מרן הגרש"י זעפראני לא ישתתף בעצרת
זה חוצפה שכתבו אותו במודעות
עוד דבר שעושים העסקנים, באים בחטף ובלחץ ומחתימים את הרב על דבר כשבסערת הדברים מסתירים ממנו שזה הפגנה נגד המועצות, באומרם שזה תפילת ערב ר"ח וכו'
וברוב חוצפתם הם מפרסמים שהוא ידבר בעוד אני יודע באופן אישי שהרב לא ישתתף וק"ו לא ידבר
מרן הגאב"ד שליט"א מכבד את גדולי ישראל ונמצא איתם בקשר ארוך וותיק בין אם זה מרן הגר"מ צדקה ובין אם זה מרן הגר"א סלים ושאר גדולי ישראל
וכאן שועלים קטנים מחבלים כרמים מנסים לדחוף לכיוון שלהם
אני הייתי עם מרן הגאב"ד בבית מרן הגר"מ צדקה לפני כמה חודשים ובאו כמה אברכים וניסו בכל דרך להתקיל את הרב זעפראני מול הרב צדקה וכמה שהרב ניסה ללכת בדרך מכובדת הם ברוב חוצפתם חזרו שוב ושוב על נושא הגיוס ונחפו לתוך דברי הרבנים בחוצפה עצומה עד שבתוך הדברים הרב אמר משפט מסויים, ואת ההסרטה הם חתכו למשפט הזה לבד והוציאו אותו לתקשורת בצורה מעוותת
לפני הפרסום בקשתי מאותו מסריט שלא יפרסם כי אין זה מכובד ולא נכון, אבל כמובן שזה לא עזר ופרסמו וסתם גרמו צער ונזק למרן הגאב"ד ולמוסדות שבהכוונתו
זה דרכם הנלוזה של העסקנים האלו למיניהם, הם מקדשים את המטרה וכל האמצעים כשרים בדיוק כמו השמאל בהפגנות שלהם
תראו איך כתב הגרש"מ עמר שליט"א, תפילת ר"ח וצום ותענית על המלחמה, בכלל לא הזכיר את הגיוס, וזה מראה שהם באים לרבנים בצורה מסויימת ואז משתמשים בזה כאילו הם תומכים בהפגנה
אגב הייתי ליד מרן הגר"י כהן ר"י יקירי בהפגנה הקודמת, ובאו אברכים לישיבה לבקשו שיצא לרחוב להפגין, מרן הגר"י כהן אמר שלא יוצא, ואח"כ הוסיף, אני התכוונתי בחתימה לעשות הפגנה נגד החילונים שרוצים לגייס וכעת אני רואה שזה הפגנה נגד רבנים, וכי אני יכול כך לחנך תלמידים ? שיש להפגין נגד רבנים ח"ו ?
ופשוט הדבר שכל המהלך שלהם זה הפגנה נגד גדולי ישראל שמנהיגים את עולם התורה, מרן הגר"א סלים, מרן הגר"ד לנדא, מרן הגר"מ הירש מרן הגר"ש בצלאל ושאר הרבנים העוסקים בתחום
כמובן שהרבנים עצמם לא מונחים בניואנסים והם באים לשם שמים אבל המטרה של מי שמממן את זה כמו סאטמר וכד' זה לחזק את הציר הקנאי נגד ההנהגה הרגילה של הציבור החרדי