מרנן ורבנן
חבר ותיק
שויין.גיבובי דברים.
העדה במומלצים. רובין במומלצים. לנדא במומלצים. שארית (רק בעופות) במומלצים. ורק בית יוסף לא במומלצים.
שויין.גיבובי דברים.
העדה במומלצים. רובין במומלצים. לנדא במומלצים. שארית (רק בעופות) במומלצים. ורק בית יוסף לא במומלצים.
ולכן ארגון כמו כושרות לא מסתכל על מוצרים כמו שצריך
בהחלטסתם זלזול בלי סיבה
העדה במומלצים. רובין במומלצים. לנדא במומלצים. שארית (רק בעופות) במומלצים.
מי שיוריד תע"ב!!!!!!!
נו ו? מה זה אומר? אין לו מפקחים? אין לו עומדים תחתיו?אני יודע מידיעה אישית על אחד מגדולי הרבנים העומדים בראש אחת מן המערכות שהזכרת, ולמעשה עליו בעיקר סומכים הציבור.
והנה הגיע אליו אברך להיבחן על בדיקת סכין, ואמר לו "אני לא יודע להחזיק סכין, אני מכיר רק את ההלכות" [!!!!!!!].
והעיקר מצלמים אותו עם חלוק לבן מטייל במשחטה, בודק את המשגיחים, משווקים את ההכשר המהודר בתכלית ההידור בה-בה-בה-פשי-פשי...
והרב המפקח אינו יודע צורתא דתנגולתא וספק אם יבדיל בין לב לקורקבן...
אבל זה כמובן בסיידר גומור.
כי המשגיחים עושים את הפרצוף הנכון כשהמצלמה מגיעה.
ושם באותו הכשר העיד בפני מישהו שנשא שם תפקיד בכיר, איזו חגיגה הייתה הולכת שם בשנים עברו, במיוחד בשחיטת עופות. מצד אחד עושים חומרע'ס שאף אחד לא נהג בהם בענף מעולם ומצד שני דברים בסיסיים מדפדפים הלאה.
והכל מושתק ואין איש פוצה פה ומצפצף כי "מה לעשות, עושים מקסימום הישתאדלע'ס והקודוישברוכו עוזר" (כותב בכאב, לא בציניות).
אבל אם הייתה פשלה אצל הספרדישער'ס?
הוווו זה כבר מעיד שהכל טרייף חאזער רחמונע לצלן.
מה השם שלו?אני יודע מידיעה אישית על אחד מגדולי הרבנים העומדים בראש אחת מן המערכות שהזכרת, ולמעשה עליו בעיקר סומכים הציבור.
והנה הגיע אליו אברך להיבחן על בדיקת סכין, ואמר לו "אני לא יודע להחזיק סכין, אני מכיר רק את ההלכות" [!!!!!!!].
והעיקר מצלמים אותו עם חלוק לבן מטייל במשחטה, בודק את המשגיחים, משווקים את ההכשר המהודר בתכלית ההידור בה-בה-בה-פשי-פשי...
והרב המפקח אינו יודע צורתא דתנגולתא וספק אם יבדיל בין לב לקורקבן...
אבל זה כמובן בסיידר גומור.
כי המשגיחים עושים את הפרצוף הנכון כשהמצלמה מגיעה.
ושם באותו הכשר העיד בפני מישהו שנשא שם תפקיד בכיר, איזו חגיגה הייתה הולכת שם בשנים עברו, במיוחד בשחיטת עופות. מצד אחד עושים חומרע'ס שאף אחד לא נהג בהם בענף מעולם ומצד שני דברים בסיסיים מדפדפים הלאה.
והכל מושתק ואין איש פוצה פה ומצפצף כי "מה לעשות, עושים מקסימום הישתאדלע'ס והקודוישברוכו עוזר" (כותב בכאב, לא בציניות).
אבל אם הייתה פשלה אצל הספרדישער'ס?
הוווו זה כבר מעיד שהכל טרייף חאזער רחמונע לצלן.
יש לך צד שיש כזה סרטון?תביא את הסרטון.
בדקתי היטב, וחתנו א"ל כעת פ"אפ , שזמן רב לא היה שם, אבל סומך עליהם לגמריאתה יכול בבקשה לברר לנו אצל באי ביתו הנזכרים מתי היה לאחרונה בביקור ובבדיקה של משחטות של ההכשר הנזכר. תודה
זמן רב זה חודשים שנים יובלות? ומי זה עליהם שהוא סומך? השוחטים ובודקים? המשגיחים? הרבנים נותני ההכשר?בדקתי היטב, וחתנו א"ל כעת פ"אפ , שזמן רב לא היה שם, אבל סומך עליהם לגמרי
כתבתי שהבית יוסף צריך להיות במומלצים?גיבובי דברים.
לא באתי ללמד זכות על בית יוסף, באתי לומר איך כושרות מסתכלים על מוצרים. למה קוראים את התגובות שלי הפוך על הפוך?ברוך הבא...
אני מבין את הרצון ללמד זכות, אבל מה שכתבת בשורה זו - בדיחה.
אתה חמוד ברמה גבוההאיני יודע.
רק זאת אומר שידועני מכ"ר ממש שהגר"ש עמאר זהיר וקפיד טובא בעיניני אכילה, ואין כאן המקום להאריך בתעניותיו המרובות ובפרט בשובבי"ם,
ואפ"ה סומך עליהם לכתחילה.
דומני שלאחר החיפוש הוא הבן תורה היחיד שמעיז להכניס לפיו מהכשר זה.
למה דווקא הוראה של גדול ספרדי מפורסם? אולי זה יכול להיות גם גדול אשכנזי מפורסם?הוראתו של גדול ספרדי מפורסם שליט"א
מפחיד.אולי המעיינים לא ראו מספיק ברור במה המדובר מחמת קוטנו, אז הגדלתי. מדובר בחמץ גמור לפסח [כרת] עם הכשר בד"צ ב"י.
הצג קובץ מצורף 1233
אמרו פעם שיש לכמה מהדרשנים שק סיפורים שהם ממציאים ושק שמות רבנים ולפני כל דרשה הם שולפים סיפור מפה ושם מפה ומהדקים.למה דווקא הוראה של גדול ספרדי מפורסם? אולי זה יכול להיות גם גדול אשכנזי מפורסם?
מאוד. ולא אומר כלום.מפחיד.
כיף לשמוע. באמת הם היו טעימות יותר מאחרים ולא הבנתי למה.סיפר לי בחור שעבד במצות שלהם, הוא אמר לי זה לא חומרא זה מאה אחוז חמץ.
ומדובר בבחור שלא חשוד על החמרת יתר.
יגידו שונא את מרן, והנ"ל אדוק במרןלמה דווקא הוראה של גדול ספרדי מפורסם? אולי זה יכול להיות גם גדול אשכנזי מפורסם?
לא הבנתי.יגידו שונא את מרן, והנ"ל אדוק במרן
ואשכנזי לא צריך להגיד זה פשוט