כותל המזרח
מנהל
יצא לוח הקהילות החדש
מושקע ומרתק במיוחד
נו נו, אי אפשר לבר בלא תבן.מחילה על ההורדה הביקורתית, אבל מכזה גיליון המתיימר להציג את ציבור בני התורה הייתי מצפה לרמה יותר גבוהה מבחינת טעויות כתיב לדוגמ' (מצ"ב מספר טעויות).
הצג קובץ מצורף 19042הצג קובץ מצורף 19043הצג קובץ מצורף 19044
ברור אבל אם נוציא דבר כזה לא מתוקן מה יקרה בגיליון הבא?מאמר המערכת יפהפה בצורה בלתי רגילה!
נו נו, אי אפשר לבר בלא תבן.
טעויות לא משמעותיות, ובודאי שלא מעידות על רמה נמוכה (זה שגיאות מקלדת או שגיאות שרואים שהן תוצאה של עריכה שהשתבשה, ולא כמו לכתוב 'קוס כפה'). אבל תמיד אפשר לשאוף ליותר.
כנראה שגם בו, ובכל גיליון שיצא אי פעם של כל מערכת תורנית, תהיינה טעויות ותקלות.ברור אבל אם נוציא דבר כזה לא מתוקן מה יקרה בגיליון הבא?
התוכן של מאמר המערכת, העומק, והמסר המהדהד, ואוו....מאמר המערכת יפהפה בצורה בלתי רגילה!
שאלתי את העורך ואמר לי שזה סתם טעות, כי הכתבה לקוחה מכותל המזרח וגם שם זה לא שונה בטעות ממה שהתקבל משולח הידיעה.נ"ב צרם לי משהו אחד בעמ' 54 הטעות התודעתית, אני יודע שמרן רה"י הגר"א סלים שליט"א נשיא עמלי תורה, אז למה להקדים ולהחשיב ראשי ישיבות אחרים, מה עם הכבוד העצמי?! למה הגר"י אייכנשטיין שליט"א (אחד מגדול"י עם הכי הרבה דעת..) אמור להיות קודם למרן הגר"א סלים שליט"א שמבוגר ממנו, שמנהיג את עמלי תורה, מה זה הזלזול העצמי הזה?!
מרן רה"י הגר"א סלים שליט"א נשיא עמלי תורה
אולי כוונתו שהרב סאלים נשיא "עמלים".בלי קשר, גם זה לא נכון.
עמלי התורה זה בנשיאות הגאב"ד הגרש"י זעפראני ככל שידוע, וככל שמופיע בכל הפרסומים.
כמובן שיש להם קשר חם עם מרן הגר"א סלים, מנהיג עולם התורה כולו ואיגוד עמלי התורה בכלל.
הגאב"ד הגר"ש זעפרני שליט"א הוא המנהיג בפועל, הנשיא (המייצג) הוא מרן הגר"א סלים שליט"אבלי קשר, גם זה לא נכון.
עמלי התורה זה בנשיאות הגאב"ד הגרש"י זעפראני ככל שידוע, וככל שמופיע בכל הפרסומים.
כמובן שיש להם קשר חם עם מרן הגר"א סלים, מנהיג עולם התורה כולו ואיגוד עמלי התורה בכלל.
אכן זו טענה על עמלים.אולי כוונתו שהרב סאלים נשיא "עמלים".
זה לא שונה בטעות ממה שהתקבל משולח הידיעה.