ד דורש אמת חבר חדש הצטרף 2/2/26 הודעות 1 אתמול ב-21:59 #1 אני מתעניין מאוד לדעת מה דעתם של רבנים פוסקי הלכה ות"ח על מקומה של הסטטיסטיקה בהלכה: לשם דוגמה האם מותר להיכנס ברכב עם מת לכביש המנהרות משום שלמרות שיש שם אלפי אנשים כל דפריש מרובא פריש, או שמכיוון שלפי הסטטיסטיקה יש שם כהן בוודאי זה אסור.
אני מתעניין מאוד לדעת מה דעתם של רבנים פוסקי הלכה ות"ח על מקומה של הסטטיסטיקה בהלכה: לשם דוגמה האם מותר להיכנס ברכב עם מת לכביש המנהרות משום שלמרות שיש שם אלפי אנשים כל דפריש מרובא פריש, או שמכיוון שלפי הסטטיסטיקה יש שם כהן בוודאי זה אסור.
אהבה רבה חבר קבוע הצטרף 1/7/25 הודעות 434 אתמול ב-22:41 #2 ישנו מאמר ע"ז מאת ידידי הגאון המופלא רבי רפאל סויד שליט"א ואשמח מאוד שיעלוהו כאן לתועלת הכלל !
ש שמואל חבר חדש הצטרף 2/9/25 הודעות 25 אתמול ב-23:15 #3 יש תשובה נפלאה ביותר של הרב אשר ויס בשו"ת נראה לי חלק א
ש שמעון טרבלסי חבר בכיר הצטרף 21/4/25 הודעות 2,707 היום ב-00:55 #4 אהבה רבה אמר: ישנו מאמר ע"ז מאת ידידי הגאון המופלא רבי רפאל סויד שליט"א ואשמח מאוד שיעלוהו כאן לתועלת הכלל ! לחץ כדי להרחיב... מצורפים ב' מאמרים שלו בענין, אולי יש עוד אבל כעת אין עיתותי בידי לחפש. קבצים מצורפים פלפולא דאורייתא 6 סטטיסטיקה בהלכה.pdf פלפולא דאורייתא 6 סטטיסטיקה בהלכה.pdf 177.3 קילובייט · צפיות: 0 פלפולא דאו...pdf פלפולא דאו...pdf 401.1 קילובייט · צפיות: 0
אהבה רבה אמר: ישנו מאמר ע"ז מאת ידידי הגאון המופלא רבי רפאל סויד שליט"א ואשמח מאוד שיעלוהו כאן לתועלת הכלל ! לחץ כדי להרחיב... מצורפים ב' מאמרים שלו בענין, אולי יש עוד אבל כעת אין עיתותי בידי לחפש.