מחילה, לא הבנתי,יש טעם לפגם (מכמה בחינות) בכך שהוא ממשיך לפרסם מכתבים לציבור, כאשר התמנה ראשון לציון חדש.
למרן הגרע"י היה אסור לפרסם מכתבים לאחר שהתמנה הגר"מ אליהו?!גם אם הוא חושב שיש מאות אלפים ומיליונים שמחכים למוצא פיו (שלא כאן המקום לדון בזה), יש ראשון לציון חדש והציבור יכול להסתדר בלעדיו. אין צורך להשיג גבולו.
אותם אלו שמפריע להם שמוציא עכשיו מכתבים, הפריע להם גם לפני שהתמנה ראשון לציון חדש...יש טעם לפגם (מכמה בחינות) בכך שהוא ממשיך לפרסם מכתבים לציבור, כאשר התמנה ראשון לציון חדש.
הנך טועה ומטעהאותם אלו שמפריע להם שמוציא עכשיו מכתבים, הפריע להם גם לפני שהתמנה ראשון לציון חדש...
אותם אלו שמפריע להם שמוציא עכשיו מכתבים, הפריע להם גם לפני שהתמנה ראשון לציון חדש...
ומענין אם מפריע להם שהרב עמאר מוציא מכתבים?
למשל מה?ומענין אם מפריע להם שהרב עמאר מוציא מכתבים?
מותרלמרן הגרע"י היה אסור לפרסם מכתבים לאחר שהתמנה הגר"מ אליהו?!
וכן הלאה...
תזכיר לי מתי הרב עמאר הוציא מכתב כזה?ומענין אם מפריע להם שהרב עמאר מוציא מכתבים?
וגם מתי הגרע"י הוציא מכתבים מעין אלותזכיר לי מתי הרב עמאר הוציא מכתב כזה?
או שלדעתך הרב עמאר לא ידע מהו שיעור כפרות? יתכן
למשל מה?
(כמובן מכתבים בענינים שלא קשורים אליו
בינתיים ראיתי אותו מוציא רק מכתבים שבהם הוא מעונין להביע את דעתו האישית בנושא העומד על הפרק
ולא סתם אזהרות לציבור בעניני דיומא
שבזה כפי שכתבו - נהוג שהרב הראשי מוציא הודעות)
אין להביא ראייה מהראשל"צ הגרש"מ עמאר וכן מראשל"צ הגרא"ב דורון וכדו' שהם לאחר כהונתם לא היה ציבור עשרות אלפיםתזכיר לי מתי הרב עמאר הוציא מכתב כזה?
או שלדעתך הרב עמאר לא ידע מהו שיעור כפרות? יתכן
אני לא יחצ"ן של אף אחד סה"כ אומר את המציאות שקשה לך ולעוד כמה מאות בודדות בציבור לשמוע.אתה מתעקש לדחוף את היח"צ שלך לכל דיון, עם קשר או בלי קשר.
כבודו מוזמן לעשות סקר בהיכלי הכוללים והישיבות ברחבי הארץ ויראה בדיוק את דעת הציבורהציבור שקונה את ספריו של הרב יצחק, אין לו נפק"מ כלל בין הרב יצחק לרב דוד, ששניהם מביאים את פסק ההלכה של אביהם - הרב עובדיה.
ומה שהציבור מגיע לשיעוריו זה מחמת שמגיע למקום רב מפורסם, גם להבדיל אמנון יצחק ממלא אולמות.
ולפיכך הציבור היה מסתפק בהחלט במכתב של הרב דוד, ואין צורך לאף אחד במכתב נוסף של הרב יצחק.
יש טעם לפגם (מכמה בחינות) בכך שהוא ממשיך לפרסם מכתבים לציבור, כאשר התמנה ראשון לציון חדש.
[עד שכבר התמנה רב חדש]
חוץ מכך שזה טענות הבל וסרק בגלל שרוב הציבור הולך אחר פסיקותיו של הרב יצחק שליט"א ולא כרב דוד שליט"א, ורוצים לדעת מהי דעתו.אבל האם מצאת מכתבים מעין אלו שהוא הוציא אחרי שפרש מכהונתו?
ואם באמת לא יוציא בסוף מכתב יגידו שזה בגלל שאחיו הוציא ובגלל ענוותנותו של הרב דוד שליט"א (מה שאין לאחיו...) לא רצה גם להוציא וכו' וכו'(ומי אמר בכלל שיוציא?)