אבל א"א לומר אני ילחם בהם ולמעיישה לא נלחמים בהם אלא נכנעים לפני הבג"ץ ומאפשרים לרפורמיות להבחן.לדבר כולם מדברים,
השאלה מה למעיישה.
אבל א"א לומר אני ילחם בהם ולמעיישה לא נלחמים בהם אלא נכנעים לפני הבג"ץ ומאפשרים לרפורמיות להבחן.לדבר כולם מדברים,
השאלה מה למעיישה.
אבל א"א לומר אני ילחם בהם ולמעיישה לא נלחמים בהם אלא נכנעים לפני הבג"ץ ומאפשרים לרפורמיות להבחן.
הנך משובצת לכיתת נשים....
נותנים דריסת רגל לרפורמיות לרבנות הראשי"ת ה"י
שרואים שהמטרה הם הרפורמים שמכרסמים בחומת הדת אז ודאי שיש עניין שלא יבחנו, כי המטרה שלהם ידועה, הרי לא באות נשים חרדיות להבחן. אז נא לא להיתמם.ואין שום ענין שאשה לא תיבחן על הלכות, ואדרבה היו גדולים שיזמו מפעל כזה של נשים שיענו בדיני טהרה לנשים, כל עוד המבחן יהיה בחדר נפרד ללא שום תערובת נשים וגברים. ואם זה רצונה של האשה, ויש לה ג'וק במוח שצריכה להיבחן, שתיבחן וכך תתגאה האשה ש"נבחנה לרבנות" ובזה תנוח בשלום על משכבה.
הענין היחיד הוא שלא תהיה דריסת רגל לנשים בתפקידים רבניים, בכהונת רב עיר או בהרכב של דיינים, ואם בג"ץ יתערב בזה, תהיה מלחמת עולם, והגר"ד יוסף יעמוד בראש החנית.
במקוה?שמעתי ממביני עניין
הרי לא באות נשים חרדיות להבחן
לא הבנתימשום מה ממהרים ומאפשרים לרפורמיות להבחן ונותנים להם דריסת רגל ברבנות ואחריתו מי ישרנו ה"י
אם הם יבינו שאנחנו כולל חובשי כיפות סרוגות, לא ניטול חלק בשום צורה במוסד רבנות שכפוף עד כדי כך לבג"ץ, מה הם יעשו ? וכי הציבור המסורתי יסכים לקבל גיורים וגיטין מרבנים שכל הציבור הדתי והחרדי לא מכיר בהם?אני לא יודע איזה מלחמת עולם יכולים לעשות במציאות שלנו נגד הבג"ץ, אם הוא יחליט שהרבנות חייבת לתת להם כושר ושהם יכולות להתמודד לרבני ערים. אולי אפשר לצעוק אבל למעשה הם נכנעים לרגלי שופטי הבג"ץ.
כאילו שיש כפתור שלוחצים ופסקת ההתגברות עוברת, כאילו לא ראינו מה היה כאן שלוש שניםשמעתי ממביני עניין, שהיה צריך להמתין עם הבחינות, ולקדם את חוק ההתגברות שהבג"ץ לא יוכל להתערב בהחלטות מועצת הרבנות הראשית, שהרבנות היא הסמכות היחידה להורות בעניני הרבנות.
משום מה ?משום מה ממהרים
אתה לא מכיר את המושג של "חכמים הם להרע" הם יעשו הכל לעקור את הכל.לא הבנתי
יש נשים שאינם חרדיות , שיודעות הלכות ברמה של דקויות ושיטות עם ש"ך וט"ז וכו'??
שעד כדי כך הם עוד יכולות להיבחן על דברים מהסוג הזה?
חידשת לי
אולי משום שהרב הנבחר לא מתאים לדעת כבודו לתפקיד...
לא יודע אם הכל זה עניןבוא נניח את זה כך,
בג"ץ התחיל לדון בסוגיא הזו כבר בקדנציה הקודמת ברבנות הראשית,
רק שבאותו הזמן לא טרחו לזעוק את הזעקה שהניקים העלומים כאן מנסים לזעוק.
וזה היה עוד בהתחלה,
כאשר הרבנות אפילו לא הגיבה לבג"ץ הזה.
הקדנציה הזו כבר קיבלה פסק ברור וחלוט של בג"ץ בנושא, כשלכל ברור שכבר אין כל כך מה לעשות באמת.
אז מה עכשיו תלינו?!?!
הכי קל לעמוד בחוץ ולצעוק,
למה לא צעקתם בהתחלה?! כשהתחילו האיומים להכניס נשים לרבנות?!
הצביעות כאן זועקת לשמים!
לא יודע אם הכל זה ענין
של מחלוקת חצרות
בין האחים וכו' הקודם והעכשוי
בוא נניח את זה כך,
בג"ץ התחיל לדון בסוגיא הזו כבר בקדנציה הקודמת ברבנות הראשית,
רק שבאותו הזמן לא טרחו לזעוק את הזעקה שהניקים העלומים כאן מנסים לזעוק.
