ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 75 17/12/24 #1 בשרשור זה ניתן ורצוי להעלות הצעות ורעיונות לשיפור הפורום, לתועלת ולנוחות המשתמשים.
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 17/12/24 #2 אולי כדאי לשנות לתגובות אחרונות, או משהו אחר.
ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 75 17/12/24 #3 אכן זהו תרגום ברירת המחדל של המערכת. נבקש שישנו זאת למונח מקובל יותר. יישר כוח!
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 17/12/24 #4 מסמון לי שאני לא מקבל למייל את ההודעות, ובכ"ז מגיע למייל, מה אפשר לעשות?
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 17/12/24 #6 ראש פינה אמר: איפה מסומן לך? לחץ כדי להרחיב... כאן
ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 75 17/12/24 #7 בלחיצה על שמך המופיע בסרגל בצד שמאל למעלה, תראה לחצן 'העדפות'. שם תוכל להגדיר בצורה מפורטת יותר אם תרצה לקבל מיילים ואיזה.
בלחיצה על שמך המופיע בסרגל בצד שמאל למעלה, תראה לחצן 'העדפות'. שם תוכל להגדיר בצורה מפורטת יותר אם תרצה לקבל מיילים ואיזה.
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 18/12/24 #10 אולי כדאי שיעשו נושא חדש מכל דבר אף שהוא שייך לאותו רב, ורק ישימו קישור באשכול הרב.
א אברך חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 126 18/12/24 #11 רעיון!!! - לעשות פינה לעלונים "הראויים לעלות על לגיונות של מלך" בלבד!!!!
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 18/12/24 #12 אברך אמר: רעיון!!! - לעשות פינה לעלונים "הראויים לעלות על לגיונות של מלך" בלבד!!!! לחץ כדי להרחיב... כמובן שלא להביא עלונים עם לשוה"ר ורכילות, לא משנה ממי.
אברך אמר: רעיון!!! - לעשות פינה לעלונים "הראויים לעלות על לגיונות של מלך" בלבד!!!! לחץ כדי להרחיב... כמובן שלא להביא עלונים עם לשוה"ר ורכילות, לא משנה ממי.
ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 75 18/12/24 #13 חיי עולם אמר: אולי כדאי שיעשו נושא חדש מכל דבר אף שהוא שייך לאותו רב, ורק ישימו קישור באשכול הרב. לחץ כדי להרחיב... כלומר ליצור אשכול ראשי לכל רב, ותחתיו נושאים בשרשורים שונים?
חיי עולם אמר: אולי כדאי שיעשו נושא חדש מכל דבר אף שהוא שייך לאותו רב, ורק ישימו קישור באשכול הרב. לחץ כדי להרחיב... כלומר ליצור אשכול ראשי לכל רב, ותחתיו נושאים בשרשורים שונים?
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 18/12/24 #14 ראש פינה אמר: כלומר ליצור אשכול ראשי לכל רב, ותחתיו נושאים בשרשורים שונים? לחץ כדי להרחיב... אכן כן.
א אבני הכותל חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 191 19/12/24 #15 @ראש פינה ראשית - יישר כח על הפורום הנפלא שנראה שהולך לכבוש את השוק בעז"ה!!! הערה קטנה - נ"ל שכדאי לעשות שהשעה תופיע 13:00 ולא 1:00PM וכן הלאה זה כעת קצת מבלבל
@ראש פינה ראשית - יישר כח על הפורום הנפלא שנראה שהולך לכבוש את השוק בעז"ה!!! הערה קטנה - נ"ל שכדאי לעשות שהשעה תופיע 13:00 ולא 1:00PM וכן הלאה זה כעת קצת מבלבל
א אבני הכותל חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 191 19/12/24 #16 @ראש פינה דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא כפי שיש כיום
@ראש פינה דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא כפי שיש כיום
ע עשרה זהב חבר פעיל הצטרף 19/12/24 הודעות 207 20/12/24 #17 אבני הכותל אמר: @ראש פינה דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום לחץ כדי להרחיב... ובכלל לשנות את המילה פוסט למילה הודעה... יותר מכובד.
אבני הכותל אמר: @ראש פינה דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום לחץ כדי להרחיב... ובכלל לשנות את המילה פוסט למילה הודעה... יותר מכובד.
ע עשרה זהב חבר פעיל הצטרף 19/12/24 הודעות 207 20/12/24 #18 כמו כן בחלוקת הנושאים להכניס חלוקה לפי מועדים. וכמובן, יישר כח לכל העוסקים במלאכה!! מי יתן ויהיה זה המקום משכן של תורה ושלום...
כמו כן בחלוקת הנושאים להכניס חלוקה לפי מועדים. וכמובן, יישר כח לכל העוסקים במלאכה!! מי יתן ויהיה זה המקום משכן של תורה ושלום...
א אברך חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 126 20/12/24 #19 אבני הכותל אמר: @ראש פינה דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום לחץ כדי להרחיב... קצת נסחפתם, לא?????
אבני הכותל אמר: @ראש פינה דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום לחץ כדי להרחיב... קצת נסחפתם, לא?????
