מרן רבינו הגדול רשכבה"ג הגאון האדיר והמפורסם שליט"א

גם לגבי השלישי, אפילו האברכים שלו לא מעריכים אותו כאדמו"ר, אלא כיהודי טוב, והמסחריות בולטת שם.

אני חושב שהשלישי מנוחתו עדן, והוא נערץ כאדמו"ר וכבאבא על ידי אברכיו וגם על ידי הציבור הרחב
יש לו היום שני בנים, שאולי אותם לא מדאי רואים כאדמו"רים, בפרט לא את הצעיר יותר שנחשב בעיקר לדרשן ומו"ל עלוני שבת מורחבים

אני חושב שהשלישי מנוחתו עדן, והוא נערץ כאדמו"ר וכבאבא על ידי אברכיו וגם על ידי הציבור הרחב
יש לו היום שני בנים, שאולי אותם לא מדאי רואים כאדמו"רים, בפרט לא את הצעיר יותר שנחשב בעיקר לדרשן ומו"ל עלוני שבת מורחבים
לא נראה לי שהכוונה אליו.

אחד האדמו"רים הספרדיים המפורסמים היה בצעירותו שבאבניק לכל דבר
נעשה סדר. מעטים המכנים אותו כאדמו"ר, בוודאי לא כאחד האדמו"רים המפורסמים... הוא יותר רב מטעם. אם כבר את בנו.

אני יכול להעיד את אשר שמעתי מפי אנשים נאמנים, שלאותו אדמו"ר שמכהן כרב רשמי מטעם המדינה, יש הלא תעודת יורה יורה,
וזאת הכיצד?
ובכן, פנו בזמנו לרב משאש וביקשו שיחתום "מפני כבודו של חמיו, אותו צדיק וקדוש (האמיתי)", ועל כן נאות להעניק לו זאת מפני כבוד המשפחה, ולא העלה בדעתו עד היכן תגיע חוצפתו של אותו נחתם...

אני יכול להעיד את אשר שמעתי מפי אנשים נאמנים, שלאותו אדמו"ר שמכהן כרב רשמי מטעם המדינה, יש הלא תעודת יורה יורה,
וזאת הכיצד?
ובכן, פנו בזמנו לרב משאש וביקשו שיחתום "מפני כבודו של חמיו, אותו צדיק וקדוש (האמיתי)", ועל כן נאות להעניק לו זאת מפני כבוד המשפחה, ולא העלה בדעתו עד היכן תגיע חוצפתו של אותו נחתם...

ומשום כבודו של הרב משאש, העלים הרב משיב כהלכה את הסיפור...

אני לא מכיר את הסיפור, ולא חושב שהרב משאש יחתום מפני כבודו של מאן דהו ללא בחינה כלשהי.

יתכן שבחן אותו כפי שהרב עובדיה בחן את הראשון לציון הבא...

ראשי תחתית