אתה מאמין לזה?קיבל תפנית דרמטית
אני סך הכל ציטטתי מכותרת עיתוןאתה מאמין לזה?
יש אדם אחד במדינה שחושב שיש כאן משהו אחר מלבד "לפרק את עולם התורה"
ברור שבית המשפט מודע לזה ואך רק בגלל זה הוא משתף פעולה כל כך יפה עם הצד "הנכון" של המערכה.
זה שנצעק את זה, זה ששמעו אותם אומרים את זה בקול, לא משנה מאומה!
גורנישט.
[סתם בשביל האינדיקציה, הפצמרי"ת מפוטרת? נו אז מה אתם חושבים שיש משהו שיזיז כאן משהו..]
לגבי עצם הענין ברור שזה המטרהאתה מאמין לזה?
יש אדם אחד במדינה שחושב שיש כאן משהו אחר מלבד "לפרק את עולם התורה" רח"ל
ברור שבית המשפט מודע לזה ואך רק בגלל זה הוא משתף פעולה כל כך יפה עם הצד "הנכון" של המערכה.
זה שנצעק את זה, זה ששמעו אותם אומרים את זה בקול, לא משנה מאומה!
גורנישט.
[סתם בשביל האינדיקציה, הפצמרי"ת מפוטרת? נו אז מה אתם חושבים שיש משהו שיזיז כאן משהו..]
וסתם אני תוהה,
למה כל אותם אלו שהלכו להחתים את הרבנים,
לא התאמצו להתריע נגד הרבנים הראשיים הקודמים, שיתייחסו לבג"ץ הזה ברצינות?!
למה רק עכשיו נזכרים פתאום לזעוק?!
רק למי שלא יודע , ולא הבין את כוונתך
העתירה הוגשה לבג"ץ בשנת 2019 מלפני 7 שנים.
וכל השנים הנ"ל של העתירה , לא שמענו לא מלחמה ולא קול ענות חלושה מטעם הרה"ר הספרדי שכיהן באותה תקופה, וכן שום דבר לא מבאי כוחו ותלמידיו וכיו"ב.
[ע"כ השוטנשטיין על דבריך].
אלקין מעולם לא היה שר התרבות.אתם כותבים בלי לדעת כלום.
אז בבקשה. דברתי עם אחד שהיה קשור מאד לרבנות בקדנציה של הרבנים הראשיים הקודמים.
ואכן טיפלו בנידון כדבעי.
הם זימנו את זאב אלקין שר התרבות וצוות משרדו וסיכמו שמבחני הנשים יתבצעו ע"י משרד התרבות ושהנשים תקבלנה תארים ממשרד התרבות וכךהנשים לא יבחנו ע"י הרבנות הראשית.
היה ויכוח גדול בין השר למנכ"ל משרדו ולבסוף הראש"ל הגר"י הצליח לשכנע את אלקין, ואלקין קיבל את זה שמשרדו יהיה אחראי על המבחנים הללו, אלא שאח"כ היו בחירות וקרונה ומלחמה וכו' ודברים השתנו.
לבוא ולכתוב מוחסר ידיעה שהרבנים הראשיים הקודמים לא עשו דבר, זה שקר מוחלט.
חבל שהיום לא התייעצו ולא פעלו בדרך הנ"ל.
את הדברים הללו שמעתי מאד מקור נאמן
ועוד.אתם כותבים בלי לדעת כלום.
הם זימנו את זאב אלקין שר התרבות וצוות משרדו וסיכמו שמבחני הנשים יתבצעו ע"י משרד התרבות ושהנשים תקבלנה תארים ממשרד התרבות וכךהנשים לא יבחנו ע"י הרבנות הראשית.
צודק טעיתי, לא שר התרבות.אלקין מעולם לא היה שר התרבות.
וכמ"ש אחד בטוב טעם:
זה בדיוק מה שכתבתם שבשנת 2019 היה בג"ץ על מבחני נשים וב2020 נבחר זאב אלקין לשר ההשכלה הגבוהה, ואז הרבנים זימנו אותו בנושא הנ"ל.
אתה יודע שכל מה שכתבת זה אפילו לא בגדר של בדיחה.
6 שנים היה הרה"ר הקודם בתפקיד כשהוגש הנושא לבג"ץ , וכל מה שעשה זה פגישה עם איזה שהוא שר?.
איפה כל המלחמות שלו , והביטויים על ימין ועל שמאל שהוא יודע לתת כל תקופה , איפה העמידה בפרץ על משמר הדת?
תעלה את הרמה שלך שלא תהיה לבז , חבל, אתה פשוט כ"כ כותב ברמה פה בפורום ומעורב בהרבה נושאים הלכתיים חשובים , חבל שפתאום כל זה יהיה לבז
כתבת שהוא היה באותו הזמן שר להגנת הסביבה, ואני מביא לך מהמכלול שהוא היה באותו הזמן שר ההשכלה הגבוהה שזה יותר מחזק את מה שכתבתי.אלקין היה אז בכלל השר להגנת הסביבה.
