה
לא. לא התכוונתי לעורר מהומות. התכוונתי לשאול שאלה פשוטה, וקיבלתי את התשובה.@אברימי אני מקווה שאלת את השאלה שלך בתמימות יתרה וצדקנית, ולא שהיה חשוב לך משום מה לשוב ולהעלות את כל ההכפשות והרכילות הזולה לרגל בין הזמנים / פסח / כל סיבה אחרת להבלים הללו
אם זה היה רציני, הייתי אומר שהם מנסים להציל מה שאפשרזה לא תרתי דסתרי?
אכי"רלא. לא התכוונתי לעורר מהומות. התכוונתי לשאול שאלה פשוטה, וקיבלתי את התשובה.
אכי"ראם זה היה רציני, הייתי אומר שהם מנסים להציל מה שאפשר
אין להם ברירה. הם ממש מסכנים.בד"צ ב"י מעסיק המוני עובדים.
תקח לך אדם ירא שמים שעובד שם ויש הרבה כאלו.
תדגדג אותו מעט, תשאל אותו אם הוא אוכל וכו'.
תופתע נמרצות.
יש לי כמה "חפרפרות" שם, אנשים יראים שמקבלים משכורת כי אין להם ברירה, אבל הם עצמם לא מעיזים לאכול מזה
איך אמר לי אחד מהם השבוע: גם מים בהכשר ב"י אני לא שותה,,,
והוא לא התכוין למים בפסח.
מצוה גדולה לחשוף לקויות בכשרות ולא משנה של איזה כשרות,@אברימי אני מקווה שאלת את השאלה שלך בתמימות יתרה וצדקנית, ולא שהיה חשוב לך משום מה לשוב ולהעלות את כל ההכפשות והרכילות הזולה לרגל בין הזמנים / פסח / כל סיבה אחרת להבלים הללו
אתה צודק אבל אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו זה נסיון לא פשוט.אין להם ברירה. הם ממש מסכנים.
תפרסם את השם שלהם שנוכל לעזור להם לא לקבל משכורת.
מחטיאי הרבים וחצופים. אם הם אוחזים שזה טרף אז שיצאו משם.
ואם הם לא אוחזים כך....
למה נסיון לא פשוט?אתה צודק אבל אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו זה נסיון לא פשוט.
בעוה"ר, רוב הציבור אינו מודע. וחותמו של כה"ג מרן רבנו עובדיה, שוה יותר ממליון עדויות.ופוק חזי שהדברים עוזרים ויש הרבה אנשים אפי' בעלי בתים שמשתדלים להמנע מהכשרות הנ"ל כמה שיותר.
מי ששמע ממקור ראשון בעצמו, גם אם עד אותו היום האמין להשמצות של המתחרים - מאותו יום חזק לאכול בשמחה.בעוה"ר, רוב הציבור אינו מודע. וחותמו של כה"ג מרן רבנו עובדיה, שוה יותר ממליון עדויות.
גם אברכים בני תורה ויראי השם, אינם מסוגלים לפרוש מזה, וכ"ש המוני העם.
עד שלא ישמעו ממקור ראשון שראה ונחרד, או ממי שעובד/עבד/ניהל מסעדה/ כלום לא יעזור.
בעוה"ר.
דווקא בציבור שאני מכיר זה מוקצה מחמת מיאוס אפי' סלמון בחלוקה של פסח לא הסכימו שיהיה בית יוסף,בעוה"ר, רוב הציבור אינו מודע.
הבעיה העיקרית שמספרים להם קודם שהבשר של האשכנזים הוא טרף וכו',וחותמו של כה"ג מרן רבנו עובדיה, שוה יותר ממליון עדויות.
מי שלא אכפת לו גם אם תספר לו תמיד יוכל למרוח אותך שבכל כשרות יש פשלות ועוד טענות מהסוג הזה,עד שלא ישמעו ממקור ראשון שראה ונחרד, או ממי שעובד/עבד/ניהל מסעדה/ כלום לא יעזור.
בעוה"ר.
ומה איתי אני שמעתי מהרבה מקורות ראשון בעצמי ומשום מה אני לא אוכל בשמחה?מי ששמע ממקור ראשון בעצמו, גם אם עד אותו היום האמין להשמצות של המתחרים - מאותו יום חזק לאכול בשמחה.
שקר מוחלט!בעוה"ר, רוב הציבור אינו מודע. וחותמו של כה"ג מרן רבנו עובדיה, שוה יותר ממליון עדויות.
עד שלא ישמעו ממקור ראשון שראה ונחרד, או ממי שעובד/עבד/ניהל מסעדה/ כלום לא יעזור.
בעוה"ר.
בגדול - כל מילה.אין טעם להתווכח על המציאות. רבים מבני התורה הספרדים סומכים על ההכשר בעיניים עצומות.
הביקורת היא מצוינת, אבל טמינת הראש בחול - מביכה.
אבל כבודך מגדולי הטומנים ראש בחול בעומק המנהרות בעזה????בגדול - כל מילה.
א. כבודי לא טומן ראש את הראש בחול אלא להיפך - אני בודק וחוקר ומברר את האמת ואת ההלכה ולכן אני סומך על ב"י ללא כל חשש.אבל כבודך מגדולי הטומנים ראש בחול בעומק המנהרות בעזה????
אתמהה
ממש לא.אלו שנמנעים הם: או ממציאי הסיפורים / סוכנים של המתחרים / מדומיינים / לא מבינים בהלכה ובכשרות.