מרנן ורבנן חבר פעיל הצטרף 18/12/24 הודעות 247 מיקום בני ברק 22/12/24 #20 אברך אמר: קצת נסחפתם, לא????? לחץ כדי להרחיב... מצד אחד יש מצב שזה דקדוק יתר על המידה, מצד שני האיקון והכינוי לו לא באו מבארות מים חיים אלא מרשת חברתית פלונית, כך שיש ממש בבקשת המבקש להחליף
אברך אמר: קצת נסחפתם, לא????? לחץ כדי להרחיב... מצד אחד יש מצב שזה דקדוק יתר על המידה, מצד שני האיקון והכינוי לו לא באו מבארות מים חיים אלא מרשת חברתית פלונית, כך שיש ממש בבקשת המבקש להחליף
כ כאייל תערוג חבר פעיל הצטרף 18/12/24 הודעות 163 23/12/24 #21 ראש פינה אמר: בלחיצה על שמך המופיע בסרגל בצד שמאל למעלה, תראה לחצן 'העדפות'. שם תוכל להגדיר בצורה מפורטת יותר אם תרצה לקבל מיילים ואיזה. לחץ כדי להרחיב... עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים.
ראש פינה אמר: בלחיצה על שמך המופיע בסרגל בצד שמאל למעלה, תראה לחצן 'העדפות'. שם תוכל להגדיר בצורה מפורטת יותר אם תרצה לקבל מיילים ואיזה. לחץ כדי להרחיב... עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים.
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 23/12/24 #22 כאייל תערוג אמר: עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים. לחץ כדי להרחיב... במייל למטה תלחץ שאינך רוצה עוד לקבל מיילים.
כאייל תערוג אמר: עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים. לחץ כדי להרחיב... במייל למטה תלחץ שאינך רוצה עוד לקבל מיילים.
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 23/12/24 #23 עשרה זהב אמר: כמו כן בחלוקת הנושאים להכניס חלוקה לפי מועדים. לחץ כדי להרחיב...
ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 75 24/12/24 #24 כאייל תערוג אמר: עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים. לחץ כדי להרחיב... שים לב שיש שם רשימה ארוכה של אפשרויות קבלת מייל, ואם אינך רוצה לקבל כלל עליך לבטל שם את כל סוגי ההתראות. אם עדיין לא יעבוד עדכנני נא.
כאייל תערוג אמר: עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים. לחץ כדי להרחיב... שים לב שיש שם רשימה ארוכה של אפשרויות קבלת מייל, ואם אינך רוצה לקבל כלל עליך לבטל שם את כל סוגי ההתראות. אם עדיין לא יעבוד עדכנני נא.
ה החש בראשו סייג לחכמה שתיקה! הצטרף 22/12/24 הודעות 275 מיקום אורו של עולם 24/12/24 #25 אם אפשר שקישורים לא יהיו בצבע אפור שכמעט ולא נראים,
ע עשרה זהב חבר פעיל הצטרף 19/12/24 הודעות 207 25/12/24 #27 הייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש.
הייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש.
בן מנוח חבר ותיק הצטרף 25/12/24 הודעות 187 מיקום איש ירושלם 25/12/24 #28 עשרה זהב אמר: הייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש. לחץ כדי להרחיב... אבל לא אשכול לכל שבוע זה יותר מידי אשכולות ללא צורך צריך לחשוב על איזה רעיון שיהיה אשכול מאוחד להכל בצורה שאפשר לעדכן מידי שבוע לפי סוג עלון
עשרה זהב אמר: הייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש. לחץ כדי להרחיב... אבל לא אשכול לכל שבוע זה יותר מידי אשכולות ללא צורך צריך לחשוב על איזה רעיון שיהיה אשכול מאוחד להכל בצורה שאפשר לעדכן מידי שבוע לפי סוג עלון
ע עשרה זהב חבר פעיל הצטרף 19/12/24 הודעות 207 25/12/24 #29 בן מנוח אמר: אבל לא אשכול לכל שבוע זה יותר מידי אשכולות ללא צורך צריך לחשוב על איזה רעיון שיהיה אשכול מאוחד להכל בצורה שאפשר לעדכן מידי שבוע לפי סוג עלון לחץ כדי להרחיב... ישנם עלונים שמעוררים עניין ודיח הלכתי סביבם. וישנם שאנשים רוצים רק את העלון כמות שהוא. אולי כך יש לחלק ביניהם.
בן מנוח אמר: אבל לא אשכול לכל שבוע זה יותר מידי אשכולות ללא צורך צריך לחשוב על איזה רעיון שיהיה אשכול מאוחד להכל בצורה שאפשר לעדכן מידי שבוע לפי סוג עלון לחץ כדי להרחיב... ישנם עלונים שמעוררים עניין ודיח הלכתי סביבם. וישנם שאנשים רוצים רק את העלון כמות שהוא. אולי כך יש לחלק ביניהם.
ה החש בראשו סייג לחכמה שתיקה! הצטרף 22/12/24 הודעות 275 מיקום אורו של עולם 26/12/24 #30 ראש פינה אמר: אם עדיין לא יעבוד עדכנני נא. לחץ כדי להרחיב... עדיין לא עובד.