אפשר להעלות,(אם מותר)
וזה עוד תמונות ממה שנשלח היוםזה רק טעימה ממה שנשלח היום...
וזה עוד תמונות ממה שנשלח היום
השבוע מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א ישב בסנדקאות לנינו, נכד לחתנו הגר"ש ברדוגו שליט"א
עם מחותנו הגאון הגדול ר' צבי פדידה שליט"א - ראש מוסדות "אור גאון"
השבוע עלה למעונו של מרן רבינו שליט"א עו"ד הרב שלמה ברילאנט
ע"מ להתייעץ על דרכי הפעולה כנגד גזירת הגיוס
אשמח אם יפיצו קישור זה בפורומים וכדו'.
או ראה מפורסם באיזה מקום,
אשמח אם יכתוב כאן.
יישר כח.![]()
המאור הגדול | תפוצת מייל ממרן רה"י הגר"א סלים שליט"א
https://a0534196885.minisite.ms/1 m46872531@gmail.com המאור הגדול עדכונים מבית מרן ראש הישיבה הגר"א סלים שליט"אtora-forum.co.il
פורסם בפורום גבאי בתי הכנסת [קבוצת מייל]כל מי שראה מפורסם באיזה מקום,
אשמח אם יכתוב כאן.
רק לי מפריע שינוי התוארים?רשכבה"ג מרן ראש הישיבה שליט"א עם מרן הגר"ד לנדו שליט"א
להזכירך אתה בפורום כותל המזרח בהנהגתו של אבי הישיבות רבינו הגדול מרן הגר"א סלים שליט"א ולא בפורום כותל ליטא/סלבודקא/חזו"א...רק לי מפריע שינוי התוארים?
לא חושב שניתן להגדיר שהפורום הוא בהנהגתו, מסתבר מאוד שהוא בכלל לא מודע שקיים כזה פורום [ומסתמא על אף פורום שהוא, הוא לא מודע]להזכירך אתה בפורום כותל המזרח בהנהגתו של אבי הישיבות רבינו הגדול מרן הגר"א סלים שליט"א ולא בפורום כותל ליטא/סלבודקא/חזו"א...
ורוב חברי הפורום הולכים להנהגתו הגם שמכבדים כל גדול אחר וכ"ש גדול דור אחר ממזרח וממערב ללא שום התעלמות וכ"ש ביזוי...
לא כדאי לעורר אריות מרבצם... [עצם חלוקת התארים קטנות היא בפני עצמה אלא שהדור זקוק לה...]רק לי מפריע שינוי התוארים?
כל מי שפרסם, או ראה מפורסם באיזה מקום,
אשמח אם יכתוב כאן.
בתודה מראש.
רק לי מפריע שינוי התוארים?
קופת העיר בהכתרה רשמית :)...אגב אם בתארים עסקינן, ביתד נאמן היום יש פרסומת של קופת העיר ״עמוד התפילה הגר״י קולדצקי״ עמוד הישועות הגרמ״ש אדלשטיין״ ״רבה של בני ברק הגר״מ בן שמעון״....
כל מי שפרסם, או ראה מפורסם באיזה מקום,
אשמח אם יכתוב כאן.
בתודה מראש.