ב בר בי רב חבר פעיל הצטרף 17/12/24 הודעות 185 27/2/25 #1 מותר או שחייב לחלק כל מעשרותיו מיד לעניים המצויים
ת תלמיד חבר חבר הצטרף 9/1/25 הודעות 34 27/2/25 #2 נ"ל שיש פירסומים של חברת בנקל [אומרים שזה חסד, אין לי מושג] שעשו תוכנית חיסכון בשוק ההון מכספי מעשר כנראה שהתירו להם זאת
נ"ל שיש פירסומים של חברת בנקל [אומרים שזה חסד, אין לי מושג] שעשו תוכנית חיסכון בשוק ההון מכספי מעשר כנראה שהתירו להם זאת
ב בר בי רב חבר פעיל הצטרף 17/12/24 הודעות 185 27/2/25 #3 נכון כוונתי אליהם אבל אני רוצה מקרות ולא פירסומות
מ ממזרח שמש חבר חדש הצטרף 27/12/24 הודעות 11 28/2/25 #4 בר בי רב אמר: נכון כוונתי אליהם אבל אני רוצה מקרות ולא פירסומות לחץ כדי להרחיב... עיין באהבת חסד (באזור פרק י"ט) שאם מחלק חצי או שני שליש לעניים אמתיים, יכול לשמור את השאר לנישואי ילדיו
בר בי רב אמר: נכון כוונתי אליהם אבל אני רוצה מקרות ולא פירסומות לחץ כדי להרחיב... עיין באהבת חסד (באזור פרק י"ט) שאם מחלק חצי או שני שליש לעניים אמתיים, יכול לשמור את השאר לנישואי ילדיו
ב בר בי רב חבר פעיל הצטרף 17/12/24 הודעות 185 2/3/25 #5 שמעתי שמרן הגאב"ד שליט"א מסר ע"ז שיעור בבית וגן מישהו יכול לעדכן מסקנות הלכתיות
ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 92 3/3/25 #6 פסק הלכה שהתפרסם כעת באתר כותל המזרח מאת מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א: פסק הלכה דרמטי לגבי הפרשה ממעשרות עבור נישואי הילדים ✦ כותל המזרח פסק הלכה של מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני במענה לשאלת גבאי קופת רבותינו, מורה כי מותר להפריש מעשרות עבור נישואי הילדים עד שיעור מסוים >>> mizrach.co.il קבצים מצורפים פסק הלכה הפרשת חסכונות ממעשר כספים.pdf פסק הלכה הפרשת חסכונות ממעשר כספים.pdf 188.3 קילובייט · צפיות: 6
פסק הלכה שהתפרסם כעת באתר כותל המזרח מאת מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א: פסק הלכה דרמטי לגבי הפרשה ממעשרות עבור נישואי הילדים ✦ כותל המזרח פסק הלכה של מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני במענה לשאלת גבאי קופת רבותינו, מורה כי מותר להפריש מעשרות עבור נישואי הילדים עד שיעור מסוים >>> mizrach.co.il
מ משיב כהלכה חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 1,122 3/3/25 #7 באתי לכתוב שמותר, רק שלא יקדיש את כל המעשר לבניו ובנותיו, ואז עיינתי בפסק הדרמטי שהסיק בדיוק אותו דבר... צריך להיזהר עם כותרות קליקבייט שכאלה... (ואגב, אם יש קליקבייט בכותרת, אין טעם לגלות הכל בכותרת המשנה).
באתי לכתוב שמותר, רק שלא יקדיש את כל המעשר לבניו ובנותיו, ואז עיינתי בפסק הדרמטי שהסיק בדיוק אותו דבר... צריך להיזהר עם כותרות קליקבייט שכאלה... (ואגב, אם יש קליקבייט בכותרת, אין טעם לגלות הכל בכותרת המשנה).
ב בר בי רב חבר פעיל הצטרף 17/12/24 הודעות 185 3/3/25 #8 נפלא ביותר יישר כח למי שהעלה את זה אם מישהו יכול להעלות את הקובץ להדפסה כי חסום לי תודה
ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 92 4/3/25 #9 בר בי רב אמר: נפלא ביותר יישר כח למי שהעלה את זה אם מישהו יכול להעלות את הקובץ להדפסה כי חסום לי תודה לחץ כדי להרחיב... מצורף שם גם להדפסה ראש פינה אמר: פסק הלכה שהתפרסם כעת באתר כותל המזרח מאת מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א: פסק הלכה דרמטי לגבי הפרשה ממעשרות עבור נישואי הילדים ✦ כותל המזרח פסק הלכה של מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני במענה לשאלת גבאי קופת רבותינו, מורה כי מותר להפריש מעשרות עבור נישואי הילדים עד שיעור מסוים >>> mizrach.co.il לחץ כדי להרחיב...
בר בי רב אמר: נפלא ביותר יישר כח למי שהעלה את זה אם מישהו יכול להעלות את הקובץ להדפסה כי חסום לי תודה לחץ כדי להרחיב... מצורף שם גם להדפסה ראש פינה אמר: פסק הלכה שהתפרסם כעת באתר כותל המזרח מאת מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א: פסק הלכה דרמטי לגבי הפרשה ממעשרות עבור נישואי הילדים ✦ כותל המזרח פסק הלכה של מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני במענה לשאלת גבאי קופת רבותינו, מורה כי מותר להפריש מעשרות עבור נישואי הילדים עד שיעור מסוים >>> mizrach.co.il לחץ כדי להרחיב...
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 599 4/3/25 #10 ראש פינה אמר: מצורף שם גם להדפסה לחץ כדי להרחיב... אבל חסום לו אתר החדשות.
ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 92 4/3/25 #11 חיי עולם אמר: אבל חסום לו אתר החדשות. לחץ כדי להרחיב... כוונתי להודעתי הקודמת. מצורף אליה קובץ PDF. מצ"ב שוב. קבצים מצורפים פסק הלכה הפרשת חסכונות ממעשר כספים.pdf פסק הלכה הפרשת חסכונות ממעשר כספים.pdf 188.3 קילובייט · צפיות: 2
חיי עולם אמר: אבל חסום לו אתר החדשות. לחץ כדי להרחיב... כוונתי להודעתי הקודמת. מצורף אליה קובץ PDF. מצ"ב שוב.