צודק טעיתי, לא שר התרבות.
אלא שר ההשכלה הגבוהה
מהמכלול -
שר משאבי המים ושר ההשכלה הגבוהה
זאב אלקין
ב-17 במאי 2020 מונה במסגרת ממשלת ישראל השלושים וחמש לשר ההשכלה הגבוהה והמשלימה ושר משאבי המים, משרדים שהוקמו בממשלה זו<a href="https://www.hamichlol.org.il/זאב_אלקין#cite_note-14"><span>[</span>14<span>]</span></a>. ב-2 ביוני 2020 מינה את מרדכי בניטה ואת חזי ליפשיץ למנכלי המשרדים ההתאמה.
כשר ההשכלה הגבוהה החליט כי אוניברסיטת חיפה תהפוך ל"אוניברסיטת חיפה והגליל" ומוסדות אקדמיים בגליל יוכלו להצטרף לאוניברסיטה<a href="https://www.hamichlol.org.il/זאב_אלקין#cite_note-15"><span>[</span>15<span>]</span></a>.
זה בדיוק מה שכתבתם שבשנת 2019 היה בג"ץ על מבחני נשים וב2020 נבחר זאב אלקין לשר ההשכלה הגבוהה, ואז הרבנים זימנו אותו בנושא הנ"ל.
אז זה בדיוק מה שכתבתי לעיל שאתם כותבים שקרים על הרבנים הראשיים הקודמים שלא עשו דבר ואתם לא יודעים מה אכן כן עשו.
מה היה הסיכום? שילמדו ויקבלו תעודה ממוסדות אקדמאים? זה היה הרבה לפני שנכנסו הרבנים הראשיים הקודמים לתפקידם וממשיך גם עכשיו. אין קשר בין תואר אקדמי לבין מה שאותם נשים רוצות, ואין קשר לשום רב ראשי.כתבת שהוא היה באותו הזמן שר להגנת הסביבה, ואני מביא לך מהמכלול שהוא היה באותו הזמן שר ההשכלה הגבוהה שזה יותר מחזק את מה שכתבתי.
ואתה לא טורח אפילו להודות על האמת הניכרת. (תלמד ממני שכתבתי שר התרבות והודתי שטעיתי ובאמת היה באותו הזמן שר ההשכלה)
אני כתבתי מה ששמעתי, מאחד שהיה חזק מאד ברבנות הראשית באותה תקופה של הבג"ץ. אני לא הייתי שם.
והמציאות שבקדנציה הקודמת לא בחנו נשים. כנראה שהבג"ץ קיבל ששר ההשכלה לוקח את זה על עצמו (אני כמובן משער). ולכך נדחה עד עכשיו.
ולצערינו ובושתנו כעת נתנו פתח לרפורמיום לכרסם בחומת הדת. ולא ניהלו את הדברים שיבחנו במסגרות של משרדים אחרים וכנ"ל ולא ע"י הרבנות הראשית יחד עם אברכים ובני תורה.
כנראה שלא הבנת את הדברים שכתבתי כדבעי. כל טוב.מה היה הסיכום? שילמדו ויקבלו תעודה ממוסדות אקדמאים? זה היה הרבה לפני שנכנסו הרבנים הראשיים הקודמים לתפקידם וממשיך גם עכשיו. אין קשר בין תואר אקדמי לבין מה שאותם נשים רוצות, ואין קשר לשום רב ראשי.
אתה אפילו לא מבין כמה טעויות יש לך??כתבת שהוא היה באותו הזמן שר להגנת הסביבה, ואני מביא לך מהמכלול שהוא היה באותו הזמן שר ההשכלה הגבוהה שזה יותר מחזק את מה שכתבתי.
ואתה לא טורח אפילו להודות על האמת הניכרת. (תלמד ממני שכתבתי שר התרבות והודתי שטעיתי ובאמת היה באותו הזמן שר ההשכלה)
אנחנו דיברנו על שעת העתירה.ב-17 במאי 2020 מונה במסגרת
אני כתבתי מה ששמעתי, מאחד שהיה חזק מאד ברבנות הראשית באותה תקופה של הבג"ץ. אני לא הייתי שם.
והמציאות שבקדנציה הקודמת לא בחנו נשים. כנראה שהבג"ץ קיבל ששר ההשכלה לוקח את זה על עצמו (אני כמובן משער). ולכך נדחה עד עכשיו.
לצערינו ובושתנו כעת נתנו פתח לרפורמיום לכרסם בחומת הדת
זה אני מסכים איתך בכל מילהיועים ספר השיטות בלי עיון ובלי כלום
אז אשמח להסבר.כנראה שלא הבנת את הדברים שכתבתי כדבעי. כל טוב.